Fantastisch vlees, verantwoord en lekker

Het vlees is echt heel lekker en het is goed om te weten dat het vlees op een verantwoorde manier "geproduceerd" is. Eén ding vraag ik me af: kan het vervoer misschien beter? Het vlees wordt weliswaar goed verpakt, maar desondanks waren er bij mij enkele stukken (vooral gehakt) die niet volledig bevroren aankwamen.

Altijd prima vlees goede kwaliteit

Heerlijk vlees

Ik had speciaal besteld voor de rolpens. Deze rolpens is heel smakelijk

Heerlijk vlees, goed gevoel

Fijn om wild te eten, volle smaak en goed leven gehad in de natuur

Geweldig vers!

Wildzwijn procureur van super kwaliteit. Mega vers!

Het vlees werd goed verpakt bezorgd, het kan zo in de diepvries. De producten die ik al heb gegeten (hertenbiefstuk en hertensaucijsjes) waren heerlijk.

Goede levering

Heerlijk vlees.

Weer heerlijk vlees en soep.

Zoals elke keer ook nu weer heerlijk vlees en erwtensoep. En heel netjes verpakt in koelbox zodat alles weer goed bevroren hier is aangekomen.

Netjes op tijd goede kwaliteit geleverd!

Wilde ganzen borst, een heerlijk onderschat stukje vlees. Voor een redelijke prijs vond ik bij Jager en Boer eindelijk gans. Raar dat dat dit schadelijk wild zo moeilijk te verkrijgen is. Gelukkig wel hier!

De levering verliep niet geheel volgens wens, de reactie was vervolgens prima.

De levering kwam gedeeltelijk ontdooit aan. De oplossing verliep snel en netjes.

Lekkere producten

Helaas ging het fout met de levering en moest ik een tweede keer naar de stad fietsen om een vergeten deel alsnog op te halen. Er was geen tijd om het te bezorgen.

Goeie levering, puur natuur

De ganzenborst is wild geschoten en daarmee niet altijd op huid (zoals in ons geval). Let op dat de wilde gans ook andere bereiding nodig heeft. Daarmee wel een stukje pure natuur!

Geleverd op tijd en zoals besteld

Helemaal top dit vlees

Goede communicatie met Jager en Boer. (Werd gebeld dat een besteld stuk wild in porties geleverd zal worden ipv een geheel stuk) Track en tracé werkt uitstekend en mijn bestelling werd in piepschuim boxen geleverd. Een en al tevredenheid.

First time buyer

Good quality and efficient delivery

Prachtig wild

We zagen de advertentie, een wildpakket: gewoon online besteld en twee dagen later thuis. Inmiddels zijn de eerste biefstukken en hamburger geprobeerd en uitstekend beoordeeld door onszelf en gasten. Voor herhaling vatbaar

Lekker vlees, makkelijk en snel bezorgd

Lekker vlees. Wordt eenvoudig en snel bezorgd.

Prima wild vlees, bestelling prima klaargelegd

Wild bestellen via de site ging eenvoudig. Hoeveelheden en prijs zijn duidelijk. Wij hebben onze bestelling opgehaald. Deze lag netjes klaar en alle vlees was keurig luchtdicht verpakt. Medewerker was vriendelijk en attent. De bijgevoegde gratis aanbieding wild verse worstjes smaakten heerlijk. Wij gaan dit vaker doen.

Hertenvlees om je vingers bij af te likken

Keurige verzending en verpakking met kwalitatief vlees en vis van zeer goede kwaliteit.

Niet gekregen wat ik had besteld

De voor een etentje via de website bestelde en afgerekende kalfsschenkel bleek niet voorradig toen we het de dag erna gingen ophalen in de winkel. Er werd gezegd dat ze hadden geprobeerd te bellen maar ik had geen gemiste oproep en mijn telefoonnummer was bekend. Het al betaalde bedrag zou worden teruggestort, dit is nog niet gebeurd. Al met al een slechte ervaring dus.

Top bedrijf

Totaal geen klachten, bij jager&boer het zijn toppers

Zeer goede kwaliteit

Wij eten liever minder vlees en daarom zocht ik een leverancier van goede kwaliteit wild. Deze hebben we gevonden

heel goed

Goede middag Lisa ik heb hele goede ervaring bij jullie en de producten zijn ook heel goed Weet u al wanneer mijn bestelling van 27 september komt? gr Jan Bosvelt

Redelijk.

De prijskwaliteit- verhouding valt me tegen.

Top levering van diverse producten!

Op de afgesproken dag werd onze bestelling bezorgd. Alles keurig gekoeld en goed vacuüm verpakt geleverd! We hebben nog niet alles geproefd maar de paté ‘s zijn heerlijk! De Rolpens heeft een jarige ontvangen en was er heel blij mee.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle