Netjes, snel en vakkundig!

Duidelijke offerte en uitleg door Daan. Installatie netjes uitgevoerd en snel opgeleverd. Werkt top!

Correct

Over het geheel genomen is het contact goed verlopen. Ik wil wel een opmerking plaatsen over de offerte. 3 jaar geleden een laadpaal geïnstalleerd en deze had zoveel problemen dat we deze moesten vervangen, de compensatie voor een nieuwe vervangende laadpaal viel me tegen. Monters hebben de nieuwe laadpaal netjes geplaatst.

Het contact met dit bedrijf (offerte voor laadpaal en vervangen meterkast) was van het eerste moment al goed. Professioneel, snel en betrokken werd er meegedacht. Prima eerlijke en concurrerende prijs De afspraak voor montage volgde al snel De installatie van het laadstation (bij ons binnen in de garage) en vervangen meterkast werd door 2 sympathieke, zeer net werkende en uiterst bekwame vakmensen gedaan Installatie nodig; neem Laadpaal Today. Gewoon doen !!!

Keurig werk afgeleverd, vriendelijk goede uitleg. Een opmerking. Ze kwamen 2 5 uur later dan gepland. Op zich niet erg, maar een telefoontje was prettig geweest.

Goede voorlichting, snelle levering, prima plaatsing. Uitermate correct en fijn personeel.

Perfecte service, goed product, prima prijs i.c.m. humor

Uitstekende ervaring met laadpaal today afgelopen week. Na eerst goed advies van Bram te hebben ontvangen rondom mijn persoonlijke situatie volgde een keurige offerte. Onder grote druk akkoord gegaan... haha! Vorige week hebben Robert en Gert Jan de laadpaal geïnstalleerd onder buitengewoon extreme weersomstandigheden maar ze hadden er zin in! De situatie rondom installatie was niet helemaal zoals vooraf bedacht en besproken echter dit werd vanuit Laadpaal Today zeer flexibel opgelost. Top ervaring!

TOP

Ik heb 18 juni offerte aangevraagd en laadpaal is al geplaatst op 24 juni 2024. Nette offerte en snel leveren, heel top. Monteurs werken vlot maar heel netjes.

Vriendelijk, professioneel en netjes afgehandeld

Prima werk geleverd. Laadpaal werkt, maar ik moet er nog ervaring mee opbouwen

Persoonlijk en deskundig

Na een vraag om een advies voor het plaatsen van een laadpaal werd dit snel opgepakt: Bezoek vertegenwoordiger en daarna snel de offerte. Installatie verliep probleemloos.

Snel, duidelijk en goed

Het contact met het bedrijf was, is erg plezierig. Vriendelijk, “normaal” en snelle acties

Vriendelijke monteurs die netjes hebben gewerkt

Verschenen op de afgesproken tijd. Meteen aan de slag. Zelfs toen er extra werk nodig was is dat is dat ook uitgevoerd, tegen een alleszins redelijke prijs. Alles netjes achtergelaten. Duidelijke uitleg over de werking

professionele en kundige vakmensen

Installateurs kwamen met alternatieve ideeen om de kabel te trekken. Ze gingen netjes te werk. Ook hebben ze alles weer netjes achtergelaten. Achteraf ook goede uitleg gehad hoe de app werkt.

Geweldig waarom? Bijzonder aardige en service gerichte monteurs. Aankomsttijd klopte. Vakwerk. Prima prijs / kwaliteit.

Super geholpen, mooie offerte, binnen twee weken gemonteerd door topmonteurs, prima uitgelegd, werkt top

Alles snel en netjes geregeld

Alles is snel en netjes geregeld door Laadpaal Today. Na de eerste contacten (met Bram) akkoord gegaan met de offerte, waarna zo'n 1,5 week later de laadpaal netjes is geplaatst. Voor het plaatsen werden alle vragen netjes beantwoord, geen vraag was te veel en overal werd keurig antwoord op gegeven tot alles helder was. Het plaatsen ging snel en alles werd keurig achtergelaten. De monteurs waren op de afgesproken tijd hier en hadden binnen 1,5 uur alles voor elkaar. We maken nu ondertussen zo'n kleine 2 weken gebruik van de laadpaal bij huis en zijn er heel tevreden mee.

Goede uitleg aan het begin van het traject. Afspraak kon op korte termijn worden ingepland. Werk (plaatsen laadpaal) netjes afgeleverd.

Top ervaring, keurig en snel geregeld!

Allereerst, men komt kijken en geeft op basis daarvan snel een goede offerte. Levertijd is vervolgens kort, en installateurs werken keurig en snel! Alles prima geregeld, laadpaal werkt prima en ze leggen ook uit hoe de software etc. werkt, ook dat gaat heel makkelijk. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een laadpaal!

Heel erg meedenkend. Zowel bij de aanschaf als bij het plaatsen. Netjes gewerkt en alles uitgevoerd conform afspraak. Zeer tevreden.

Fijne monteurs leverden top werk af!

De monteurs stonden bij ons voor een uitdaging ivm een beste laag water in de kruipruimte. Zij dachten alleen maar in opkossingen en mogelijkheden. Ik had er een hard hoofd in maar zij kregen het toch voor elkaar om de kabels door de ruimte te leiden en zodoende heb ik toch maar m’n eigen mooie oplader. Top gewerkt!!

Keurige levering en installatie van het laadpunt.

Na vergelijking van vier offertes heb ik gekozen voor LaadpaalToday. Aanbieding was snel, duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Het contact was correct en plezierig. ( Twentse no nonsens en aanpakkersmentaliteit). Kortom genoeg vertrouwen om hier ons laadpunt te bestellen. Daar heb ik geen spijt van. Monteurs kwamen afspraken na, waren vriendelijk en werkten netjes en snel. Tot dusver na een week tevreden.

klassebedrijf

Laadpaal Today kan ik van harte aanbevelen en wel om de volgende redenen: - Er wordt zeer snel gereageerd op de offerte aanvraag - De offerte is zeer duidelijk en goed gespecificeerd - Wat in de offerte staat zijn ook de kosten die je moet betalen. - Installatie kon op korte termijn worden geregeld. - Punctueel op tijd conform afspraak. - zeer vakkundige installatie, snel en effectief - goede uitleg ter plaatse over de werking - binnen 2 uur geïnstalleerd Kortom zeer tevreden klant en ik kan dit bedrijf zoals al eerder gemeld zeer aanbevelen, temeer omdat ze ook een zeer scherp geprijsde offerte maken, die je niet snel ergens goedkoper tegen zult komen. N.B. ik heb geen aandelen in dit bedrijf, maar ik schrijf dit omdat als iets goed is, dat ook vermeld mag worden.

Flexibel en snel

Prima en snel

Uitstekende service en zeer deskundig

Goede begeleiding in de keuze van de laadpaal, duidelijke afspraken. Zeer professionele montage waarbij er keurig gewerkt is.

Super ervaring!

Snelle installatie. Goede prijs. Snelle service. Kan niet beter.

Vriendelijke mensen en prima service.

De plaatsing van het laadpunt is zeer prettig en soepel verlopen ondanks het slechte weer. Vriendelijke mensen meedenkend en netjes.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.