Gewoon snelle reactie, prima en vriendelijke monteurs.
Hoi Marco, Weer een dikke 10 erbij, super! Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij hebben met veel plezier dit laadstation geplaatst in Oudewater. Team Laadpaal Today
Alles werkt perfect
Beste Hennie, Fijn dat alles top werkt. Veel plezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Goede service. Nette werkzaamheden. Vakkundig.
Hoi Ruth, Hier worden we altijd blij van, weer een mooie review erbij! Bedankt voor het plaatsen. Veel laadplezier gewenst met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Netjes en snel gewerkt. Goede uitleg gehad en ze hebben alles netjes achtergelaten.
Beste Herman, Super! dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jou heel veel laadplezier. Team Laadpaal Today
Het hele traject vanaf aanvraag t/m de plaatsing is ons goed bevallen. Keurig alle afspraken nagekomen en de monteurs waren vriendelijk, netjes en ter zake kundig.
Super, om deze review te lezen Bedankt! weer een dikke 10 erbij. Veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Offerte goed, uitvoering prima in overleg op de afgesproken datum. Met de app registratie nog wat problemen. Zelf contact opgenomen met Wallbox.
Hoi Leon, Bedankt voor deze review, fijn dat je blij bent met dit laadstation. Hopelijk is het probleem met de app snel verholpen. Als er verder nog vragen zijn, weet je ons te vinden! Team Laadpaal Today
Goed overleg mogelijk. Ook m.b.t. wat je zelf nog kunt doen, om kosten te besparen. Snel geïnstalleerd. Duidelijke uitleg.
Bedankt voor deze review. Weer een tevreden klant erbij, super! Wij wensen jullie veel laadplezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Snelle afhandeling en installatie, een goede prijs en duidelijke uitleg
Hoi Mees, Bedankt voor deze dikke 10! Veel plezier met je laadstation. Team Laadpaal Today
In het woud van laadpaalaanbieders een goede en duidelijke offerte en zeer snelle levering!
Top, zeg om te lezen dat we er zo bovenuit springen. Wij willen ook dat iedereen een goed gevoel krijgt, dit door een goede en duidelijke communicatie en offerte uit te brengen. Bedankt in het vertrouwen! Team Laadpaal Today
Erg prettig. Van het moment dat we telefonisch tot een afspraak kwamen, de snelle installatie mogelijkheid, het installatieproces en de betaling (pinnen was tijdelijk niet mogelijk.....we sturen gewoon een factuur). Toen de auto niet op wilde laden werd direct een oplossing geboden, waarna het wel lukte (en nu nog steeds). Hij hangt nu bijna een week. Nog geen nare dingen gebeurt.
Hoi Peter, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Prettige contacten met de verkoper. Hij gaf duidelijke informatie en reageerde snel op alle vervolgvragen die wij stelden. Op de dag van de afspraak stonden precies op tijd twee vriendelijke mannen, die de laadpaal mooi installeerden en de meterkast netjes aanpasten. App werd duidelijk uitgelegd.Er werd zelfs gestofzuigd na afloop. Ik zou laadpaal totdat aan iedereen willen aanraden.
Hoi Christina, Bedankt voor deze leuke review! Erg fijn dat we weer een tevreden klant hebben in Borne, top ☺ Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
De mannen kwamen op tijd en hebben het werk keurig afgeleverd en netjes achtergelaten . Ik heb menig laadpaal benaderd en laadpaal totdat was het voordeligst ( stukje graven naar plaats van bestemming plaats) en na toesturen van een offerte niet zo dwingend tot een bevesting offerte retour tot plaatsing . Ook vragen na plaatsing is laadpaal totdat goed toegankelijk en help je op afstand
Hoi Petra, Weer een mooie 10 erbij, super! Bedankt dat je deze review hebt geplaatst. Fijne dag Team Laadpaal Today
Op tijd volgens afspraak .aardige jongens uit Enter.
Hoi Marcel, We hebben met veel plezier dit laadstation geplaatst. Bedankt voor deze review! Groetjes uit Enter Team Laadpaal Today
De montage verliep erg vlot en de auto kon na montage meteen opgeladen worden.
Hoi Eugene, Ook in Oirschot staat een mooi laadstation van ons. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het plaatsen van deze review! Team Laadpaal Today
Geweldig, van eerste telefoontje tot een paar weken later bij levering! We zijn erg tevreden met onze eiken laadpaal
Hoi Jos, Bedankt voor deze mooie 10, TOP! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met deze mooie eiken laadpaal. Team Laadpaal Today
Installateurs zijn goed op elkaar ingespeeld, ze werken snel en laat netjes en schoon achter… Een aanrader voor iedereen… Eén woord super…..
Eric, Bedankt voor deze review! Wij wensen jou heel veel laadplezier. Team Laadpaal Today
Goede service en uitleg. Goed benaderbaar en korte lijnen De installatie kon vlot plaatsvinden en de installateurs hebben keurig werk afgeleverd! De oplevering van de laadpaal: ze hebben de paal en slangen zelfs gepoetst. Ik beveel laadpaaltoday zeker aan!
Beste Marlijn, Fijn zeg om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Weer een mooie 10 erbij!! TOP Team Laadpaal Today
Persoonlijke, snelle service en een net team die binnen no time een kabel door de tuin hebben aangelegd en een laadpaal aan onze schuur hebben gemonteerd. Bij een vraag over de laadpaal was de monteur bereid om op zijn vrije zaterdag te videobellen en met ons mee te kijken. Vooraf werd alle tijd genomen om alle opties te bespreken en bekijken. Montage volgende zeer snel en super gedaan. Perfect geregeld!
