Super geregeld laadpaal netje gemonteerd fijne mensen helemaal top
Bedankt voor het plaatsen van de review, Veel plezier gewenst met laden! Team Laadpaal Today
Snel en goed geïnstalleerd. Duidelijk uitleg alles netjes achtergelaten. Helemaal top.
Naast de hele snelle levering en montage, verliep contact met de verkoop heel prettige. Dat gold ook voor de monteur. Zeer netjes alles achtergelaten en zeer informatief
Hoi Nars, Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Goed contact met de verkoper, duidelijke offerte en duidelijke afspraken. Vriendelijk en professioneel. Laadpaal netjes gemonteerd .
Hoi Kirsten, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Veel plezier met laden in Almelo. Team Laadpaal Today
Ik kende Laadpaal Today nog niet - op internet vond ik het bedrijf. Vanaf het eerste contact verliep alles uitstekend. Bijna dacht ik: dit gaat allemaal wel heel soepel en snel, gaat dat goed? ;). Ja dus. Korte lijntjes, duidelijke praat, doen wat ze zeggen en het laadstation was erg snel gemonteerd en werkend. Bij het verlaten van ons huis vroeg 1 van de medewerkers nog om een bezem om het portiek schoon te vegen, helemaal top!
Bedankt voor deze leuke review. Heel veel plezier met laden gewenst, maar dat lukt vast wel met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Binnen een week mijn defecte laadpaal vervangen
Weer een mooie 10 erbij, bedankt! Team Laadpaal Today
Het contact vooraf was zakelijk en prettig, de offerte helder en redelijk. Op de afgesproken dag verscheen de monteur keurig op tijd en hij leverde uitstekend werk. Na afloop werd de werkplek keurig opgeruimd. En het belangrijkste: de laadpaal funktioneert zoals het moet.
Wat een leuke review, dank je wel. Wij willen je veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Zeer goede ervaringen tot nu toe. Er wordt helder gecommuniceerd en afspraken worden snel en goed nagekomen.
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij willen je veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Goed overleg gehad m.b.t. de keuze van de wandlader en vervolgens keurig gemonteerd.
Netjes op tijd en keuring werk geleverd
Weer een mooie 10 erbij. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Team Laadpaal Today
Een hele Goede monteur
De offerte was duidelijk. Plaatsing kon snel na acceptatie offerte. Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Vragen werden ter plekke beantwoord. Pas twee keer opgeladen, lijkt zonder problemen te gaan.
De mannen waren mooi op tijd om aan de slag te gaan. En dat terwijl ze van oost helemaal naar west moesten rijden, met sneeuw op de wegen bij vertrek. Aanleg was vakkundig. Boren door het fundament vroeg wat extra energie door de dikte van de muur, maar binnen 2 uur was alles operationeel. Buiten onder het punt de bestrating keurig aangeheeld. En netjes de vuile schoenen uit wanneer ze naar binnen lopen.
Dit bedrijf heeft service begrepen. Vanaf aanvraag tot plaatsing gewoon geweldig! Verkoop gaf goed advies en dacht goed mee! Offerte kwam snel en klopte. Aanleg op afgesproken tijd en de monteurs waren zeer kundig en leverde zeer net werk. Ook hier werd meegedacht zodat er iets minderwerk was. Factuur direct aangepast!
Hoi Hans, Fijn dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Team Laadpaal Today
Duidelijke offerte. Nemen de tijd om het goed door te spreken en duidelijk uit te leggen. Zijn ook netjes naar de klant toe. Installatieploeg keurig op tijd en denken mee in oplossingen. Netjes afgewerkt.
Beste Ron, Bedankt voor deze leuke review! Veel plezier met laden gewenst Team Laadpaal Today
De monteur was erg vriendelijk en behulpzaam. Heeft zelfs nog een storing in de meterkast ontdekt, maar dit was iets voor de netwerkbeheerder. Al met al zeer goede contacten met Laadpaal Today, klantvriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader.
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij willen je veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Je word deskundig en vriendelijk geholpen en men is zelfs in de avonturen goed bereikbaar voor eventuele vragen. Het laadstation is keurig en vakundig geplaatst.
Het offerte traject verliep heel snel en plezierig. Floris Jan dacht prima mee en gaf goede adviezen. De uitvoering volgde al binnen twee weken. Gertjan en Laurens werkte heel keurig en ruimde alles netjes op. Kortom ik ben heel tevreden.
Goed aan te bevelen. Mijn laad installatie is aan bevolen door mijn collega als referentie. Goede prijs en kwaliteit. Eenvoudige bediening via de app.
Het was geweldig Snel,netjes, super gedaan!!
Vanuit ons bedrijf werken we nauw samen met Laadpaal Today, erg prettig! Communicatie verloopt vlot en soepel, ook onze klanten zijn erg tevreden!
Mooie laadpalen voor ons vakantiepark en horecabedrijf. Ze staan allemaal kaarsrecht en aanleg was zo gedaan. Van begin tot eind goed geholpen!
Had zelf alle kabels al getrokken, dus er was geen boor en graafwerk nodig. Gekozen voor een Ratio IO6 (met loadbalancer) die verbonden is met Tap Electric wat ik zelf heb gedaan. De 2 mannen van Laadpaal Today stonden om 7.30 uur bij de voordeur en waren om 8.30 uur al weer klaar. Alle kabels netjes weggewerkt in de meterkast en buiten ziet het er ook keurig netjes uit.
Positief
Hoi Rob, Bedankt voor je review, weer een mooie 10 erbij. Super! Team Laadpaal Today
Goed meegedacht tijdens de offerte aanvraag daarna binnen tien dagen plaatsing. Zeer tevreden over het resultaat. Ook een nette prijs.
Molenstraat 1
7462 TK Rijssen
Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.