Snel, makkelijk en prachtig!

Een week geleden heb ik een Oedoe borrelplank gekocht. Deze was binnen no time binnen en de plank is nog mooier dan op de foto :). Het bestellen ging erg makkelijk en zoals gezegd was de bezorging erg snel!

Prachtig product en uitstekende service!

Plank geleverd van de verkeerde houtsoort, maar na een mailtje heb ik direct de goede opgestuurd gekregen (binnen 1 dag)! Super service en een hele mooie plank waar ik iemand heel blij mee ga maken.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit hout!

Prachtig

Oedoe. Hout waar je trots op mag zijn. Makkelijk schoon te maken

Kwalitatief goede en vooral uniek uitziende serveerplank

Iedere keer dat ik mijn plankje gebruik, ben ik net zo gelukkig als de eerste keer. Het is een serveerplank met een bijzondere ‘look’. Bovendien blijft het plankje mooi, wat een teken is van goede kwaliteit!

Goede service en geweldig product

Ik ben erg tevreden met mijn product en de service was super. Het verhaal achter het hardhout is minstens net zo mooi als het product zelf, zeker een aanrader!

Heel mooi product

Niet onmisbaar in je keuken, mooi en fijn product!

Super!!

De liefde, passie, ambacht en professionalisme zijn de kern woorden van Oedoe!! Waanzinnige producten!!

Prachtige producten met een uitstekend en eerlijk verhaal!

Het gebruik van OEDOE producten tijdens samenzijn met familie en vrienden zorgt altijd voor de “wow” factor. Maar nog meer: het verhaal klopt. Het stuwmeer bestaat, de bomen onder water bestaan met als resultaat geen levende boom wordt omgehakt! Geweldig!

Luxe borrelplank!

Ik heb de cricket besteld, lekker groot voor een grotere groep gasten. Al veel complimenten mogen ontvangen. Ook handig in gebruik en schoon te maken!

Disign

Ik vind het verhaal achter het hout interessant en de design en kwaliteit erg mooi en goed. Erg sjiek om te gebruiken in een gezelschap en of prive of op parties

Kennis van product en goede service!

Lux

Staat mooi in de keuken.

Mooie unieke serveerplanken. Had nooit gedacht dat er van HARDHOUT zulke mooie produkten gemaakt kon worden. Bovendien ook nog Sustainable!! Fantastisch dat er geen levende bomen worden gekapt. Ik kijk uit naar meer produkten van jullie.

Heel goed!

goede kwaliteit hout

Geweldig!

Had 2 planken besteld en ben heel erg tevreden. Vond het eerst beetje duur vergeleken met de concurrent maar het duurzaamheid verhaal achter dit bedrijf vind je bij geen enkel ander bedrijf die zich specialiseert in hardhout producten! Egt een aanrader voor milieubewuste hout liefhebbers!

Mooie toevoeging voor de keuken

Zeer positief! Ga binnenkort een andere model erbij kopen.

Gerard van Duinstraat 62

2132 ZR Hoofddorp

+31 (0) 6 553 82903

Over Oedoe

Wij zijn OEDOE! Een jong familiebedrijf met Surinaamse roots, gespecialiseerd in luxueuze en duurzame hardhouten producten. Het is onze prioriteit om jou te voorzien van milieuvriendelijke, topkwaliteit, houten serveerplanken rechtstreeks uit het Brokopondo Stuwmeer in Suriname. Het is onze droom om ons Surinaams stuwmeer hout te delen met de wereld en daardoor bij te dragen aan een minder vervuild milieu. We geloven dat je prachtige houtproducten kan creëren zonder de longen van de wereld verder aan te tasten. Wij als OEDOE en als individuen worden tegenwoordig dagelijks geconfronteerd met de schade die is toegebracht aan het milieu en hoe wij met z’n allen hier het beste mee kunnen omgaan, zodat de toekomstige generaties net zoveel van de wereld kunnen genieten als wij!