Alles in orde. Dat is altijd zo bij Bruna.

Besteld, snel geleverd.

Ik krijg de boeken niet op mijn Kindle e book

Teleurstelling

waardevol, snel en correct

order probleemloos verlopen. Voor herhaling vatbaar

Fantastisch, een bedrijf die zijn afspraken nakomt!

Agenda 2026 besteld, de dag erop geleverd. Fijn dat er toch bedrijven zijn die afspraken nakomen. Moet wel zeggen is door DHL geleverd.

Volgens afspraak

Voor 23:00 via bruna.nl 2 boekjes besteld en de volgende ochtend kon ik ze al ophalen. Makkelijk en snel.

Prima service!

Mijn bestelde boek bleek niet leverbaar op de afgesproken datum. Hierover werd ik goed op de hoogte gehouden door de medewerkers van de Bruna winkel.

Alles goed gegaan

Besteld/ geleverd volgens afspraak.

Zoals het hoort.

Boek besteld en zoals het hoort netjes verpakt en snel geleverd.

Snel en vriendelijk

Jammer

Het boek in nooit aangekomen. Ligt aan dhl. Is natuurlijk zinloos aan daar een klacht in te dienen. Wel gedaan nooit meer iets van gehoord.

smorgens besteld, de volgende dag kunnen ophalen

Prima afhandeling van de bestelling, goed op de hoogte gehouden en uiteraard makkelijk op kunnen halen. 1 minpuntje: het boek zou ingepakt voor me klaar liggen...De verkoopster heeft het voor me ingepakt ;-) eind goed al goed!

Boek geleverd maar met scheurtje in omslag en vouw in bladzijde

Boek snel geleverd maar met scheurtje in boekomslag en vouw in pagina’s. Natuurlijk moeilijk te bewijzen dat dit zo is aangekomen

Bestelling goed afwerking wat minder

Het bestellen ging makkelijk maar toen ik vervolgens na 5 dagen langs de winkel kwam en vroeg of hij er toevallig al was, werd er verteld dat het boek op de site stond als niet leverbaar dus dat het nog een hele tijd ging duren. Maar dat is mij nergens aangegeven. Dus het boek ergens anders besteld waar hij ook nog 7 euro goedkoper was

Gewoon goed

Een zeer ruime keuze aan ebooks met nu een zeer leuke 1 + 1 gratis actie. Wat mij betreft betreft blijf ik tot in lengte van dagen via Bruna bestellen.

Helemaal geweldig boek en de afhandeling

Boek als omschreven, afhandeling helemaal top

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Een boek gepreoderd en op de dag van uitkomen is hij ook geleverd. Boek was netjes verpakt dus niks op aan te merken

Snelle levering en precies zoals verwacht

Goed en vriendelijk

Klasse

Alles duidelijk om schreven hoe te handelen.

een prachtig boek snel en zorgvuldig geleverd

Het boek met harde kaft is geheel ongeschonden aangekomen en dat nog snel ook. Fijn!

Snel en klantvriendelijk

Boek online besteld. Werd bewaard totdat ik het kwam ophalen. Werd nog een dag later, maar ook dat was geen probleem. Fijn!

Snelle afhandeling en service

Online besteld en gelijk bevestiging van afhandeling. Zodra bestelling binnen was, kreeg ik telefonisch bevestiging dat ik het kon ophalen. Winkelmedewerker was ook vriendelijk.

Zeer snelle levering binnen 24 uur.

Bij het bestellen stond aangegeven, dat het twee tot drie dagen kon duren. Tot mijn grote verrassing werd ik de andere morgen (ik had de bestelling 's avonds geplaatst) gebeld dat het boek klaar lag in de aangegeven Brunawinkel.

Niet binnen 1 dag in huis

Nou was niet binnen 1 dag in huis hoor Dus dat klopt niet Veder was het oke

Super snel besteld en supervriendelijk in de afhandeling ter plaatse

Binnen een dag besteld en gratis afgehaald. Top, ook voor voor academische studieboeken!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht