Snelle levering, goed verpakt!

vlotte en nette levering

Ontvangen artikel viel deze keer tegen, was beschadigd.

Het boek beschadigd ontvangen, hier foto's van gemaakt en naar Bruna gestuurd en geen reactie op gekregen. Tot nu toe ging het altijd prima. Twee dagen later nam Bruna contact op en bood aan het beschadigde boek om te ruilen of het beschadigde boek behouden en tegoedbon te ontvangen. Daar mijn vrouw al in het boek begonnen was hebben wij voor de tegoedbon gekozen. Het probleem is dus prima door Bruna opgelost.

Jammer dat het online bestelde boek kreukels had in de rug.

Omdat we het boek cadeau gaven moest er snel gehandeld worden. We hebben het online bestelde boek, dat kreukels in de rug van het kaft had, mogen ruilen in de winkel. Chapeau voor de dames van de Bruna en als advies: Als er online besteld wordt stuur dan ook een net exemplaar op!.

top

fijn dat er een echte boekwinkel is die gewoon goed werk levert. Veel beter dan die grote mega bedrijven die slecht voor hun mensen zorgen en de markt kapot maken.

veel keuze en altijd snel geleverd

als bovenstaande

Supersnel !

Online een boek besteld en ik kon het de volgende dag al afhalen in de vestiging!

Snelle levering van het bestelde boek.

Echt tof

Ik heb een boek besteld en dat is zonder problemen door de brievenbus gegooid

Snel en soepel

Het bestellen was makkelijk en de bezorging erg snel! Kortom top.

Snel en goed

Boek was netjes als verwacht en wat we besteld hebben

alles op tijd.

Werd duidelijk weergegeven, hoe je moest bestellen. Aflevering precies op tijd!!!

6 boeken besteld uit een reeks, 1e 2 nog niet binnen na weken wachten...

Bij bestellen is aangegeven dat het langer kon duren voordat mijn bestelling van de 1e 3 boeken geleverd zou worden. Ben ik mee akkoord gegaan bij bestellen. Vervolgens weken aan het wachten, geen 1e 3 boeken. Wel een algemene mail dat mijn bestelling vertraagd was, zonder datum waarop het wel geleverd gaat worden. Ineens random Wel het 3e boek gekregen, maar nog steeds aan het wachten op de 1e 2 van de reeks. Ondertussen al wel meerdere review mailtjes gehad, bij deze.

Ik ben heel tevreden over de Bruna in Diemen,de gangbare boeken hebben ze en anders bestel ik het,

Vriendelijk en ze werken goed en efficiënt

Zeer tevreden en ook nog prachtig ingepakt!

Zie boven

Super service elke keer weer

Prima maar graag wat discretie

Als je een kalender bestelt met blote mannen die je vervolgens ophaalt in de winkel dan mag men er toch wel van uitgaan dat er een discrete verpakking omheen zit? Blijkbaar niet!

Perfect geregeld allemaal

Niks op aan te merken, allemaal goed geregeld

Vlot besteld , direct bevestiging en met 24u al een telefoontje dat het bestelde boek er was . Ook in de winkel hier in Leusden altijd fijn geholpen !

Prima winkel

Online aankoop gedaan.was goed bevallen.

Zo slecht winkel ooit,

Ik wil het boek terug brengen maar het kan niet terwijl ik recht van heb, de mensen daar zijn zo onaardig en ze kijken naar mij zoo raar, echt niet normaal.

Online bestellen verloopt makkelijk

En het laten bezorgen bij mijn eigen bruna winkel is fijn. De mensen kennen mij en je cadeautjes worden leuk ingepakt. Prima geregeld!

Prima ervaring bij BRUNA winkel gehad.

Boek besteld. Binnen een week kwam er een telefoontje dat het klaar lag in de winkel. Na een paar dagen naar de BRUNA winkel gegaan waar het boek op me lag te wachten.

Redelijk

De bestelling is goed gegaan de levering ook, maar de verpakking waarmee het boek word verzonden zou beter kunnen. Namelijk het boek is licht beschadigd bij ontvangst

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht