Volledig naar wens geplaatst

Vriendelijke en kundige medewerkers. Zaak op tijd en goed geïnstalleerd.

Zeer snel

Mijn ervaring is zeer goed! 1: Bij offerte aanvraag zeer goed geadviseerd! Gaat bij deze firma niet om snel iets te verkopen maar juist om voor jou het goede pakket te kiezen! 2 : zeer snel geïnstalleerd, Op donderdag mijn nieuwe auto en op de maandag erop kon ik mijn auto om 11:00 voor de 1ste keer opladen 3: Een goede prijskwaliteitsverhouding. Kortom top service en vriendelijk personeel

Nette montage en snel leverbaar

Vriendelijke monteurs en veel keuze in verschillende laadpalen.

Goed maar toch een vraag

Ik vrasg mij alleen af warroom ik een 16amp hoofdschakelaar ontvangen ipv 25a ivm power boost functie van de wallbox?

Betrouwbaar, mooi, netjes, vakkundig en snel.

De mannen waren keurig op tijd en hebben onze wallbox netjes opgehangen aan de muur. In eerste instantie een met 5 meter vaste kabel besteld, na installatie bleek er een storing in het kastje. Gelukkig hebben ze altijd een reserve mee. Dit was er een met 7 meter vaste kabel. Deze hebben de mannen na overleg geïnstalleerd (uiteraard) zonder meerprijs. (€100,-) goede uitleg over de app gekregen en tips voor de toekomst wanneer het salderen zal gaan starten. Bij deze een tevreden klant!

Tevreden installatie, goede afwerking, mooie prijs

Net geen 5 sterren, helaas. Op de dag van de afgesproken installatie bleek het verkeerde laadstation besteld te zijn. Alles tot aan de laadpaal is netjes voorbereid en afgewerkt maar kon die dag niet afgerond worden. Werd wel dezelfde dag gebeld door het kantoor voor een nieuwe afspraak voor het laadstation. Installatie was in duidelijk overleg met de jongens die langskwamen en is keurig afgewerkt zoals gevraagd. Goede service van Laurens en collega, ook alles netjes opgeruimd waar nodig. De prijs is scherp en markt conform en de afspraken worden nagekomen. Betaling achteraf naar tevredenheid van de klant.

Na telefonisch contact onze wensen besproken en de mogelijkheden. Daarna heldere offertes gekregen en binnen een week is de laadpaal geplaatst volgens afspraak. Beide monteurs werkten netjes en secuur en de rommel werd tot een minimum beperkt.

Uitmuntend

Jongens hebben goed werk verricht. Er is een laadpaal geplaatst en de meterkast is vervangen. Werk is netjes en professioneel gedaan. Vanaf 1e contact tot einde is alles goed verlopen. Daan ook bedankt voor het regelen van alles en uiteraard de 2 monteurs ook voor het plaatsen van alles. Complimenten! Zeker aan te bevelen.

Afspraak is afspraak!

Tegen een goede prijs leveren zij adequaat en snel laadpalen! Uitstekende service! Echt een top bedrijf!

Alles tot en met de installatie keurig geregeld

Vanaf moment contact als plezierig ervaren en duidelijk

Super snel en professioneel geregeld!

Predikende gasten die snel en goed handelen tegen nette prijs

Snel en netjes gemonteerd

De monteurs waren netjes op tijd, en belden van te voren. Installatie ging vlot. Bij vertrek was alles netjes opgeruimd

Snel en vriendelijk geholpen

Goede en professionele monteurs

Pas zonnepanelen laten plaatsen en dat waren echt een paar rouwdouwers. Hebben veel schade gemaakt en het is niet netjes geïnstalleerd. Van laadpaaltoday was echt van andere klasse. Nette mannen, beleefd en hebben echt moeite gedaan om het precies zo te maken zoals ik het wilde hebben. Daarna ook een goede uitleg en alles laten zien hoe ze alles gedaan hadden. Ze boden zelfs nog aan om te stofzuigen!! Dat hebben we zelf gedaan. Maarre… Klasse!!!

Degelijk werk en prettige contacten

Tijdens mijn eerste contact kreeg ik goede adviezen n.a.v. mijn vragen en kwamen wij snel tot zaken. De afspraak voor montage volgde al na een paar dagen. De mensen die de wallbox kwamen monteren waren prettig in de omgang en leverden prima werk en ook heel fijn, alle afval werd meegenomen,

Prettige monteurs en netjes gewerkt

Prettig contact met de monteurs. Werken netjes en schoon. Heb de laadpaal nog niet gebruikt, maar ga er vanuit de alles werkt.

Prima offerte, goede afspraken, nette service

Alles prima, van offerte tot installatie. Vakkundig en netjes geplaatst. Aardige monteurs met oog voor kwaliteit en zorg.

De hele ervaring met LaadpaalToday was prima. Communicatie vooraf was persoonlijk, duidelijk, vriendelijk en gewoon heel goed. De keuze voor welk systeem was ook duidelijk, gewoon een soort vraag antwoord spelletje waar een goed advies uit rolde en zo is het ook uitgevoerd. De installatie werd gedaan door twee vriendelijke heren die heel net werk hebben geleverd. Ook vragen achteraf werden heel correct beantwoord. Al met al ben ik heel tevreden.

Klus snel geklaard

Vlotte installatie, vriendelijke monteurs Klus snel geklaard

Klasse

Alles goed geregeld en netjes gemonteerd

Aanrader; Laadpaal Today!

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze laadpaal. De paal werd geplaatst door twee vriendelijke en sociale medewerkers van Laadpaal Today, die duidelijk wisten waar ze mee bezig waren. De rommel die ontstond tijdens het klussen werd na afloop netjes opgeruimd. Vanuit ons geen verbeterpunten. Wij raden iedereen Laadpaal Today aan!

Verhuizing ging soepel

In 3 uurtjes was het gepiept.

alles super goed geregeld

goed advies werd er gegeven en de montage werd super netjes gedaan

Goede en fijne communicatie en uitvoering

Snel en netjes

Prima begeleiding en vakkundige plaatsing

In het voortraject prima begeleid en meegedacht over welk laadstation. De plaatsing werd ook zeer goed uitgevoerd. Het was voor de medewerkers eerste maal dat ze dit type installeerde maar ze namen de tijd tot hij volledig en goed functioneerde.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.