Volgens planning en afspraak alles netjes geinstalleerd. Met 2 man was de klus voor de koffie al bijna geklaard.

Prima service transparant ben er blij mee

Prima service transparant ben er blij mee

Prima en goede support

Bij vernieuwen groepenkast wel handig om groepnummers vooraf en achteraf door te geven.

Geweldig!

Gisteren een Wallbox Pulsar Plus geïnstalleerd. De mannen waren ruim op tijd en binnen het uur was alles klaar. Ze gingen gelijk aan de slag, na duidelijk te hebben aangegeven wat de werkzaamheden inhielden. Na installatie samen de Wallbox aangemeld op de app. Robert Jan en Arjen, jullie zijn vakmannen! Bedankt!

Perfecte snelle afwikkeling

Afspraken worden goed nagekomen.

prima ervaring met jullie bedrijf.

positieve medewerkers bij jullie bedrijf. heel correct en aardig.! en komen heel vakkundig over. weten zeker waar ze het over hebben. hebben zeker met ons mee gedacht en ons goed geadviseerd. zullen jullie zeker aan bevelen !!

Perfect geregeld

Twee jonge mannen uit Twente kwamen langs. Ze moesten anderhalf uur rijden maar waren ruim voor de afgesproken 8.00 aanwezig. Direct aan de slag. Vragen naar de voorkeuren, meenemen in wat ze deden. Je kon zien dat ze dit vaak doen en precies weten wat ze doen. Heel netjes opgeleverd, alles weer keurig opgeruimd. Zelfs nog het plankje van de meterkast bijgezaagd zodat die er weer in past. Goede service, dikke pluim!

Uiterst tevreden over het geleverde werk

Als eerste een keurige en zeer duidelijke offerte ontvangen. Over de monteurs niets anders dan lof. Ze legden uit wat ze gingen doen en wat de mogelijkheden waren m.b.t. montage . Ze hebben het straatwerk weer keurig hersteld en alles netjes achtergelaten.

Zeer goed en kundig bedrijf

Netjes werk leveren ze af

netjes werk

Fijne mensen, goed meegedacht

Snel een passende offerte, snel geleverd en keurig gemonteerd. Prettige monteurs. Erg beleefd en vriendelijk.

prettig personeel en alles op tijd, mogelijk nazorg via een visitekaartje van de monteurs

een succes

Laadpaaltoday heeft ons prima geholpen. Alles zeer naar wens geplaatst

Installatie deskundig en snelle verwerking

Prima bedrijf dat afspraken nakomt

Heel snel een offerte en telefonisch contact. Daarna heel snel contact voor een plaatsingsafspraak. Plaatsing was in een paar uur geregeld. Goed en netjes gewerkt en afgewerkt.

Super bedrijf!

Na een offerte-aanvraag telefonisch contact gehad. Duidelijke uitleg en goed advies gekregen. Offerte was overzichtelijk en prima prijs. Een week na opdracht kon ik thuis laden!

Prettig geregeld

Prettig contact met de mensen op kantoor, goede uitleg op mijn vragen. Op de dag van installeren kwamen de instelateurs netjes op afgesproken tijd. Alles netjes aangelegd en netjes schoon achter gelaten. Zelfs een stopcontact buiten hebben ze geïnstalleerd top!! Instateurs overlegden netjes wat onze wenzen waren waar de laadbox moest komen etc.

Snel en adequaat gepllatst

Om de afgesproken tijd waren ze aanwezig. Na overleg snel geplaatst en er werd meegedacht met de plaatsing. Gedegen uitleg gegeven en app geïnstalleerd.

Alles keurig geplaatst en aangesloten

Na een prima eerste contact, besloten om voor laadpaal today te gaan. Aansluiting werd door twee kundige monteurs in twee uurtjes gerealiseerd. Lieten de meterkast om weer keurig schoon achter. Hielpen met de installatie en wegwijs maken in de App.

Snelle en correcte afhandeling en plaatsing.

Na het eerste telefonische contact volgde al snel de offerte. Daarna een afspraak voor plaatsing van de laadpaal. De monteurs, Arjan en Robert Jan waren op tijd en na kort overleg kon de laadpaal worden geplaatst. Dat ging vlot en netjes. We zijn heel erg tevreden.

Topkwaliteit

De Powerdale Home werd door een kundig en enthousiast team in krap 2 uur geïnstalleerd en werkend opgeleverd.

Snel, netjes en volgens afspraak

Plaatsing binnen een week. Zelfs een dag eerder dan afgesproken en in de avonduren. Werken snel en netjes en helemaal volgens afspraak.

Energiepositief om maar in vaktermen te blijven:)!

Het traject van inventarisatie en realisatie is voortvarend opgepakt. Mooi jong team dat een prestatie wil leveren, als ook de klanttevredenheid op het oog heeft. Ga zo door!

Het personeel is zeer professioneel en werken goed door, beantwoorden al je vragen over de paal

Mooie laadpaal

Vriendelijk personeel wat uiterst netjes werkt. Blij mee.

Uitstekend!

Duidelijke afspraken en correct nakomen hiervan.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.