Super goede service!

Boek besteld waarvan 2 versies beschikbaar. Bewust bij Bruna besteld omdat daar het juiste versie zou zijn. Bleek toch de andere versie. Prijsverschil bespreekbaar gemaakt en voor lagere prijs gekregen én er werd meteen navraag gedaan betreffende de verschillende versies.

Geweldig boek aanrader

Spannend eindelijk na 8 jaar geweldig boek D BROWN

Teveel betaald

Ik heb 24,99 betaald voor een boek, het wordt thuis bezorgd. Er zit prijs sticker van 17,50 op de boek.

Ik kreeg een belletje toen m’n boek er was

Dat was een leuke ervaring. Ik had een boek online besteld en toen het er was belde de dame van de winkel me op. Nu alles met barcodes en pushberivhten gaat, vond ik dit een verademing.

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Mooi op tijd bezorgd

Erg snel belegd. Boek is waarschijnlijk voor Sint, Fij. Dat het zo vroeg is.

Snellere levering bestaat niet

Ik zat te wachten op de nieuwe epub van Dan Brown en was prompt op de aangekondigde datum beschikbaar. Perfect!

lange wachttijd voor boek

Ik heb uiteindelijk ong 2,5 week gewacht op het boek, wat onhandig was, want het was een cadeau. Verder in goede staat en het juiste boek.

De bestelling is geheel naar wens afgewerkt

Ik kon het boek makkelijk online bestellen en ik kon het al de volgende dag ophalen bij de Bruna winkel Breda

Super service, fijne verkopers

Zie bovenstaand

Snelle bezorging.

Het gezochte makkelijk gevonden en besteld. En zoals beloofd de volgende dag in huis. Prettig geregeld zo.

weer heel goed geregeld

Weer heel goed geregeld

Plezierige winkel en heel vriendelijke mensen!

Ik bestel mijn boeken altijd online en haal ze dan graag op in de winkel, waar ik altijd heel vriendelijk wordt geholpen. Heel plezierig op deze manier!

fantastisch, de volgende dag in de winkel.

besteld in de vlg. dag in de winkel, die keurig belden dat ik het boek daar kon halen. Heel fijn.

Prima en snelle service

Via de website een boek besteld om op te halen in een winkel, lag binnen anderhalve dag klaar in de winkel, en daar word je ook heel keurig en vriendelijk over opgebeld.

Snel en goed

Het is makkelijk bestellen via de site. Voor mij 2 boeken. Gebruik van 2 verschillende kortingsbonnen ging ook makkelijk. En echt de volgende dag geleverd. Zonder problemen en boeken in goede staat ontvangen.

Prima aankoop

Boek moest uit Amerika komen, er werd 2-4 weken levertijd voorspeld en dat kwam netjes uit. In goede staat geleverd, geen problemen

Binnen 24 uur kon ik het ophalen op het station Sloterdijk A'dam. Met mooi cadeau papier werd het leuk in gepakt. Tijdens mijn overstappen naar een andere trein , had ik het cadeau wat ik wilde weggeven. Top!

Geweldig!!

Snelle levering en ik werd op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

Country companions kalenders

Heel slecht te krijgen/bestellen Gelukkig wel bij Bruna Duidelijk aangegeven wanneer het te verwachten was Op tijd binnen Heel prettig

Prima product alleen verzending kan zorgvuldiger

Helaas het boek beschadigd ontvangen doordat het vrijwel los in een te grote doos zat waardoor het zware boek is gaan schuiven met als gevolg een beschadiging aan de punten, jammer had niet nodig geweest bij een zorgvuldige verpakking

Duidelijke website, snelle levering

Boeken zijn goed te vinden op de website. Bestellen gaat in een duidelijk proces.

Nog geen boek ontvangen, 6 weken geleden besteld

Niks ontvangen, geen mail over levering

Slecht

Heb online boek besteld met in winkel betalen. Nog steeds niets gehoord van jullie dus of mijn bestelling er al is ik heb echt geen idee.

goede website

makkelijke site om e-boeken te kopen en na bestelling een download die makkelijk op je e reader kunt zetten

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht