Top !

Boeken zoeken : makkie. Boeken bestellen : makkie. Boeken (Epub) leveren : makkie. Dus die 5 ☆ : makkie

Fijne winkel op de Elkekoot Veenendaal!

Je wordt er goed geholpen-denken met je mee. Goed en breed assortiment. Vriendelijk personeel-nét dat woordje meer (“ enne..fijne vakantie hoor”).

Ruime keuze aan boeken en snelle levering

Heel goede ervaring

Altijd vriendelijke en perfecte service

Tja, de titel dekt de lading volledig: altijd vriendelijk en behulpzaam!

Mooie boeken, jammer van de kortingstickers

Prachtige boeken en zaten netjes in een doos. Jammer dat op elk boek een korting sticker zat wanneer drie ging er lastig af.

Perfect en snel

Blij met de geplaatste bestelling. Snel geleverd en leuk ingepakt. Top service.

Snel en met veel aandacht, top!

Snel en het telefonisch bericht dat mijn boek was aangekomen was prettig.

Bestellen was makkelijk en het werd vlot en goed geleverd.

Altijd vriendelijke en vlotte service

Ben al jaren klant bij Bruna Heyhoef in Tilburg maar bestel online wanneer een boek niet op voorraad is. Ik kies er altijd voor het boek dan op te halen in de winkel. Supervriendelijk personeel en ik word altijd netjes geholpen.

Topervaring

Gemakkelijk en goed

goed te doen bij bruna , makkelijk bestellen , betalen , wordt goed op de hoogte gehouwen over je bestelling

Poitief

Duidelijke info, goede website, vriendelijke en behulpzame klantenservice. En telefonisch bereikbaar.

E-book reader

Geen probleem met downloaden, perfect!

Goede service, snelle levering

Snelle levering en vriendelijke afhandeling in de winkel

Het bestelde boek werd na 2 dagen geleverd (ik had gekozen 'afhalen in de winkel'). In de winkel werd ik snel en klantvriendelijk benaderd en geholpen.

Snelle levering en goede service

Ik lees vooral e-books Ik bestel al mijn boeken bij Bruna omdat het snel, eenvoudig en veilig gaat. "zelfs voor een 60 plusser"

Moet hem nu nog ontvangen

Ben nog in afwachting op het boek. Vind een week wel lang duren. Beter bij bol kunnen bestellen dan is hij binnen een dag binnen. Met vriendelijke groet. Wim Wildeman

Netjes gebeld dat het pakje binnen is..

Correct, eenvoudig en snel mijn ebook betaald en gedownload

Zie hierboven

Snelle bezorging

Prima verwerking en levering van online bestelling

Foutloze levering

Foutloze levering en informatie

Vriendelijke en goede service

Vriendelijke en goede service

Fast delivery, good book

Fast delivery and loving my book

Geen klachten.

Blij met Bruna. Een toegankelijke website. En pakket wordt goed verpakt.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht