supper

zeer goede producten en snelle levering

Uitstekend verpakt

Het bestelde vlees en bier werd keurig verpakt afgeleverd! Erg attent dat we alsnog de peper en zoutmolen erbij kregen.

Goed vlees en goede service

Ik bestel online en haal het vlees op in de Marslanden. Toen mijn bestelling er niet was deden de medewerkers moeite om alles te verzamelen. Jammergenoeg waren een aantal artikelen niet voorradig. Heel vervelend maar binnen een paar dagen was het teveel betaalde terug gestort.

Verrukkelijke reerug!

Supermals vlees, heerlijke smaak. Perfect gekoeld bezorgd.

Top vlees en top mensen!

Altijd goeie communicatie en doen wat ze zeggen! Zeer tevreden!

Super goed vlees super snel in huis

Voor het eerst wild online besteld. Van de levering, de hygiëne tot de kwaliteit van het vlees, alles was goed

Prachtig en lekker vlees.

Alleen spijtig dat er zoveel onkosten bijkomen omdat ik in Vlaanderen woon...

Vriendelijk personeel

Heb het vlees nog niet geprobeerd. Is nog wachten op de Kerst. Maar vragen worden snel beantwoord en het vlees wordt goed verpakt verzonden. De koude elementen waren nog goed bevroren.

Prachtuge producten

Dat zegt toch alles in een enkele zin.

top

heb t opgehaald en de jongeman was zeer vriendelijk en wist direct wat ik had besteld, de kalkoen was ook fan ta stisch . kom zeker voor kerst weer

Mijn ervaringen zijn prima!

Dit is het 2e jaar dat ik bij Jager en Boer wild bestel voor kerst dus dat zegt al dat ik tevreden was en ben! Keuzes maken en bestellen is simpel op de website. De bestelling wordt keurig verpakt en op tijd bezorgd. En als je vragen hebt kan je die via de mail stellen en krijg je op korte termijn antwoord. Ik durf Jager en Boer iedereen aan te raden!

Goede en snelle service met top kwaliteit

Zie hierboven

Geweldig!

Bestellen gaat super makkelijk. De bezorging is snel, op de afgesproken datum, vlees is keurig verpakt. De kwaliteit is super. Ben heel tevreden en ga zeker vaker bestellen.

geweldig

heerlijke worsten, echt bijzonder. prachtige pate's die mooi zijn en geweldig smaken. Top!

Heerlijk vlees en was weer goed geleverd.

Prima, service en kwaliteit

Toen bleek dat mijn bestelling via Post nl te lang onderweg was, is de bestelling opnieuw aangeboden aan Post nl en wel tijdig bezorgd in een passend ‘koelbox’ inclusief koelelementen. Complimenten voor het oppakken en afdoen van mijn melding.

Zeer tevreden over levering. Met zorg verstuurd.

Mooi vlees, prima service.

Mooi vlees, prima service

Super vlees

Heel goed vlees en fijne service!!

Goede levering heerlijke produkten ik had konijnenbouten besteld

Voor het eerst besteld is zeker een goede ervaring .

keurige verzending

Mijn vlees [reen poulet] heb ik nog niet kunnen beoordelen want dat is voor de Kerst. Maar de bezorging en verzending zo keurig in een piepschuim doos vond ik heel toppie. Kon gelijk de vriezer in. Ik zal hier zeker terugkomen.

Heerlijk

Heerlijk en eerlijk vlees

In 1 woord, geweldig

Het vlees was heel goed verpakt. De wildburgers waren heerlijk. Gemaakt volgens het recept zoals vermeldt op de site.

Prima in orde!

Bestelling werd keurig op de afgesproken dag bezorgd. Goed verpakt in thermische box met koelelement. Gewicht was ook keurig in orde. Nu afwachten hoe lekker het smaakt met de Kerst. Beschrijving van bereiding op de website is duidelijk.

Hele mooie producten

Kalkoen maken voor 40 mensen is een uitdaging, maar het helpt enorm als je goede producten hebt. Heel blij met de mooie, stevige en superverse kalkoenen, geleverd op de afgesproken tijd en netjes verpakt: helemaal blij! En de 40 gasten ook.

Blijmarkt 11

8011 ND Zwolle