De offerte was duidelijk en overzichtelijk. All in one prijs zonder verrassingen achteraf. Goede communicatie met de verkoper. Op de afgesproken dag en tijd ging het nig even mis, maar dat is keurig op dezelfde dag nog opgelost. Installateurs hebben alles volgens afspraak geinstalleerd en keurig netjes achtergelaten. Na een korte uitleg van de wallbox konden de mannen weer verder. Wij zijn zeer tevreden over Laadpaal Today!
Beste Alle, Weer een mooie 10 erbij, bedankt voor het plaatsen van deze review! Wij wensen jou heel veel laadplezier. Team Laadpaal Today
Snelle afstemming en realistische en openhartige afstemming en offerte (overigens ook concurrerend) Supersnelle uitvoering en keurig conform afspraken Uitermate beleefde, plezierige en goed werk leverende monteurs
Komen afspraken na, leveren alles netjes op. Vragen zelfs nog of ze moeten stofzuigen. Prima ervaring
Beste Arjan, Bedankt voor je review. Wij wensen jou heel veel laadplezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Contact en snelheid meer dan uitstekend
Hoi Roel, Wauw, altijd leuk om te lezen dat wij geweldige vakmensen aan het werk hebben. Hier zijn we dan ook trots op! Bedankt voor deze review. Team Laadpaal Today
Professioneel en zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader,
Hoi Bennie, Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Na de aanvraag direct een afspraak gemaakt en binnen een week geregeld. Ook het plaatsen zelf was in ongeveer 1,5 uur klaar. Top.
Beste Louis, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jou heel veel laadplezier. Als er in de toekomst nog vragen etc. zijn dan horen wij het graag. Team Laadpaal Today
Vanaf het eerste contact en mijn aanvraag voor offerte perfect geholpen door Daan. NA het verstrekken van de opdracht is de uitvoering soepel ingepland en de monteurs waren netjes op tijd voor de werkzaamheden. Zowel het graafwerk, de natuurstenen bestrating met respect gedemonteerd en weer teruggelegd Chapeau mannen! De 2e monteur elektricien monteerde vakkundig de Loadbalancer en de uitbreiding van onze groepenkast. Harde werkers. Oplossingsgericht, goed gereedschap en het is duidelijk dat deze mannen dit vaker doen! Ik kan alleen maar heel positief schrijven. Ook had ik de aftersales al even nodig....omdat ik zelf iets niet goed had begrepen. Maar ook na de verkoop en na de montage staat de mensen van Laadpaal Today perfect klaar voor hun klant. Nogmaals dank jullie wel en voor wie nog twijfelt.... na deze recensie vast niet meer! Hij is dik verdiend mannen. Goed weekend Eric Schreur Blaricum
Wauw, wat een mooie review. Hier worden we BLIJ van ☺ Bedankt Eric!!! Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Wij konden snel een afspraak inplannen. De installatie werd zeer netjes en vakkundig gedaan. Helemaal tevreden!! Ook na twee dagen waren ze goed bereikbaar voor een technische vraag. Ik kan laadpaal today alleen maar aanbevelen!
Pauline, Wat een leuke review heb je achtergelaten, top ☺ Fijn zeg dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt! Team Laadpaal Today
Kundige en vriendelijke monteurs. Goed overleg .
Beste Rob, Bedankt voor deze review, weer een hele mooie erbij SUPER! Wij wensen jou heel veel laadplezier. Team Laadpaal Today
Werkzaamheden vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd met mooi resultaat. Heldere uitleg en overleg over installatie naar 3 fasen laden wanneer netbeheerder aanpassing in meterkast gedaan heeft.
Beste Jan, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ook in Nijkerk staat een mooi laadstation van ons te stralen. Veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Bij laadpaal today mijn laadstation laten plaatsen. Prijsopgave vooraf en snel een afspraak kunnen regelen. De jongens hebben snel en vakkundig het station geplaatst.
Beste Judith, Bedankt voor je review! Wij wensen je heel veel laadplezier. Team Laadpaal Today
Snel geleverd, vriendelijke monteurs, goed werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Hoi Jan Willem, Bedankt voor je review! Blij om te lezen dat je zeer tevreden bent, top! Team Laadpaal Today
Gewoon snelle reactie, prima en vriendelijke monteurs.
