Pakket is sneller dan de mail.

Twee boekjes besteld. Eén was geleverd werd in de mail gemeld. De tweede nog onderweg. In de wu kek bleek de tweede er ook al te zijn.

Doos helaas half open

Dit komt vast niet door de medewerkers van Bruna. Maar meer dat de dozen snel open gaan bij gegooi of in dit geval gepropt in een bus met een rooster wat kou tegen moet houden. De postbezorger die ik normaal heb weet dat ik vrijwel altijd thuis ben en klikt even op de deur. Degene met mijn 2 bestelde boeken deed dat niet. Zonde zo een boek is toch 22 euro per stuk. De bovenkant is gewoon krom gebogen van 1 boek. Ontzettend jammer. Bruna zelf prijs ik aan. De doosjes voor het soort bus wat ik heb en dat zijn er ook echt wel meerdere niet.

Niks op aan te merken

Bestellen ging vlot en gemakkelijk. Ik werd netjes gebeld toen mijn bestelling bij de Bruna naar keuze lag. Daar ook snel, goed en vriendelijk geholpen.

Het is goed

Wederom zeer tevreden!

Ik heb voor de 3e keer een boek besteld bij Bruna Wormerveer en wederom heel erg tevreden over hoe het afgehandeld is. Ik vind het fijn dat je zo kan bestellen en je op de hoogte gehouden wordt van de bestelling. Ook in de winkel heel klantvriendelijk geholpen. Ik zal hier zeker weer een bestelling plaatsen als ik iets nodig heb.

Goed, maar chaotisch

Het boek kwam heel snel gelukkig. Binnen 3 dagen. Toen kreeg ik een mail dat het boek binnen was. Dus ik wou het boek op halen. Toen ik bij de Bruna kwam was het even chaotisch of het boek er nou echt was. Uiteindelijk was het er. Dus kortom: een dikke 8!

Heel tevreden over Bruna

Al vaak boeken besteld bij Bruna. Gaat keer op keer uitstekend.

Bruna: ook voor academische studieboeken!

Tot mijn blijdschap en verrassing 'ontdekte' ik dat Bruna ook Engelstalige, academische studieboeken verkoopt! Ik was al lang op zoek naar een *betáálbare versie* van Qualitative Data Analysis: A Methods Sourcebook, en vond deze hier. Meteen aangeschaft, natuurlijk!

Goed geregeld

Keurig op tijd en juiste producten geleverd

Mijn favoriete boekenwinkel

Leuk assortiment en online is alles te bestellen. Ik laat het bezorgen bij mijn favoriete winkel, Bruna Wageningen. De service daar is geweldig en het is er altijd gezellig en als klant voel je je welkom.

En alweer een goed cadeau!

Rap geleverd bij familie om deze door te spelen naar mijn moeder.. lang leve Aaf's schrijverschap.

Vlug geleverd.

waardeloos

een ebook gekocht wat via adobe naar epub moet.....het staat erbij maar de consequentie kon ik niet overzien. Hulp via Bruna blijft uit en ebooks terugnemen doen ze ook niet. Helaas begrijp ik al die technische termen niet, ik zaal toch niet de enige zijn???? Zet erbij 'niet geschikt voor KOBO/epub' Dat is duidelijke taal. Weggegooid geld dus en ik baal als een stekker

Beschadigd boek

Hoek van het boek lelijk beschadigd, zo kan ik het niet kado geven!

Top !

Zeer eenvoudige bestelling, dank !

Zeer snelle levering, zoals beloofd.

Ondanks de supersnelle levering van het door mij gevraagde artikel (European Rail Timetable 2025) heb ik als waarderingscijfer 7 -i.pl.v. 9-aangegeven. Reden: de melding van bezorging is rond 6.30 uur op de dag van de bezorging zelf op mijn emailadres verschenen, enkele uren vóór de bezorging zelf. Op dat moment lag ik nog te slapen (ik ben gepensioneerd en hoef niet 's-ochtends vroeg op); gelukkig was mijn vrouw op dat moment wel al wakker zodat het artikel toch door de bezorger kon worden afgegeven resp. door ons aangenomen. Ik wil u in overweging geven om voortaan de bezorgmelding de avond vóór de dag van bezorging te versturen, ook als dat betekent dat ik het artikel daardoor (slechts) één dag later zal ontvangen.

Bezorging niet voldaan zoals afgesproken

Ik heb een boek besteld, en afgesproken deze thuis te bezorgen. Dat is een service van Bruna “toch”. DHL echter beslist even dat ik het moet komen ophalen! Het lachwekkende is dat op winkelcentrum sterrenburg in Dordrecht de Bruna en het afhaalpunt intertoys schuin tegenover elkaar zitten. Ik ben benieuwd of Bruna geld verschuldigd is aan DHL voor deze wanprestatie. Als ik geen gebruik van de bezorg service had gemaakt had ik het zelf bij de Bruna kunnen ophalen. Conclusie er blijkt geen controlle te zijn van Bruna op wat DHL is opgedragen.

Altijd naar Bruna

Al mijn boeken heb ik tot nu toe bij Bruna gekocht, en dat ga ik blijven doen! De website is overzichtelijk, ze hebben een ruim aanbod. De levering is mega snel (bezorging in filiaal). Maar het is ook heerlijk om in de winkel zelf even rond te snuffelen!

Boek voor mijn dochtertje besteld, de volgende dag al binnen. Echt Top!

Prima bestelling

Heel gemakkelijk te bestellen en kiezen voor ophalen in de winkel.

S'avonds besteld en de volgende dag al bezorgd!

Het hele bestelproces gaat snel en simpel. Super snelle bezorging!

24uur levering was op website aangegeven maar werd achteraf ontkend. Teleurstellend!

Erg jammer want was kado. Kwam te laat

Het verliep allemaal volgens afspraak

Ook in de winkel zelf werd ik prima geholpen en vriendelijk benaderd toen ik het bestelde boek ophaalde

Heel fijne winkel

Klantvriendelijke website, duidelijke informatie.

Bestellingen gaan altijd GOED

Afgelopen JUNI had ik meerdere E-Books besteld en betaald. Alles staat nu perfect op mijjn E-Reader-zodat ik eind sept-en begin okt ervan kan gaan genieten op Samos-Grl.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht