Monteur was vriendelijk, kundig en snel.

Alles top!

De Ratio Solar wallbox is snel geleverd en door vriendelijk en deskundig personeel geïnstalleerd. Ook de aansluiting in de meterkast is zorgvuldig gebeurd. De prijs is prima. Laadpaal Today bedankt.

Uitstekende ervaring met LaadpaalToday

Snel en goed contact om te komen tot een gewenste offerte. Daadwerkelijke uitvoering en installatie top uitgevoerd door de 2 monteurs. Ze waren op tijd en keurig werk geleverd.

Prima, no nonsens klus uitgevoerd

Zeer soepel contact met bedrijf. Vlotte reactie op aanvraag, offerte en uitvoering. Alles volgens afspraak. Klus vakkundig en netjes uitgevoerd door prettige elektricien.

fijn bedrijf duidelijk en komt afspraken na

Vanaf het eerste contact is laadpaaltoday duidelijk en komt zijn afspraken na. Monteur stond op de afgesproken tijd aan de deur en heeft keurig werk geleverd.

Gewoon prima

Twentse nuchterheid, nakomen wat je afspreekt en vriendelijk in de service.

Prima en kundige mensen

Prettige mensen, duidelijke antwoorden op vragen en weten heel goed wat ze doen. Kan ik iedereen aanbevelen

Snel en goed geholpen

Telefonisch contact was snel en goed, evenals de informatie en offerte. De plaatsing verliep prima met uitleg over de laadpaal en info over de app

Laadpaal netjes geïnstalleerd

Snel een duidelijke offerte voor Ratio Solar wallbox met installatie ontvangen, na enkele vragen van mijn kant hierop akkoord gegeven. Nadat ik zelf al de nodige kabels had getrokken, heeft de nette en vriendelijke installateur de laadpaal netjes opgehangen en aangesloten achter het huis. Daarna maakte hij de aansluiting in de meterkast. In de meterkast heeft hij een voor hun standaard aardlekautomaat geplaatst. Dat vond ik jammer, en dat heb ik gemeld. Binnenkort wordt deze automaat tegen een beperkte meerprijs geüpgrade naar een bij mijn groepenkast passende ABB automaat. Al met al ben ik tevreden over installatie en service.

Snelle service , vriendelijk personeel

Snelle service , vriendelijk personeel.

Netjes gewerkt, nette monteurs, ook de verkoop ging soepel en vlot

Zeer prettig ervaren

Van begin tot einde een zeer prettige ervaring. De adviseur was fijn in de omgang, werkt netjes dus weinig troep. Hij nam mij mee in de uitleg van het gebruik van het geplaatste product.

Perfect resultaat

Volledig gewerkt volgens afspraak en zelfs nog advies gegeven voor een wijziging in de meterkast zonder extra kosten

Service was top

Aardige installateur, kwam op de afgesproken dag en installatie ging vlekkenloos.

Monteur netjes optijd en alles in korte tijd verwerkt en opgeruimd. Al met al tot nu zeer tevreden en ook over nette monteur die alles heeft aangesloten.

Prima goed en netjes

Snelle levering en plaatsing goede service en prima uitleg over het apparaat

Prima en geheel ontzorgd

Een goede ervaring. Beleeft en vakkundig personeel. Netjes gewerkt en goede uitleg. Ook nog advies gehad over de meterkast en een kleine aanpassing gemaakt n.a.v. eerdere werkzaamheden.

Vakkundig en professioneel!

Alles keurig en netjes opgeleverd met goede uitleg. Monteur kwam later op de dag nog speciaal terug om de loadbalacing aan te sluiten. Dit omdat de elektra er niet afgehaald kon worden tijdens bedrijfsuren. Top service en kwaliteit. Wij zijn tevreden!

Niks op aan te merken

Vriendelijke monteurs die keurig ons nieuwe oplaadpunt hebben gemonteerd en alles rustig hebben uitgelegd.

Goede montage en prima uitleg van de app

De monteurs werkten netjes en na montage werd alles uitgelegd aan de hand van de app.

Nette installatie, keurig geplaatst

De mannen waren keurig op tijd, belden ruim vantevoren en hebben echt netjes gewerkt.

Top montage en service.

Snelle service en netjes gewerkt en gemonteerd.

Het was zo gebeurd.

In een ochtend was het gebeurt laadpaal en de grond en grind weer op zijn plek. Super.

Prima, netjes afgewerkt

Mooi product en netjes afgewerkt. Zelfs de stofzuiger werd nog ingezet. Top

Supersnelle installatie van de wall socket

Team van twee goed op elkaar ingespeelde monteurs installeerde het geheel in één uur (inclusief kabel via kruipruimte).

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.