Geweldig boek, goede communicatie mbt de bezorging die gratis was. Al met al ben ik zeer tevreden.

Mijn online bestelde product ophalen bij Bruna Middenwaard Heerhugowaard verloopt altijd vlekkeloos. Zodra mijn bestelling er is ontvang ik direct een telefoontje. Fijne, snelle, en persoonlijke service.

Hele goede service

Proces van bestellen tot afhalen in de winkel verloopt perfect en vriendelijke behandeling in de winkel.

Super service

Ik had 2 boeken besteld. Ophalen in de winkel. Dezelfde dag kreeg ik al een mail dat de eerste er was. Op voorraad in de winkel. Dat was zaterdag. Dinsdag kreeg ik een telefoontje dat het andere boek er ook was.

Slecht

Op regenachtige zondag (21/9) een ebook besteld waar ik me op verheugde. Betaald en e-mail van Bruna met de link van het boek. Die link werkte niet. Diverse keren op de button ‘download’ gedrukt maar er gebeurde niets. Ja, na een paar keer proberen kreeg ik een Engelse tekst dat er teveel op de button is gedrukt (vrij vertaald). Dus lekker lezen was er niet bij. Maandag maar bellen want er was geen helpdesk. Yvon

Goede en duidelijke website

Boeken, zijn duidelijk te vinden, winkel voorraden, online te zien.

Zeer netjes afgeleverd en binnen de gestelde termijn.

Pakket nat

Pakket nat. Boeken krullend door vocht

Duidelijke informatie en service

Zeer klantvriendelijk!

Snel en super

Betrouwbaar en snel

Mag van mij een 10 zijn hoor.

Snelle levering. Altijd goed gegaan! Iets waar jullie niets aan kunnen doen is dat de laatste 3 boeken een slechte keus van mij was. Toch wel heel moeilijk om een goed boek uit te zoeken. Ik weet niet of dit uiteindelijk de manier is om te blijven bestellen. Maar mocht ik toch weer een boek gaan bestellen dan zeker weer Bruna!

Vlot,erg klantvriendelijk

De klantvriendelijkheid is top,duidelijk vlot geholoen en behulpzaam

Duidelijke site en prima levering

Gevonden wat ik zocht en snel geleverd

Na ontvangst beschadigd boek werd gelijk een ander boek opgestuurd

Via DHL kreeg ik een pakket met het nieuwe boek van Dan Brown en heb ik het pakket gelijk opengemaakt. Daar trof ik het boek aan waar een aantal van de middelste pagina's helemaal naar binnen waren gevouwen. Na contact met Bruna werd gelijk een nieuw boek opgestuurd, nog voordat ik het beschadigde boek had teruggestuurd. De volgende dag werd het nieuwe boek door DHL bezorgd. Dit is service waar andere websites van winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Wat DHL betreft, daar heb ik geen goed woord voor over. Er werd aangebeld en toen ik de deur open deed zag ik de bezorger van DHL rennend van achter mijn huis komen. Het was een regenachtige dag en de bezorger had het pakket op de tuintafel gelegd.

Efficiënt en vriendelijk

Een Engels boek besteld in de volgende dag kan ik het ophalen.

Snel besteld, snel bezorgd

Bestellen is een fluitje van een cent, snel geleverd. Prima

Goede service en bezorging

Wordt regelmatig op de hoogte gehouden van voorkeur boeken. Na bestelling meestal 1 dag later na volle tevredenheid bezorgd

sneller dan het geluid....

gisteren besteld, 12 uur later binnen!

Zeer tevreden over de communicatie en bezorging

Zeer goede ervaring

Duidelijke site Makkelijke alles te vinden Snelle levering (Beter verpakken tegen beschadiging!)

Nadat ik een beschadigd boek had gekregen De verpakking was te groot voor het boek Waardoor er een beschadiging was opgetreden Gebeld en de zelfde dag werd er een nieuw boek gestuurd. Deze was wel in prima staat Bruna dank voor de goede en snelle service

Ruime collectie

Keuze uit heel veel boeken. Snelle levering en gemakkelijk af te halen.

Fijn snel geleverd

Kreeg een telefoontje dat de boeken er de volgende dag al waren. Fijn.

TOP

Altijd op tijd, boek moet ik nog lezen maar begin ziet er goed uit, duidelijke uitleg

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht