vriendelijk geholpen snelle levering

Binnen de aangegeven tijd geleverd

Bedankt Bruna!

Goede service en snelle levering

Via de website een boek besteld en snel in de winkel bezorgd waar ik vriendelijk ben geholpen. Ook nog mooi ingepakt!

Vlot, makkelijk en goed

Bestelling gaat prima. Alleen had ik graag bij dit boek een felicitatie gedaan. Het is nl een verjaardagscadeautje voor m'n vriendin.

Online bestelling verliep perfect

Bestelling was binnen de aangegeven tijd binnen bij de Bruna winkel. Ik kreeg zowel een mail als een telefoontje dat ik het kon ophalen.

Snel!

Op donderdag besteld, vrijdag geleverd! Geweldig snel!

Het boek wat ik besteld had was er de volgende dag al! En altijd super aardige mensen bij de Bruna, ook dáárvoor ga ik naar Bruna!

Dagkalender Outlander

Bestelde artikel netjes afgeleverd ondanks dat het al in mei besteld is ik ben er erg content mee.

Snelle klantvriendelijke afhandeling !

Boek online besteld, dag erna al gebeld en kon worden opgehaald. Super toch !

Ebook kwam goed binnen

Was wat moeilijk op de ereader te krijgen voor mij maar ineens stond het erop.weet niet meer hoe

Top !

Bestelling was erg snel in huis. Ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Het product is in goede orde ontvangen

Boek niet bezorgd!

Postnl. Levert boek niet na online bestelling, beweert van wel. Frustrerend dat Bruna boeken verstuurt via goedkope brievenbuspost bestelling.

Snelle levering en geen bezorgkosten.

Boek via site besteld en binnen een paar dagen binnen en ophalen en lezen maar!

Veel boeken en snel verzonden

Ik heb drie boeken gekocht die goed geprijsd waren en sommige ervan niet bij anderen te koop zijn. De boeken zijn snel verzonden dus ik ben heel tevreden!

Mooi op tijd en het juister boek

Precies volgens afspraak in de brievenbus. Het boek was eerder ter beschikking dan de website deed vermoeden. Dat "foutje" accepteer ik graag.

Leuke boeken en veel Leuke spelletjes

Het is een ruime winkel en steeds vind je spelletjes waarvan je niet wist dat ze er waren

fantastisch

leuke winkel, fijne site. vriendelijk persoon

Info klopt niet

U zegt dat het boek in voorraad is. Maar nu blijkt levering toch éen a twee weken te duren. Bij een Libris boekhandel is een boek er binnen 48 uur

Snel en betrouwbaar. Top!

Mijn bestelling kwam snel en zoals altijd bij Bruna, netjes en correct.

Helemaal top

Boek besteld en snel geleverd.

Snel accuraat correct

Snel en op tijd geleverd. Goed verpakt.

Makkelijk

Bestellen eenvoudig, opvolging wat traag en onzichtbaar. Levering prima.

Enorm traag (letterlijk)

Ik heb letterlijk 6 maanden moeten wachten op m’n pakketje. Ben meerdere malen naar filialen geweest en die zeiden dat ze het pakket niet konden traceren. Ik bestel hier nooit weer.

1e pakket bestelling 4 boeken niet aangekomen

Zie hierboven; aanbevelen???