Goede communicatie,overzichtelijke offerte,schone installatie en goede uitleg mbt. app

Goed en professioneel

Vier sterren omdat er altijd nog iets verbeterd kan worden.

Mijn vertrouwen in dit bedrijf volledig waargemaakt

Als je een bedrijf selecteert moet je altijd maar afwachten of zij je vertrouwen niet beschamen. Nou mijn voorgevoel was juist Laadplay today is top. Van offerte tot uitvoering van de installatie in een woord klasse. Zelfs een handeling die wel in de offerte was opgenomen maar niet hoefde worden uitgevoerd werd keurig terugbetaald. Laadpaal today kunt u gerust mee in zee gaan.

Super goed

Maandag besteld vrijdag geleverd en geïnstalleerd dat is super en goed werking dat is toch super ga zo door

Alles volgens afspraak en kundige installateurs

Alles volgens afspraak en kundige installateurs. Laadpaal en App goed uitgelegd, ze nemen de tijd.

Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Betrouwbaar, vakkundig en no-nonsense bedrijf!

Prima, afspraak nagekomen, aardige monteurs

Alles naar wens aangesloten, monteurs denken mee!!

prima prijs kwaliteit verhouding

Aardige monteur, legt goed uit hoe het allemaal werkt.

Alles prima, telefonisch contact , de twee mannen die het gemonteerd hebben en het ziet er prima uit

Alles prima , telefonisch contact en de mannen die het gemonteerd hebben en het ziet er prima uit

Goede service en het plaatsen snel en netjes afgewerkt

Goede service en communicatie.

Goede service en communicatie.

alles is zeer goed verlopen , ben heel tevreden.

ik geef een dikke 8

Exceptional

Pre and Post sales experience was exceptional. Communication is clear and processes are efficient!

Redelijk

Invoeren geen probleem in de app maar wijzigen wil daarna niet meer

Scherpe prijs, goede afspraken

Ik heb diverse partijen benaderd voor een offerte en dit bedrijf kwam er ten eerste als beste prijs uit maar ook heel snel en duidelijk in hun communicatie. Denken mee en bieden oplossingen aan. Factuur zat een foutje in en was binnen een dag terug gestort wat er niet klopte. Hele dikke prima!

in 1 woord geweldig

snelle en prima afhandeling

Zeer goede ervaring! Rober Jan (2x) hebben de installatie fantastisch verzorgd.

Zeer goede ervaring! Van eerste contact tot opvolging en installatie. Alles volgens afspraak, zeer goede communicatie, denken mee met bv de beste plek voor de paal , praktische tips en toegankelijkheid. Ze werken netjes en (nauw)keurig en het zijn erg leuke gasten! Robert Jan en Robert Jan bedankt!

Goede voorbereiding duidelijke prijsaanbieding.Daarna nog tel. kontakt voor evt vragen van beide partijen. Ivm geen beschikking over kruipruimte,advies dan de kabels via het plafond te installeren. De monteurs is het gelukt om toch via onderkant vloer naar de meterkast te komen.Er bleek onderkant fundatie toch nog een mantelbuisje te zitten,waarvan ik ook niet op de hoogte was. Dank zij de monteurs om het een en ander te onderzoeken is het resultaat ( geen zichtbare bekabeling )geweldig.

Super professioneel, goede voorlichting en nakoming afspraken

Keurige voorlichting verkopers bij telefonisch contact. Snelle levering, Plezierige, nette en vrolijke monteurs, die precies op tijd kwamen. Het professionalisme straalt er af.

Snel een offerte met nette voorwaarden

Deal snel gesloten, vriendelijk te woord gestaan en meegedacht. De monteurs waren ook heel vriendelijk.

Helemaal goed!

Mooi op tijd, aardige kundige monteurs. Alles keurig af-/opgeleverd!

Zeer vriendelijke medewerkers die keurig voroaf opbelde om aan te geven wanneer ze op locatie waren.

Snel traject vanaf aanvraag tot plaatsing. Medewerkers denken mee in de juiste oplossing.

Keurig en netjes werk geleverd.

Uitermate tevreden. Prima overleg en heel netjes gewerkt!

Mijn ervaring is uitstekend.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Vriendelijk, bekwaam en snelle service

Ik had een ingewikkelde laadsituatie waar een paar andere bedrijven geen raad mee wisten. Bij laadpaaltoday werd ik meteen in contact gebracht met iemand die daar verstand van had. Snelle directe communicatie en binnen een dag was de offerte geaccepteerd. 2 weken later was de laadpaal geïnstalleerd. Waarom geen volle 5 sterren? Het duurde na installatie een week om de laadpaal te activeren via Chargit. Dat proces had eerder gestart kunnen worden om sneller een werkende laadpaal te leveren.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.