Correcte afspraak en vlot geplaatst.

Goede communicatie en vlotte afhandeling.

Zeer positief

Snelle scherpe offerte. Uitvoering binnen 1 week door 2 vriendelijke kundige monteurs. Ook snel maar netjes. Goede uitleg wat betreft de app.

geen negatieve punten, helemaal naar wens

De communicatie over de offerte ging erg soepel. Bij de planning was men erg flexibel. Bij de aanleg werd goed geluisterd naar mijn wensen over het wegwerken van de kabel. De werkzaamheden waren netjes en snel uitgevoerd.

Zowel Job als de jongens die de paal kwamen installeren waren TOP!!

Goed te woord gestaan, goede uitleg! Snelle levering en installatie!

Snel en transparant geregeld

Vriendelijke mensen en snelle communicatie.

Klantvriendelijk

Vanaf het eerste contact vriendelijk en duidelijk over kosten, werkzaamheden etc. De monteur was ondanks het vroege tijdstip van 07.30u op tijd. Hij was beleefd, vriendelijk, gaf goed advies en werkte zeer vlot. Een tevreden met de nieuwe meterkast en geïnstalleerde wandlader.

Snel en kwaliteit

Goed geholpen aan de telefoon. Snelle service en zeer netjes afgewerkt. Laadpaal stond er met een week.

Pro-actief, afspraak = afspraak, goede communicatie, prettig, vakkundig en efficiënt

Hierboven staat wat ik ervaren heb. Aan te bevelen. Deze 2e ervaring was nog beter dan de 1e.

Goede installatie, duidelijke uitleg, en uiteindelijk ook een nette oplossing bij een misverstand

De installatie van mijn laadpaal is snel en professioneel uitgevoerd. De monteurs waren vriendelijk en legden alles goed uit. In eerste instantie was er onduidelijkheid over een onderdeel dat niet geplaatst kon worden, ondanks dat het wel op de offerte stond. Na contact met het bedrijf is dit op een nette manier opgelost met een gedeeltelijke terugbetaling. Fijn om te zien dat klanttevredenheid voorop staat en dat er ruimte is voor dialoog. Uiteindelijk ben ik tevreden over zowel het eindresultaat als de service.

Specialisten aan het werk , zeer goed en efficiënt, kortom : zeer tevreden

Ervaren vriendelijke monteurs

Binnen 1,5 uur volledig operationeel.

Snelle reactie op je aanvraag en ze houden zich aan hun afspraken en zijn zeer klantvriendelijk

Prima gedaan

Goed contact telefonisch en via e mail, de monteur is een vakman (Laurens) in alles monteren opruimen en uitleg geven.

Snel, behulpzaam en vriendelijk contact

Goede service en snelle vakkundige plaatsing

Heldere afspraken, goed advies en net werk

Er wordt geleverd wat er wordt aangeboden. Netjes op tijd en keurig geïnstalleerd. Communicatie verloopt ook via WhatsApp. Handig en snel, behalve als de medewerker even afwezig is. Dan is er geen back-up.

Snelle reacties, goed voorstel en prima installatie

Na een online aanvraag snel en correct geholpen via telefoon en whatsapp. Voorstel snel binnen en een aanpassing na een vraag ook. Daarna kwam heel snel de planning aan de lijn en kon er binnen korte tijd al de installatie gepland worden. De installatie zelf ging ook voorspoedig en alle tijd om de juiste zaken uit te leggen. Dus alles liep zoals gepland en ben blij met het resultaat

"Zeer goed" vind ik de beoordeling op z'n plaats.

Robert-Jan is een vriendelijke en vakbekwame jongeman. Heeft, zoals ik dat kan beoordelen, goed werk afgeleverd. werkt netjes en snel. ik zou hem te allen tijde aanbevelen. Prima gewerkt!

Komen afspraken na, top!

Ik heb een plug-in hybride gekocht en wilde ook een laadpaal. Via internet Laadpaal Today gevonden en had een goed contact en advies. Binnen een week hing de laadpaal aan de muur. De monteurs waren zeer netjes in de uitvoeren en hadden ter plaatse goede ideeën.

Erg goede ervaring. Het was snel geregeld en er is netjes gewerkt. Heel blij met onze laadpaal en het gebruiksgemak. Ook nog een beter deal dan vergelijkbare aanbieders. Top!

Ik vond alles perfect

De deskundigheid van de monteur , de snelheid , netheid, zo relaxed alles, duidelijke uitleg

Proces van offerte tm uitvoering/installatie uitermate vlot verlopen

Helder proces van offerte tm uitvoering waarbij zelfs alle restafval en herstel van kleine beetje bestrating vlot werd af- en uitgevoerd.

Erg fijne ervaring bij het plaatsen van mijn laadpaal. Fantastische monteur die snel en professioneel alles voor elkaar bokst. Erg blij met Laadpaal today

Ze doen wat ze beloven!

Prima ervaring, keurig op tijd en geen onzin!

Top bedrijf

Kwamen 3 mannen die zeer beleefd waren aan deur vertelden wat zij gingen doen en gingen netjes professioneel aan het werk kreeg uitleg hoe de laadpaal werkte. Prijs en kwaliteit was perfect

Medenken door verkoper en profesionele plaatsing door zeer ervaren vakmensen

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.