Beste Patrick, Bedankt voor deze mooie review, hier worden we echt blij van. Heel veel laadplezier gewenst! Team laadpaal Today
Review is aangepast door mij. Eerste review was met minder sterren vanwege hieronder. Daarna is hij aangepast omdat alles is gefixed en afspraken waren nagekomen. Review 1: Afspraken zijn allemaal nagekomen. Geen rare nakosten, keurig op tijd en erg aardige monteurs. Ook de communicatie vooraf was prima. Snel antwoord op vragen en werd keurig na gebeld om het eea uit te leggen. Waarom (nog) geen dikke 5 sterren? Omdat de loadballancer nog niet werkend is gekregen met de Wallbox laadpaal, en ook de WiFi het niet doet (ziet de Wallbox laadpaal niet terwijl er voldoende signaal is)…. moet ik nog afwachten tot de nieuwe unit wordt geplaatst. Gezien het traject en de communicatie vooraf en tot nu toe, twijfel ik er niet aan dat dit goed wordt opgelost, dus ik hoop dat ik de sterren na de fix alsnog op 5 mag zetten. Review 2. Paar kleine weekjes na de eerste review is de boel dan eindelijk gefixed. Oorzaak lag idd in een defect in de unit van de laadpaal. In de tijd ertussen had ik nog een paar vragen die ook keurig en snel werden beantwoord. Ook ben ik per mail ook gewoon prima op de hoogte gehouden van de status van de nieuwe laadpaal. De dag dat de nieuwe paal geplaatst ging worden, waren de mannen weer keurig op tijd en weer erg vriendelijk. Dit keer werkte alles perfect en alles functioneert zoals afgesproken. De aanpassing is dus gedaan naar de volle bak sterren. Veel bedrijven zijn minder in de communicatie als de opdracht deels is uitgevoerd. Zo niet Laad Paal Today. Ik raad deze mannen dus absoluut aan bij vrienden/kennissen en eigenlijk iedereen. Ze zijn erg professioneel en werken gewoon netjes. Top service, Top mensen en een prima prijs.
Dennis, Fijn dat alles nu naar behoren werkt. Uiteindelijk toch een dikke 10 verdiend, hier zijn we erg blij mee! Erg leuk om je review te lezen, bedankt voor het plaatsen. Veel laadplezier gewenst! Team Laadpaal Today
Originele beoordeling
Afspraken zijn allemaal nagekomen. Geen rare nakosten, keurig op tijd en erg aardige monteurs. Ook de communicatie vooraf was prima. Snel antwoord op vragen en werd keurig na gebeld om het eea uit te leggen. Waarom (nog) geen dikke 5 sterren? Omdat de loadballancer nog niet werkend is gekregen met de Wallbox laadpaal, en ook de WiFi het niet doet (ziet de Wallbox laadpaal niet terwijl er voldoende signaal is)…. moet ik nog afwachten tot de nieuwe unit wordt geplaatst. Na wat eigen studie met foto’s die ik tijdens de installatie had genomen en naderhand een installatie uitleg met foto’s van Wallbox zelf kreeg, leert mij de conclusie dat ikzelf denk dat de kabels verkeerd zijn aangesloten en er een schakelaar op de printplaat van de Wallbox niet goed staat, maar dat wacht ik af in de nazorg van Laadpaal Today. Gezien het traject en de communicatie vooraf en tot nu toe, twijfel ik er niet aan dat dit goed wordt opgelost, dus ik hoop dat ik de sterren na de fix alsnog op 5 mag zetten.
Vanaf het eerste contact met het bedrijf tot en met de aansluiting van de laadpaal vandaag is alles uitstekend verlopen. Installatie ging supersnel en is uitgevoerd door 2 zeer ervaren installateurs. Arjan en Robbert-Jan werken netjes, snel en professioneel. Keurig nette jongens, die een perfect visitekaartje voor het bedrijf zijn.
Beste Marielle, Weer een mooie review erbij. Altijd leuk om te lezen dat wij deze toppers aan het werk hebben. Team Laadpaal Today
Een heldere uitleg over welk merk en type ik voor de auto nodig had. Dit moest namelijk samenwerken met de zonnepanelen. En zonder extra kosten achteraf. Gewoon duidelijk 1 prijs zonder gezeur over een metertje te veel kabel dan opgegeven.
Beste Martijn, Fijn om te lezen dat alles naar wens in verlopen. Daar houden wij dus ook van heldere uitleg geven en verder zonder extra kosten. Veel laadplezier gewenst met dit mooie laadstation! Team Laadpaal Today
Heel fijn en vakkundig bedrijf. Mailwisselingen verliepen vlot en afspraken komen ze na. Ik zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
Bedankt voor deze review! Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Monteurs hebben netjes gewerkt. Top.
Hoi Ton, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Vakkundig advies. Situatie van te voren opgenomen. Snelle levering. Installatie keurig uitgevoerd.
Beste Albert, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt dat wij dit laadstation bij jou mochten plaatsen. Heel veel laadplezier!! Team Laadpaal Today
Zeer net bedrijf. Ze werken netjes en vriendelijk en komen afspraken na. Zeker een aanrader
John, Bedankt voor deze review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Team Laadpaal Today
Molenstraat 1
7462 TK Rijssen
Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.