Alles naar tevredenheid.

Uitstekend verloop, correct en efffectief. Daarna nog vriendelijk coctact gehad met de klantenservice.

Geweldig product en snel en zorgvuldig geleverd.

Snel en vriendelijk, gekregen wat ik zocht.

Ik was specifiek opzoek naar een boek voor een vriend met een jong kindje. Op de website gevonden wat ik zocht. Besteld en het laten versturen naar de winkel die voor mij practisch was. Ik kreeg al snel een vriendelijk telefoontje en een mailtje toen het boek daar was aangekomen. Daarna hebben ze het in de winkel ook gratis voor mij ingepakt. Vriendelijk personeel. Ik ben alom tevreden.

Soepel proces van online bestellen tot en met afhalen in plaatselijke Bruna winkel! Met ondersteuning van mailtjes en telefoontje. Top!

IK vind ze altijd heel aardig!!

Dik voor elkaar

Precies vlgs de levering

Fijn dat er geen verzendkosten worden gerekend.

Supersnelle afhandeling. Perfekt

Makkelijke en snelle afhandeling.

Heel snel geleverd en goed verpakt.

Snel en vriendelijk

Vriendelijke en behulpzaam medewerkers!

prima geregeld.

Indrukwekkend

Dit boek geschreven door Jade is een ongelooflijke kracht en optimisme tot einde. Helaas heeft de ziekte ****** haar leven te vroeg beëindigd. Jade heeft een stichting opgericht voor kinderen met ****** en hun naasten om in een vakantiehuis met alle zorg die zij nodig hebben een periode te verblijven. De opbrengst van het boek gaat naar de Stichting Jade. Ook kan men via de stichting een donatie doen.

Voor de eerste keer.

Ben blij met mijn boek, alleen jammer, dat bij bezorging de doos was geopend.

Onze Bruna!!

Bekende winkel bij ons in de buurt, goede service en vriendelijk personeel

Besteld boek snel af te halen

Na bestelling de volgende dag al af te halen in de Bruna-winkel.

Mooi volgens verwachting geleverd, in goede conditie en ben gelijk gebeld toen het boekje binnen was.

Goede website

Zeer gemakkelijk boeken bestellen

Makkelijk besteld, snel in huis

Ik zocht een boek online, Vond hem bij Bruna en zag dat ik hem kon bestellen. Dit was snel gedaan en 2 dagen later was hij er al. Super makkelijk en snel.

Mijn bestelling werd snel bezorgd.

Goed geregeld

Mijn bestelling is netjes doorgegeven en ingepakt

Snelle levering, goed verpakt en goede prijzen

Snelle levering, goed verpakt en goede prijzen

In de avond bestekd en de volgende dag al in huis. Ech super hoor.

Goede site, boeken zijn gemakkelijk op te zoeken

Bestelde boek werd snel geleverd

Top winkel

Een en al vriendelijkheid en service

Altijd goede service

In de winkel is het personeel altijd vriendelijk. Ook de online bestellingen die in de winkel geleverd worden, dan bellen ze altijd netjes dat het klaar ligt.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht