Laden reviews...
94 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent een hoog serviceniveau, snelle plaatsing en duidelijke communicatie. Klanten prijzen vakmanschap, goede prijs-kwaliteitverhouding en nette afhandeling. Over het algemeen blijft de tevredenheid hoog en het proces soepel verlopen.
Snel een afspraak kunnnen maken, al 1 dag na levering van mn auto. Aardige monteurs alles vooraf besproken en precies zo gemaakt. Snapt wat ze installeren en kunnen het duidelijk uitleggen.
9 July 2026
Roy
Middenbeemster
Wat een mooie review, dank je wel.
Wij wensen je heel veel met laden.
Team Laadpaal Today
Van offerte tot installatie netjes geholpen. Alles soepel verlopen.
8 July 2026
Nico
Enter
Bedankt voor je review,
Veel plezier met dit mooie laadstation.
Team Laadpaal Today
Prima communicatie van het eerste contact, tot de offerte en de uiteindelijke installatie. De monteurs van Laadpaal Today hebben onze wallbox keurig in onze garage gemonteerd, leidingen netjes gelegd en meteen de meterkast aangepast en voorbereid voor de verzwaring van de aansluiting. Onze wallbox werkt prima, we zijn er erg blij mee. Dik tevreden over Laadpaal Today; we kunnen hen alleen maar aanraden.
22 June 2026
Leon
Bedankt voor je review,
Veel plezier met laden in Almelo!
Team Laadpaal Today
De prijs was aan de onderkant van de offertes die ik heb ontvangen. Goede reviews waren voor mij de doorslag om met Laadpaal Today in zee te gaan. Alles klopte aan dit proces: Goede communicatie en een heldere offerte vooraf. Even een telefoontje van de monteur op de dag zelf om aan te geven hoelaat hij er verwacht te zijn. Keurig afgewerkte installatie, van buitenmuur tot in de meterkast. Alles wordt schoon achtergelaten. Monteur checkt of alles werkt, inclusief de functionaliteit van de app (van Zaptec in mijn geval). Geen enkel negatief punt kunnen bedenken. 10/10 wat mij betreft.
22 June 2026
Menno
Amsterdam
Beste Menno,
Bedankt voor deze fantastische review, hier worden we blij van!
Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden.
Team Laadpaal Today
Op advies van Laadpaal Today had ik in eerste instantie een duurdere laadpaal aangeschaft omdat deze helemaal gecertificeerd was voor V2H in de toekomst. Echter deze paal gaat heel anders om met de wijze waarop stroom van het net wordt gebruikt bij optimaal laden via zonnepanelen en was daardoor minder geschikt voor mij / thuisgebruik met zonnepanelen. We hebben dit uitgebreid besproken en Laadpaal Today gaat de paal vervangen voor eentje die veel beter omgaat met optimaal laden via zonnepanelen. V2H heb ik als eis/wens helaas moeten laten varen: de techniek is er wel, maar een opstelling met een bidirectionele laadpaal die automerk onafhankelijk werkt, laat nog wel even op zich wachten.
19 June 2026
Mark
Zegge
Heel goed geholpen, duidelijke website, snelle reactie en terugkoppeling. prettige manier van communiceren, afspraken duidelijk en 100% goed uitgevoerd. De montage verliep ook super goed.
4 May 2026
Eric
Alphen aan den Rijn
Dank voor het plaatsen van deze review,
Veel plezier met laden!
Team Laadpaal Today
Van het eerste contact tot de plaatsing zaten slechts enkele dagen! Er was onverwacht een plekje vrij... Zowel de aanschaf als de plaatsing verliepen soepel, snel en professioneel! De monteur was in no-time klaar en heeft alles netjes opgeruimd achtergelaten! Verder was er geen aanbetaling nodig, hetgeen de opdracht wellicht bespoedigde. Zeer tevreden met dit bedrijf en kan het zeker aanbevelen! Zou mooi zijn als alle bedrijven op deze manier werken!
17 April 2026
Matthijs van der Vliet
Rotterdam
Wauw, wat een leuke review.
Heel erg bedankt voor deze 10.
Wij willen je heel veel plezier wensen met laden.
Professioneel, no-nonsense en betrouwbaar
15 April 2026
Maarten
Enschede
Hoi Maarten,
Bedankt voor deze review!
Weer een mooie 10 erbij, top!
Veel plezier met laden.
Team Laadpaal Today
De laadpaal werd vakkundig gemonteerd en er werd na de tijd goed advies gegeven. Kortom een echte aanrader!
6 April 2026
Reinald Voortman
Nijbroek
Beste Reinald,
Bedankt voor het plaatsen van deze review,
heel veel plezier met dit mooie laadstation.
Team Laadpaal Today
Een team dat de afspraken nakomt en een mooi product met een goede kwaliteit en prijs. Ik zie dat orde en netheid ook kwaliteit is.
3 April 2026
Gerard
Borne
Beste Gerard,
Fijn dat alles naar wens is geweest.
Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Team Laadpaal Today
Traject van offerte uitbrengen tot installatie van de laadpaal binnen twee weken deskundig uitgevoerd!
3 April 2026
Hjm
Nijverdal
Bedankt voor deze mooie 10, hier worden we blij van.
Heel veel plezier gewenst met laden!
Team Laadpaal Today
Middels Instagram een offerte aangevraagd bij Laadpaal Today. Uiterst correct en klantvriendelijk contact in de verkoopfase en een strakke prijs. Installatie binnen een halve dag uitgevoerd, door eigen medewerkers op professionele wijze. Helemaal top. Zeker aan te bevelen.
4 February 2026
Jan
Harderwijk
Robert Jan, de monteur die vandaag is geweest is een kundig man. We hebben veel gelachen en een man met dezelfde humor als wij hier hebben dus dat kwam mooi uit. Zeker aan te raden.
23 December 2025
Herman
Almelo
Van offerte tot installatie alles in goed overleg en vakkundig. Snelle reactie op vragen en denken goed mee.
18 December 2025
Arnold Haase | Akor
Rijssen
Zowel de intake, plaatsen laadpaal en afhandeling prima geregeld. Goed personeel om mee te communiceren.
18 December 2025
Gerrit Hofmeijer
Rijssen
Op tijd, netjes, vriendelijk, zoals afgesproken Top dus!
16 December 2025
Jaap Jan Huisman
Voorschoten
Mijn wallunit moest vervangen worden, Laadpaal Today, reageerde direct. Offerte had ik na de inzake direct. Na ondertekening contact met de afdeling planning en binnen 1 week was mijn nieuwe wall unit geplaatst en de oude verwijderd.
3 December 2025
Ronald Buitenhuis
Apeldoorn
Niets aan toe te voegen
3 December 2025
L. Voortman
Rijssen
Monteurs waren er op de afgesproken tijd, gingen meteen aan de slag, hebben zich keurig voorgesteld en namen alles nogmasls door. Er kwamnog iets meerwerk bij maar dat was geen probleem. Heren heel etg bedankt
1 December 2025
Rudolf de Boer
Almelo
Van eerste gesprek tot en met installatie van de laadpaal ging alles klantvriendelijk, professioneel en alles stipt volgens afspraak. Een supergoed bedrijf dat als voorbeeld kan dienen voor hoe een klant het wil.
26 November 2025
Ferd
Heerhugowaard
Werk conform opdracht uitgevoerd
25 November 2025
Rene Waleveld
Velserbroek
Snel, correct en hoge kwaliteit.
24 November 2025
Bert Lugtmeier
Coevorden
Prima Afspraken goed nagekomen.Vriendelijke monteurs die tijd namen om uitleg te geven.
24 November 2025
Hendrik Slot
Meppel
6x 22kW laadpalen laten instaleren tot grote tevredenheid. Werd compleet ontzorgd en laadpalen werken perfect.
20 November 2025
J.R. Harbers
Apeldoorn
Bedankt voor je review,
Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.
Groet,
Team Laadpaal Today
Netjes op tijd, denken mee.
20 November 2025
Marijke
Veenendaal
Bedankt voor het plaatsen van deze review, weer een mooie 10
Dank!
Team
Laadpaal Today
Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.
Molenstraat 1
7462 TK Rijssen