Suppppper snel, super vriendelijk

Info opgevraagd, dezelfde middag gebeld met uitleg van de mogelijkheden, beslissing was snel genomen, week later plaatsing, vakkundig en vriendelijk! Fijn om deze ervaring te hebben!!!

Vakkundig, snel en vriendelijk

Het hele process van informatie, offerte tot aan plaatsing heb ik als zeer prettig ervaren. Ook ik ben afgegaan op de eerdere reviews en Laadpaal Today maakt ze ook echt waar. Communicatie is snel en duidelijk. De plaatsing was enorm snel gedaan (een bijkomstigheid, geen vereiste) en ook werd er ruim de tijd genomen om alles uit te leggen (meterkast werkzaamheden, gebruik app etc). Ook bleven ze even wachten tot ik mijn auto aan de lader heb gezet om er zeker van te zijn dat alles werkt. Deze mensen verdienen de hoge scores dubbel en dwars. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt en zou het zonder nadenken meteen weer doen. Laadpaal Today team, bedankt!!

Echt een aanraders

Vriendelijke en deskundige personeel Op tijd voor het plaatsen en netjes achtergelaten

Optimale service vanaf offerte-aanvraag tot en met installatie. Monteurs werken zeer netjes.

Goede monteurs

Er was een probleem met de boormachine , monteurs hebben dat effectief opgelost

Een en al lof!

Zeer prettige ervaring met persoonlijk contact. Je praat hier niet met een computer. Prettige uitleg en begeleiding, duidelijke offerte met een prijs die heel reëel is. Snelle levering door kundige, correcte en ook vriendelijke medewerkers. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Mooie laadpaal, keurig zoals afgesproken

Een mooie wallbox op paal voor een nette prijs. Niet alleen goede service vóór de koop, maar ook erna. Alles netjes aangelegd en uitgelegd.

Zeer snel en accuraat

Zeer snel en accuraat

Vriendelijke mensen

De Wallbox is snel en zonder problemen geplaatst door 2 vriendelijke medewerkers.

Professioneel, goede service en snel

Professioneel, goede service en snel

Prima service, snelle levering en plaatsing. Top!

Snelle reactie op de offerteaanvraag en plezierig telefonisch contact. Alles kwam zeer professioneel over. Dat gaf vertrouwen. De installatie is gedaan door ervaren monteurs.

Helemaal goed. Ik moest alleen de RFID kaart uit de al weggegooide doos redden. Verder keurig, vlot en deskundig.

Prima. Jammer van het minpuntje

In het voortraject vriendelijke en professionele contacten. Duidelijke uitleg m.b.t. de onderlinge verschillen van laders. Foto's van situatie meterkast toegestuurd. Heel jammer dat bij aankomst blijkt dat een hoofdschakelaar noodzakelijk is. Kost toch € 75 extra. Monteurs waren vriendelijk en naar mijn beleving ter zake kundig.

Zowel offerte als plaatsing zeer professioneel

Goeie prijs, goede afspraken, op tijd

Fijne communicatie (steeds dezelfde contactpersoon), goede afspraken, installateurs waren op de dag op tijd aanwezig. Netjes gewerkt. Wel mijn kat opgesloten in de kruipruimte hahaha (ik heb een hele middag lopen zoeken).

Van A tot Z perfect geregeld

Vanaf de aanvraag tot aan het plaatsen van de laadpaal zelf alles goed geregeld. Contact via mail en telefoon verliep perfect. Duidelijke informatie, scherpe offerte en vaste prijs! Ook de installatie erg netjes gedaan, alles netjes in de meterkast weggewerkt dus echt perfect! Ik ben blij dat ik voor laadpaal today heb gekozen!

Super bedrijf

Laadpaal laten plaatsen, door dit bedrijf kwamen 2 super nette monteurs aan in een schoon gewassen bus( is mss een detail, maar maakt al een verschil bij aankomst) waren snel klaar en hadden tijd genoeg om de app duidelijk te installeren en uit te leggen. Echt een aanrader dus.

Top partij, snel, eerlijk en scherp geprijsd

Snel,zorgvuldig en correct

Top service tegen concurrerende prijs

Ik ben heel erg tevreden over het bestellen en de installatie van onze laadpaal: goed bereikbare en hulpvaardige helpdeskmedewerker, flexibel toen onze auto ineens veel vroeger dan gepland kwam, keurige monteurs die op tijd waren, duidelijke uitleg gaven en alles ook weer netjes achterlieten. En dat tegen een prima prijs.

Aanrader

Vorige week heb ik de installateurs van Laadpaal Today op bezoek gekregen. Wij hebben daarvoor een goed voorgesprek/advies gekregen. De jongens hebben heel netjes en professioneel werk afgeleverd. Wij zijn erg tevreden.

Snelle reactie en levering

Na het aanvragen van een offerte had ik snel iets binnen. Ik werd ook nog gebeld met de vraag of alles duidelijk was Het was een prettig contact en ook na het akkoord geven op de offerte werd ik snel gebeld om een afspraak te maken Al binnen 1,5 week kon de laadpaal worden geplaatst. De monteurs hadden plezier in hun werk en werkten heel erg netjes. Tot nu toe zijn we zeer tevreden. Nu is het wachten op de auto...

Goed opgelost

Na een goed gesprek is alles netjes afgehandeld

De installatie van mijn Wallbox is prima verlopen de installeur dacht goed mee over de plaats en de box wordt mooi aan de wand bevestigt teven gaf hij een duidelijke uitleg over het gebruik van de wallbox

Vriendelijk, snel en duidelijk

het eerste contact met Daan was al heel duidelijk en zeer vriendelijk (niet overdreven !). Op mijn aanvullende vragen en wensen werd snel en helder gecommuniceerd. Ook de beide monteurs waren vriendelijk en snel en werkten gewoonweg hard om de klus snel te klaren. Uitleg van de app was heel kort, maar voor mij als ex-ICT'er duidelijk genoeg.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.