Snelle installatie

Binnen een zeer korte tijd is de wallbox keurig door de heren gemonteerd en de bediening van het toestel uitgelegd.

Perfect!

Kundige medewerkers, snel en accuraat geplaatst! Stonden stipt op afgesproken tijd op de stoet!

Prettige mensen, deskundige en vlotte werkers

Zowel in de oriënterende als uitvoerende fase klantgerichte en no-nonsense benadering.

Eerlijke manier van werken.

Heb bij hen een offerte aangevraagd. Helder verhaal en duidelijk berekening van het bedrag. Alles netjes gemonteerd en getest. Goed contact met de verkoop en hele aardige en kundige monteurs die alles weer opruimen.

Uitstekende service en installatie

Ik ben vanaf de advisering tot en met de installatie uitstekend geholpen. Mijn wens was om op zonnestroom te kunnen laden. Op aanraden van Laadpaal Today heb ik een Wallbox Pulsar Plus met load balancing inclusief installatie gekocht en die voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De monteurs hebben de installatie in overleg met mij en erg mooi gedaan.

Zeer prettig vaklui!

De heren kwamen precies op afgesproken tijdtip aan en gingen gelijk aan het werk, binnen een uurtje waren ze klaar en hebben alles netjes opgeruimd. Met een kop koffie even samen de app doorgenomen. Zeer proffesionele en enrom vriendelijke prettige vaklui. Dank jullie wel laadpaaltoday. PS: van de 5 opgevraagde offertes waren jullie prijs/kwaliteit ernorm aantrekkelijk voor de Wallbox Copper.

In alles kun je merken dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Laadpaal Today. Van mij krijgen jullie een dikke 10 vanaf het verstrekken van informatie over de verschillende mogelijkheden van laadpalen tot aan de installatie, is alles keurig en goed geregeld.

Alles goed aangelegd

Vriendelijke monteurs netjes gewerkt snel en goed

heel goed

Een hele snelle levering en een hele vlotte plaatsing van de laadpaal. De monteurs hebben vlot en netjes gewerkt.

Geweldig ouwehoeren met de gasten

Geweldig om te zien en goed met de engineers te praten.

Goed afgeleverd !

Was een nacht licht door oude eigenaar met verschillende draad aan elkaar vast gemaakt,en dat wist montuur van te voor niet,met terug zetten,dat licht niet meer deed,met extra ander half uurtje bezig geweest ! Goede verantwoordelijkheid, toppie! Dank u wel

Geholpen door Mathijs aan de telefoon, zeer goed advies en afspraak gemaakt voor de installatie. De jongens hebben de installatie echt keurig gemaakt. Over alles zeer tevreden een dikke 10.

prima geregeld

Snel beschikbaar. Vlot en netjes aangelegd. Sympathieke gasten.

Vv

Vv

Snel en professioneel

Heldere communicatie en prima service!

Super tevreden

Prima geholpen met de offerte en advies ( telf) Geweldige nette vakmensen bij de montage

Vlot, klantgericht, plezierige samenwerking, goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik kreeg direct na mijn aanvraag een passende offerte en de laadpaal kon op korte termijn worden geplaatst. Het contact met zowel de verkoopmedewerker als de monteurs was erg prettig. In verhouding tot andere aanbieders is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer gunstig.

Netjes, snel

Op tijd, beleefd en netjes gewerkt.

Ik ben erg tevreden

Alles volgens de afspraak en op tijd klaar. alleen erg jammer is dat mijn wallbox app blue tooth werk niet op mijn nieuwe telefoon

Prima informatie, plaatsing, service

Goeie informatie. Geen verkoopbluf. Eerlijke voorstelling van zaken. Uitstekende vaklui. De 2 monteurs: klasse. Snel gewerkt. Daan en vooral Bram geweldige steunberen.

Experts op gebied van laadpaal installatie

Experts op gebied van laadpaal installatie Snel, vakkundig en vriendelijk.

TOP

Leveren goed en vakkunding werk. Grond van tuin naar mijn parkeerplek open gemaakt maar daar merk je achteraf helemaal niks meer van. Tegels en stenen liggen er nu zelfs nog mooier in dan voorheen :) Bedankt voor het monteren van een laadpaal bij mij!

De monteurs waren deskundig en uiterst vriendelijk. Na afloop was alles netjes opgeruimd. Ook werd alles getest. Prima !

Degelijk en netjes werk

Binnen 10 dagen kon de laadpaal al geplaatst worden. Keurige en behulpzame medewerkers.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.