Hoi Marco, Weer een dikke 10 erbij, super! Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij hebben met veel plezier dit laadstation geplaatst in Oudewater. Team Laadpaal Today
Alles werkt perfect
Beste Hennie, Fijn dat alles top werkt. Veel plezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Goede service. Nette werkzaamheden. Vakkundig.
Hoi Ruth, Hier worden we altijd blij van, weer een mooie review erbij! Bedankt voor het plaatsen. Veel laadplezier gewenst met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Netjes en snel gewerkt. Goede uitleg gehad en ze hebben alles netjes achtergelaten.
Beste Herman, Super! dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jou heel veel laadplezier. Team Laadpaal Today
Het hele traject vanaf aanvraag t/m de plaatsing is ons goed bevallen. Keurig alle afspraken nagekomen en de monteurs waren vriendelijk, netjes en ter zake kundig.
Super, om deze review te lezen Bedankt! weer een dikke 10 erbij. Veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Offerte goed, uitvoering prima in overleg op de afgesproken datum. Met de app registratie nog wat problemen. Zelf contact opgenomen met Wallbox.
Hoi Leon, Bedankt voor deze review, fijn dat je blij bent met dit laadstation. Hopelijk is het probleem met de app snel verholpen. Als er verder nog vragen zijn, weet je ons te vinden! Team Laadpaal Today
Goed overleg mogelijk. Ook m.b.t. wat je zelf nog kunt doen, om kosten te besparen. Snel geïnstalleerd. Duidelijke uitleg.
Bedankt voor deze review. Weer een tevreden klant erbij, super! Wij wensen jullie veel laadplezier met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Snelle afhandeling en installatie, een goede prijs en duidelijke uitleg
Hoi Mees, Bedankt voor deze dikke 10! Veel plezier met je laadstation. Team Laadpaal Today
In het woud van laadpaalaanbieders een goede en duidelijke offerte en zeer snelle levering!
Top, zeg om te lezen dat we er zo bovenuit springen. Wij willen ook dat iedereen een goed gevoel krijgt, dit door een goede en duidelijke communicatie en offerte uit te brengen. Bedankt in het vertrouwen! Team Laadpaal Today
Erg prettig. Van het moment dat we telefonisch tot een afspraak kwamen, de snelle installatie mogelijkheid, het installatieproces en de betaling (pinnen was tijdelijk niet mogelijk.....we sturen gewoon een factuur). Toen de auto niet op wilde laden werd direct een oplossing geboden, waarna het wel lukte (en nu nog steeds). Hij hangt nu bijna een week. Nog geen nare dingen gebeurt.
Hoi Peter, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
Prettige contacten met de verkoper. Hij gaf duidelijke informatie en reageerde snel op alle vervolgvragen die wij stelden. Op de dag van de afspraak stonden precies op tijd twee vriendelijke mannen, die de laadpaal mooi installeerden en de meterkast netjes aanpasten. App werd duidelijk uitgelegd.Er werd zelfs gestofzuigd na afloop. Ik zou laadpaal totdat aan iedereen willen aanraden.
Hoi Christina, Bedankt voor deze leuke review! Erg fijn dat we weer een tevreden klant hebben in Borne, top ☺ Heel veel laadplezier gewenst. Team Laadpaal Today
De mannen kwamen op tijd en hebben het werk keurig afgeleverd en netjes achtergelaten . Ik heb menig laadpaal benaderd en laadpaal totdat was het voordeligst ( stukje graven naar plaats van bestemming plaats) en na toesturen van een offerte niet zo dwingend tot een bevesting offerte retour tot plaatsing . Ook vragen na plaatsing is laadpaal totdat goed toegankelijk en help je op afstand
Hoi Petra, Weer een mooie 10 erbij, super! Bedankt dat je deze review hebt geplaatst. Fijne dag Team Laadpaal Today
Op tijd volgens afspraak .aardige jongens uit Enter.
Hoi Marcel, We hebben met veel plezier dit laadstation geplaatst. Bedankt voor deze review! Groetjes uit Enter Team Laadpaal Today
Molenstraat 1
7462 TK Rijssen
Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.