De telefonische uitleg was duidelijk en to the point. Binnen een week na akkoord op de offerte werd de laadpaal geïnstalleerd.
Hoi Henk, Fijn dat alles naar wens is gegaan. Bedankt voor deze review, veel plezier met laden. Team Laadpaal Today
Overleg over datum en aanpassingen in de meterkast verliep soepel. Ondanks druk verkeer waren de collega's van Laadpaal Today snel ter plaatse. De installatie verliep vlot en soepel, ben erg te spreken over hoe dit werd uitgevoerd, erg vriendelijk en behulpzaam ook.
Hoi Kennard, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij willen je veel plezier wensen met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Fijne laadpaal, snelle reactie op vragen. goede uitleg en service.
Goedemiddag, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Snel de offerte ontvangen. Kort daarna de laadpaal correct en netjes gemonteerd
Martin, Bedankt voor je review! Heel veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Voor mijn nieuwe laadpaal moest mijn oude meterkast in z'n geheel vervangen worden. Twee monteurs hebben dit, met zeer grote vakkundigheid en tevredenheid, in een halve dag gerealiseerd . Klantvriendelijkheid van zowel kantoor als monteurs zijn echt top. Vandaar niet verder zoeken, maar meteen bij Laadpaal Today boeken.
Gerard, Wat een leuke review, dank je wel. Wij wensen je heel veel plezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Jullie zijn zeer behulpzaam in het kiezen van de juiste laadpaal voor ons. Goed bereikbaar voor vragen na aanvaarden van de offerte. Je jongens die de laadpaal kwamen plaatsen zijn deskundig, zeer klantvriendelijk en werken netjes.
Peter, Weer een mooie 10 erbij, super! Wij willen je heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Prima ervaring, goed aan de afspraken gehouden, snel en efficiënt werk geleverd en mooie installatie die alles doet wat nodig is. Duidelijke uitleg door de monteurs en goeie App. Aan te bevelen
Duidelijke website en deskundig advies per telefoon. Snelle plaatsing en er wordt netjes gewerkt!
Hoi Jan, Weer een dikke 10, dank je wel voor deze review! Wij willen je heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Ik heb het nog niet gerbuikt de mannen die het aangesloten hebben waren prima.
Harry, Nu snel in gebruik nemen dan maar... Wij willen je heel veel laadplezier toewensen, maar dat gaat vast lukken met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Optijd snel en netje afwerken
Hoi Linh, Bedankt voor je review! Veel plezier met laden. Team Laadpaal Today
Snel en netjes geplaatst.
Hoi Johan, Fijn dat alles naar wens was. Veel plezier met laden gewenst. Team Laadpaal Today
Bij Laadpaal today een wallbox plus besteld. De beide heren installateurs waren netjes op tijd. Binnen 2 uur hadden ze alles, mooi afgewerkt ( zowel op de muur, in de grond en in de meterkast ). Het is leuk deze 2 heren te zien samenwerken, wat een fun hadden ze...Zo zie je graag collega s met elkaar samenwerken.TOP
Hoi Martin, Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Alles duidelijk zowel in het voortraject als achteraf tijdens installatie. Vriendelijke mensen.
Hoi Manuel, Fijn dat alles top voor elkaar was. Veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
De aanschaf van de laadpaal via Laadpaal Today is goed verlopen. Echter is er door een verkeerde interpretatie naderhand nogmaals een andere laadpaal geplaatst tegen een redelijke meer(werk)prijs. De offerte(s) waren duidelijk omschreven en werden na elk telefonisch onderhoud zonder moeite aangepast. Het was een vriendelijke verkoper. Ze houden zich aan de afspraken. Monteurs waren ook vriendelijk, alleen zou er bij de uitleg eventueel wel iets meer tijd voor genomen kunnen worden, maar dat is voor iedereen verschillend. De prijs is zeer concurrerend en een aanrader!
nette laadpaal met zorg geplaatst.
Hoi André, Weer een mooie 10 erbij, dank je wel. ☺ Wij wensen jou heel veel plezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Duidelijke en scherpe offerte. Super aardige monteurs en nette installatie! Ben erg tevreden!
Beste Jurgen, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, super. Heel veel plezier gewenst met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
De aanschaf van onze privé-laadpaal via Laadpaal Today verliep vlekkeloos. Een offerte op maat en service op maat. Erg vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als ook de montagemedewerkers. Daarbij ook een gunstige prijs. Een absolute aanrader!
Beste Huber, Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Vriendelijke monteurs netjes opgeleverd en goede uitleg. Keurig netjes geholpen bij het installeren van de app zeer tevreden.
Hans, Bedankt voor deze dikke 10, top! Fijn dat alles netjes is opgeleverd. Nu kun je mooi laden aan dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Zowel het voortraject als de montage waren heel erg goed ! Geweldige begeleiding en uitstekende monteurs. Een dikke 10 !
Beste heer Schreuders, Wat een leuke review, echt super! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Een dikke 10! daar worden we blij van ☺ Heel veel plezier gewenst met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Snel afspraken gemaakt, vriendelijk te woord gestaan. Goede prijs afgesproken. Installateurs waren mooi op tijd en hebben snel gewerkt. Hadden alleen de rommel/stof beter op kunnen ruimen.
Richard, Bedankt voor deze leuke review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jou veel laadplezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Netjes geïnstalleerd. Schoon gewerkt.
Hoi Wilbert, Weer een mooie 10 erbij, dank je wel hiervoor. Wij willen jou heel veel laadplezier wensen in Kampen. Team Laadpaal Today
Hardware uitstekend aangelegd. Software koppeling slecht.
Hoi Bertus, Fijn dat de laadpaal verder goed is aangelegd. Vervelend om te lezen dat het niet goed gaat met de software. Hopelijk is dit snel opgelost, je weet ons anders te vinden. Team Laadpaal Today
De “mannen”belden een uur van te voren om hun aankomsttijd door te geven. Ze begonnen direct met het opnemen van de situatie, wilden geen koffie. Ze werkten snel en ruimden de overtollige spullen keuring op. Uitleg van de app ging voor mij nogal snel maar werd geduldig herhaald. Prettige ervaring.
Mieke, Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Weer een mooie review erbij, dank je wel hiervoor. Veel plezier met laden gewenst. Team Laadpaal Today
ervaring met "chargit" moet nog positiever worden. Tot nu toe al op 3 plekken geen toegang tot laadpaal. reactie via telefoon was niet bevredigend en meer verklarend
Hoi Rob, Wat vervelend dat het laden met pas nog niet zo gaat als verwacht. Wij hebben even contact gezocht en ze werken zo snel mogelijk aan een oplossing. Wel hebben ze een site waar je de laadpunten kunt vinden die wel werken met deze pas. Neem een kijkje op: www.chargit.nl/vind-een-laadpunt Als je ondertussen nog vragen zijn dan weet je ons te vinden. Wij willen je veel plezier wensen met het laadstation die wij hebben mogen plaatsen. Team Laadpaal Today
Top. Installatie was zeer snel geplaatst en heb een goede uitleg gekregen. Binnen week goede laadpaal wandmodel geinstalleer. Komen afspraken na
Hoi James, Weer een mooie 10! Super, bedankt voor deze review. Veel plezier gewenst met laden in Arnhem. Team Laadpaal Today
Molenstraat 1
7462 TK Rijssen
Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.