Keurige afwikkeling van geannuleerde levering

top winkel, lekker vlees en wild aanwinst voor zwolle

komen er regelmatig voor onze vleesbehoefte

Kwaliteit

Bestelling ging perfect en echt heerlijk kwalitatief goed vlees. Ga zeker weer bestellen

Teleurstellend

Omdat een vorige bestelling netjes afgehandeld werd en vlees van prima kwaliteit was nu voor Pasen opnieuw bestelling geplaatst. Zonder overleg wordt de leveringsdatum gewijzigd door Jager & Boer, mails worden laat beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen en verzoek om telefonisch contact op te nemen wordt niet ingewilligd. Vervolgens ligt het vlees 2,5 dag ongekleed bij PostNL. PostNL geeft aan dat hun bezorgingen tot 6 dagen kunnen duren en dat leverancier dus geen verse producten via hen mag laten bezorgen. Zeer teleurstellend en laatste keer dat ik bij hen een bestelling geplaatst heb. Voor bijna € 100 aan vlees ligt in de kliko omdat ik het niet meer durf te gebruiken

Heerlijk vlees en leuke recepten!

Heerlijk vlees en leuke recepten.

Service en vriendelijke heid,

We hebben alles besteld, en konden het ophalen op locatie, helemaal top. Ze waren niet helemaal klaar, maar we konden er op wachten. Hebben toen nog wat extra dingen er bij genomen, en konden er ook pinnen. Helaas toen we thuis kwamen bleek er 1 x 500gram hert poule er niet bij te zitten wel betaald. Waarschijnlijk vergeten.

Snelle accurate levering

Goede producten. Fijnndat je de datum van levering op kunt geven. En dar was snel en precies

Heerlijke rolpens en snelle levering

Ouderwets smakelijke lucht zure rolpens, heerlijk! Goede ervaring en snelle levering

Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling voor pasen.

Ik dacht op tijd te zijn door bijna twee weken voor Pasen mij wild te bestellen. Nu, anderhalve week later is er nog niet geleverd, ondanks een toezegging per mail 'we versturen het vandaag'. De telefoon wordt niet opgenomen. Wat een teleurstellende service.

Super goed vlees

Ik koop graag goed vlees en de recepten die er bij gegeven worden zijn lekker en net wat anders. We hebben genoten van de wildlasagne en de coq au vin.

Fantastisch!

De beste slager van Zwolle en omstreken! Altijd vers, hoge kwaliteit, veel keus en vriendelijk personeel.

Niet goed

Prima kwaliteit en de vestelling wordt super snel afgeleverd!

Betaalbare kwaliteit met smaak

Prettig en goede service.

Top, lekkere producten

Lekker en veel keuze

Lekker en goed

Smaakvol

Hele winkel vol lekkers, maakt het een smaakvolle beleving

Bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling is niet op de juiste dag geleverd Via telefoon kreeg ik te horen een mail te sturen Gedaan en daar ook netjes antwoord op gekregen dat het misgegaan was Keuze tussen alsnog zo snel mogelijk te leveren Of geld retour Nu is later geen optie dus aangegeven geld retour We gaan het binnenkort nog eens proberen

BOOOOOOAAAAARRRR ( wilde zwijn)

Ik heb al een paar keer bij Jager & Boer besteld. The boar is just fantastic, as is everything else Ive tried so far. Shipping is fast and they have the nicest customer service. This has completely changed my cooking and now my family asks if they can come over for boar.

Uitsteken9

Woon in België en al het vlees was gekoeld met yszakjes In een izemo doos dus alles lekker vers heel lekker en mals vlees echt een aanrader ook voor België zeker 5 sterren waardig Mvg L a.

Prachtig vlees en bestelling zeer verzorgd

(H)eerlijke producten, goede prijs en verzending.

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en deze is prima verlopen. Veel keuze in heerlijke producten van Nederlands wild. Smaakt uitstekend. Goed verpakt!

Heerlijk vlees, snel geleverd.

Gerookte eendenborst gekocht. Prima kwaliteit. Niet de goedkoopste maar wel heel goed. Geleverd in goede verpakking met koeling. Top!

uitstekend en betrouwbaar

vlees zo als vlees bedoeld is en service zoals service moet zijn (misschien alleen een ander telefoonnummer op de site want wat nu vermeld is neemt niemand op!)

Communicatie en service bar slecht

Twee keer met lege handen gestaan mbt wild diner met vrienden - dankzij jager en boer! Totaal geen service follow-up of verantwoordelijkheid nemen.

Snelle levering en altijd iets extra’s prima kwaliteit

Nvt

Blijmarkt 11