Zeer tevreden, top service

Eigenlijk bestel ik altijd in de webwinkel. Mooie Overzichtelijke site met goede beschrijvingen en fijne recept ideeën. Producten zijn mooi, vers en worden goed koel verpakt verzonden. In de echte winkel net zo goede service als online

Foutje, maar goed opgelost

Mijn bestelling was op dubbelzijdig papier geprint en de eerste keer hebben ze enkel de eerste bladzijde verzonden. Gelukkig kon ik een mail sturen naar Jager & Boer waar snel op gereageerd werd. Een week later was de gehele bestelling binnen. Alles is gekoeld aangekomen en ging thuis gelijk de vriezer in.

Altijd even vriendelijk en duidelijk

En heel goed vlees

Heerlijk vlees! Slechte communicatie!

De bestelling zou een bepaalde dag geleverd worden maar verder was er geen bericht, nog een track en trace code. Dag voor thuis gebleven maar geen bestelling ontvangen. Hier een mail overgestuurd, (bedrijf was tel. Niet bereikbaar) Hier werd op gereageerd dat het in orde gemaakt werd en verstuurd. Ter compensatie kreeg ik een stuk vlees maar de gratis te ontvangen producten die bij bestelling hoorde ontbraken. Hier een mail overgestuurd,daar tel. weer geen contact mogelijk was. Helaas is hier geen reactie op ontvangen. Dus het vlees is heerlijk maar betrouwbaarheid ontbreedt het aan, helaas!

gewoon goud

snelle levering, zeer goed verpakt .wat wel belangrijk is ,je weet wel vlees. probleem zo opgelost wat wil je nog meer. kwaliteit , dat krijg je dus goud

Goed en lekker , prima geleverd

Was erg lekkere ree bout, zonder problemen geleverd

Mooi, eerlijk vlees en hun wild is top!

Goede service, en mooi vlees.

Prima kwaliteit en smaak

Heerlijke producten van prima kwaliteit. Communicatie over tijdige beschikbaarheid van sommige producten verdient nog verbetering.

Heerlijk goed vlees

Goed kwalitatief vlees. Smaakvol. Goed verpakt en geleverd de producten waren nog goed bevroren

Heel erg smakelijk vlees , mooi gesneden en verwerkt

Heerlijk vlees, goede porties Zeer smaakvol en geen krimp

Het was weer top

Goede en eerlijke producten, Genieten er nog van

Geweldig!

Snelle bezorging. Super ingepakt!

Prettig.

Nogmaals prettig contact. Het enige wat verbeterd kan worden is dat bestelling compleet wordt afgeleverd. Dit is vaak niet het geval.

Matig

Vlees onvoldoende koelmiddel slechts 1 klein zakje met dit warme weer Dit is sparen aan het verkeerde eind Vlees ontdooid aangekomen Daar ik geen 13 stukken vlees kan eten op 1 dag heb ik het vlees uitgedeeld aan vrienden Vlees mag niet terug worden ingevroren De T bones zijn ook veel te dun Moeten 3 vingers dik zijn om te Bbq en Kan u dit bij mijn volgende bestelling veranderen

Producten zijn top maar lezersservice niet

Nou al een paar keer meegemaakt dat ik bestelling plaats en er achteraf iets niet op de afgesproken datum leverbaar is, zelfs niet in geval de leverdatum al naar achteren was verschoven. Dit moet beter kunnen.

Heerlijk vlees

Goede service en lekker genieten. Alles kan in de diepvries , handig dus om een pakket te kopen

Heerlijke malse vlees

De bestelling is volgens afspraak geleverd en goed verpakt zodat de vlees nog goed koud was. Het vlees is erg smaakvol!

geweldig vlees, dure verzending

positief. verzending duur

Heerlijke lamsbouten

Besteld en op tijd geleverd. Ruim boven het gewicht. Klaargemaakt volgens het recept en het was heerlijk

Heerlijke rolpens

Heerlijke smaakvolle rolpens , past goed bij de borrel

Bestelling prima verzorgd. We hebben gesmuld.

Kalkoenrollade is aan te bevelen en makkelijk te bereiden in de oven.

Teleurstellend

Lamsvlees voor de stoof besteld. Het vlees was zeer vet. Ik besloot het teveel aan vet er af te snijden. Ik hield goed doorregen vlees over. Het vet bedroeg in gewicht bijna de helft van het goed bruikbare vlees. De stoof is uiteindelijk goed geslaagd. Wat ik erg waardeer van Jager en Boer is dat mij beloofd is het geld terug te storten. Als dat geld binnenkomt, stuur ik weer de helft naar JagerenBoer, uiteindelijk heb ik de helft naar tevredenheid gebruikt. Met groet van karel marttin

kwaliteit is perfect

nadat ik via email informatie had gevraagd of de soep vegetarisch was hebben we genoten Het zou goed zijn als zulke info gewoon in de site vermeld stond

Zeer goede producten, houden absoluut rekening met de wensen van de klant. Leveringen tot nu toe altijd op tijd. Dus Ga zo door.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle