Helemaal tevreden

Bestelling snel en correct uitgevoerd, 100% tevreden.

Snel en correct.

Ik denk er gewoon niet aan bij een ander te bestellen...het gaat super snel.en eenvoudig.

Fijne snelle levering.

's Avonds besteld en daags erna geleverd. Telefonische melding gehad van levering bij Bruna winkel en tijdstip van afhalen.

Top zaak in Alphen aan den rijn

Altijd vriendelijk, makkelijk bestellen

Redelijk

Netjes en goed aangekomen. Maar qua communicatie over wanneer het boek verzonden was niet goed. Ik kreeg eerder een mail van dhl over wanneer het bezorgd werd dan dat het bezoek verzonden was

Goede e-books

Goede e-books voor een fijne prijs dankzij de aanbieding. Makkelijk te bestellen en te downloaden.

Ik moest een boel hebben. Ik heb deze besteld, lag al vrij snel in de winkel. Werd gebeld, maar kreeg ook een mail. Lag netjes klaar. Naam doorgeven en was zo weer klaar.

Boven verwachting

Het bestellen ging soepel, toen mijn boek aangekomen was ben ik meermaals gebeld dat ik het kon ophalen. Ik had de belletjes oorspronkelijk gemist of niet opgenomen door een onbekend nummer. Ik had ook geen belletje, maar een mailtje verwacht over de aankomst van mijn bestelling. Toen het nummer mij de volgende dag weer had proberen te bellen ging ik het opzoeken om mogelijk terug te bellen. Volgens mij heb ik ook geen mail ontvangen over de aankomst, dat zou een toevoeging kunnen zijn, maar de persoonlijke aanpak die het bellen geeft wordt gewaardeerd, niet eerder gehad. Daarnaast zou het handig zijn als het telefoonnummer wordt herkend als bedrijfsnummer van Bruna, dan weet je gelijk door wie je wordt gebeld. Bij het ophalen werd ik vriendelijk en snel geholpen.

Snel en makkelijk e-books downloaden!

Groot assortiment met een grote variatie.

Goede service.

Bruna geeft goede service!

Netjes en correct alles afgehandeld

Ik had een boek gekregen dat een misdruk had. Via WhatsApp keurig geregeld dat ik een nieuw boek kreeg, met uitleg over het retourformulier. Het nieuwe boek bleek alleen op mijn oude adres te zijn bezorgd. Keurig weer afgehandeld, ze hebben een nieuw boek opnieuw verstuurt naar mijn huidige adres

in een woord Prima

Werd zelfs nog gebeld dat het boek voor mij klaar lag ondanks dat ik ook al een mail had ontvangen.

Altijd heel tevreden

Tevreden met aanbod, makkelijk te bestellen en op e reader te zetten, leuke aanbiedingen

Rijk boekenaanbod! Top service!

Rijk boekenaanbod. Zeer heldere communicatie bij klantendienst. Mooi oplossing aangeboden voor Belgische klanten.

Perfect!

Quick delivery book in great condition

400pages of stories with beautiful pictures Gave it as a gift to a newborn, very happy with the purchase.

prima service

graag het bericht voor afhalen in de Bruna winkel op de mail en niet op de telefoon.

Prima verlopen aankoop

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede snelle service

Ik bestel al mijn boeken bij Bruna in Schijndel. Snelle service en een berichtje als het boel binnen is. Koop lokaal!

Snel, overzichtelijk en makkelijk te downloaden e-books. Kan niet beter.

Duurde lang en beschadigde boeken

Duurde extreem lang voordat boeken binnen waren. Bij ophalen waren ze ook nog beschadigd.

Prima geregeld!

Bestelling snel en vakkundig afgehandeld. Vriendelijk personeel in de winkel.

Snel en correct.

Vlot,simpel, goed!

Een verademing is Bruna, na een heleboel ellende en gedoe bij een andere site om een ebook binnen te halen!

Snelle levering, perfect geholpen!

Zoals hierboven geschreven

Hondiuslaan 44