Laden reviews...
volgens afspraak
16 November 2022
ger
soerendonk
Duidelijk omschreven alles en snel verzonden!
16 November 2022
William
Terwolde
ik moest nieuwe wielen hebben voor een eetkamer stoel en bij Rollers hebben ze een grote keus van wielen. Bestellen en ik geloof dat ze binnen 2 dagen binnen waren.
15 November 2022
Peter
Maasdam
snelle levering,goede prijs!
15 November 2022
tania sey
overmere
Ik was via Google op de site terecht gekomen. Een verrassend groot aanbod van allerlei soorten wielen. De website is vrij goed gebruiksvriendelijk om te vinden wat je zoekt. Het bestelproces verliep zeer vlot. De verzending was snel. Het had ook een brievenbusbestelling kunnen zijn, de verpakking was onnodig groot. Het bestelde product was bij nader inzien toch niet wat ik nodig had, maar daar kwam ik pas achter toen ik het getest had. Dat zegt niets over de kwaliteit van het product. Een tip: maak het zoeken nog eenvoudiger door de gangbare benamingen van allerlei soorten wielen in een menu op te nemen, met een duidelijke afbeelding bij de naam en het toepassingsgebied.
14 November 2022
Hans
Almelo
snel
10 November 2022
Hendrik
Deventer
Ik had binnenbanden nodig en wist niet precies werke qua ventiel goed zou zijn daarom even telefonisch contact gehad en door de medewerker prima geholpen.
9 November 2022
B.
Otterlo
prima product ben er blij mee zal zeker deze site aanbevelen bij bekende
7 November 2022
Willie van den Berk
Boven-leeuwen
snelle levering met juiste feedback
5 November 2022
pierre
de pinte
Zocht vervangingswieltjes en kon door de duidelijke website snel de juiste vinden. Vlotte levering en duidelijke communicatie.
28 October 2022
Maarten
Hengelo
Alles is gelopen volgens afspraak website overzichtelijk en het bezorgen was ook in orden
26 October 2022
Wellen
18 October 2022
Dirk
Nieuwpoort
Ben zeer tevreden over eerste levering. Telefonisch perfect geholpen bij de keuze van de bestelde Kunststof zwenkwieltjes. (was best moeilijk) Levering volgens afspraak en.... prima passende wieltjes.
17 October 2022
B. Carron
Tiel
Duidelijke site en een snelle levering !
15 October 2022
Paul
venlo
Behulpzaam en adequaat
14 October 2022
Albert
Doetinchem
Bestelde materialen zoals verwacht Goede prijs kwaliteit verhouding
10 October 2022
Giel
Amsterdam
Ruim assortiment met gebruiksvriendelijke website.
10 October 2022
Marc Laenen
Kalmthout
Snel, goede prijs
7 October 2022
Peter Vandenberghe
Leuven
Duidelijk en snel het juiste product
4 October 2022
Cor
Oploo
Na bestelling waren de wielen binnen 2 dagen in huis
3 October 2022
Jeroen
Boxtel
Een slepende poortdeur draait nu soepel open door de trapwiel! Had ik dit maar eerder bedacht.
29 September 2022
Theo
Arnhem
Slecht als je retour stuurt moet je zelf de kosten betalen. Dus heb product niet terug gestuurd had grotere maat nodig heb die nu ergens anders besteld daar waar je wel gratis kan routoneren Ton loos
Beveelt niet aan
26 September 2022