Snel en goed

Binnen 24 uur kon ik mijn bestelling ophalen in emmeloord, super!!

Super service

Nvt

Bestelling heeft door fout vertraging opgelopen

Mijn bestelling werd volgens planning afgeleverd bij Bruna Dongen. Maar blijkbaar was het verkeerde product daar geleverd. De eigenaar is hier achteraan gegaan en toen is wel het juiste geleverd. Daarmee moest ik wel langer op mijn bestelling wachten. Fout van de webshop uitstekend rechtgezet door de eigenaar van Bruna Dongen.

Goede website en levering

Fijne overzichtelijke website en er is keuze in levering in winkel of thuis.

mixed feelings

Nadat ik een bestelling opgegeven had, ging er even wat fout. Door een complicatie kon ik niet bereikt worden en ging Bruna ervan uit, dat ik de bestelling niet opgegeven had. Gelukkig kwamen door de uitgekozen winkel in Ouddorp de boeken toch bij mij aan.

Veel te ingewikkeld om e-book te downloaden

E-book gekocht, veel te lastig om te downloaden

Prettig en vlot

Boek besteld. Deze kwam van een ander filiaal naar het filiaal waar ik het na een telefoontje kon ophalen. Alles verliep gesmeerd.

Online besteld, in de winkel afgehaald

Vlotte levering van mijn boek na een online bestelling. Prima en vriendelijk geholpen door de winkelmedewerker. Een telefoontje dat mijn boek binnen was gekomen, had ook een appje of mailtje mogen zijn.

Top personeel altijd vriendelijk en klantgericht

gezellig persoonlijk !!! contact zo fijn dat dit er nog is :)

Jammer van deze ervaring had er meer v verwacht.

Online besteld v 2 boeken en er was 1-2 weken levertijd aangegeven. 1 boek is op tijd aangekomen. Het andere boek kwam niet tegelijk. Plotseling werd er gemaild dat het uit het buitenland moet komen. Aangeziem beide boeken maar familie in NL gestuurd werd om mee te nemen maar het buotenland had ik verwacht dat allebei de boeken er zouden zijn. Maar tot nu toe nog steeds het 2e boek niet geleverd. En het familielid is al afgereisd. Ik jad gevraagd of ik dan het 2e boek kan laten bezorgen bij een ander adres maar dat kon niet. Dus nee ik ben niet tevreden met de bestelling helaas/ of opties v retour sturen aangezien ik dan iemand anders een heel gedoe moet geven met retourformulier en naar postnl moet brengen terwijl het de fout is v deze bestelling. Als ik wist van te voren dat het boek er niet was dan had ik het niet besteld. Dus mijn vraag waarom staat er 1-2 weken terwijl.het boek er niet eens was?

Ik heb aan die 5 sterren niets toe te voegen.

Alles liep op rolletjes.

Vlotte levering

Gemaksvriendelijke website. Super snel geleverd

Groot assortiment vergeleken met Bol

Mijn ervaring is top bij de Bruna. Boeken kan ik bij ze bestellen die Bol niet heeft. En fijn dat ik achteraf kan betalen

Ruim assortiment de volgende dag bezorgd bij de Bruna winkel

Dominicus reisgids tegen dezelfde prijs als de online aanbieders gekocht en de volgende dag af te halen bij mij sympathieke lokale boekwinkel.

Bruna is de gezelligste winkel in Baarn

Alleen maar goede ervaringen met Bruna

twee cadeaubonnen zijn verdwenen

tijdens het bestellen van twee boeken heb ik twee cadeaubonnen toegevoegd en vervolgens, nog voor de bestelling definitief was verdween de pagina met mijn bestelling en deze pagina kon ik niet meer terugvinden. Vervolgens weer opnieuw de boeken besteld en weer opnieuw betaald. Ergo, waar is die 30 euro/

uitstekend

Zeer snelle levering, artikel zoals beschreven in advertentie,

Snelle levering zonder verzendkosten

Online een bestelling geplaatst, wat ik de volgende dag al in de winkel kon ophalen, waar het ook nog als een mooi kadootje werd ingepakt

Vlotte levering zoals beloofd

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik deze de volgende dag al

Ik bestel regelmatig stripboeken, vaak ook pre-order. Als ze binnen zijn, wordik netjes gebeld cq op mij telefoon ingesproken. Tot nu is alles altijd op tijd of zelfs iets eerder binnengekomen.

Bestelde boek snel binnen

Kreeg netjes een appje dat mijn boek binnen was.

Duidelijke actie

Alles soepel en snel geregeld!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht