Filters

10

Excellent products and service

The products are organic or free range. This is of utmost importance. Every item purchased has been properly packed and arrives in excellent condition. Delivery is the following day, great experience, service and products

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooi winkel met kundig personeel

Laatst voor het eerst pas ontdekt, wat een geweldige aanvulling op de binnenstad van Zwolle! Mooie en gezellig winkel met kundig personeel, de dame achter de balie wist mij precies uit te leggen hoe ik mijn bavette moest kruiden en hoe deze bereid moest worden op de barbecue. En de bavette zelf was ook uitstekend van een lokale boer!

  • Aanbevelen? Ja
10

De allerlekkerste Iberico Ribfingers!

In de winkel een kilo Iberico Ribfingers gekocht en het advies gekregen om ze te kruiden met Don Marco's Pork Powder. Na thuiskomst gekruid en op de kamado klaar gemaakt. Zo lekker om je vingers bij af te likken!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Gisteren besteld had het de volgende dag in huis. Tevens werd ik in de winkel goed geholpen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en fantastische smaak

Ik had zelf wat vragen over de bereiding (aanbevelingen) vanuit Jager & Boer zelf en werd erg duidelijk en prettig te woord gestaan. De MRIJ Brisket deed het fantastisch op de barbecue en de smaak was fantastisch met de aanbevolen wijn!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super kwaliteit vlees!

Ik heb een heerlijke Bavette besteld voor op de BBQ. Het vlees was van uitstekende kwaliteit en de levering was perfect.

  • Aanbevelen? Ja
9

Bijzondere stukken vlees, goed gekoeld in huis

Met Kerst wild van Jager en Boer gegeten bij mijn familie in Zwolle en was meteen enthousiast. Omdat het zover weg zit (110 km) durfde ik het vlees niet ongekoeld te laten versturen naar de andere kant van het land. Via de nieuwsbrief las ik dat ze sinds kort een nieuwe duurzame bezorgdienst hebben en het vlees bevroren naar je toe sturen. Nu 3 x gedaan en had het ook al echt de volgende avond gekoeld in huis hebt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super kwaliteit, zowel het vlees als de levering!

Diverse soorten vlees gekocht als thuiskok. Eén van de betere verpakkingen/zendingen die ik heb gekregen van de partijen die ik geprobeerd heb. Zeker voor herhaling vatbaar doordat het vlees van topkwaliteit is!

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooie winkel, kundig en vriendelijke mensen

Ik was verbaasd over dit mooie winkeltje in het centrum van Zwolle. Je komt direct in een prettige sfeer binnen. Met de mooie authentieke elementen van de oude binnenstad en de knusse inrichting. Ook bleek ik voor alle soorten vlees uit de directe omgeving terecht te kunnen, dus ook de dikke tomahawk waar ik voor kwam!! Top!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top vlees! En gewoon uit de buurt.

Ik was op zoek naar lokaal wild en rundvlees, zo kwam ik bij Jager en Boer. Heb wild zwijn procureur en bavette van MRIJ gekocht. Allebei zeer smakelijk vlees. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd