Prima.

Goede, deskundige vak mensen, die uitstekend werk hebben geleverd.

Mooi goed jong team.

Na een deskundig advies en een passende offerte kwamen de jongens langs om de laadpaal te plaatsen. Ze werkten heel nauwkeurig en er kwam een goede uitleg na plaatsing! Ze hebben alles weer netjes opgeruimd en wilden zelfs nog stofzuigen. Ik kan alleen maar zeggen alle lof voor laadpaaltoday.

Snelle service en goed inzicht

Netjes op tijd komen de monteurs Arjen en Robert-Jan aan. Na de aangeboden kop koffie gingen ze snel aan de slag. Op de gewenste plaats kon de lader worden geplaatst. En binnen 2 uur was de gehele klus geklaard. Helaas was er een probleem met de software om verbinding te maken met de app, maar dit ligt bij de leverancier en er is aangeboden om hiervoor terug te komen als het probleem verholpen bij NexxtMove. Laden kan al wel gewoon. Al met al een goede service, aardige mannen en boden zelfs nog aan om te stofzuigen waar ze rommel gemaakt hadden.

Zeer goed werk geleverd.

Volgens afspraak netjes op tijd. Waren zeer vriendelijk. Nieuwe meterkast gekregen en laadpaal geïnstalleerd in de garage. Dachten goed mee hadden in hun orderopdracht wat anders staan dan afgesproken en vond dat vreemd. Belde daarom zijn baas en bleek dat er dus i.p.v. een éénfase aardlekautomaat een drie fasen was afgesproken. Was dus geen probleem. Al met al prima werk.

Prima betrouwbaar bedrijf

Laadpaal Today heeft een laadpaal bij mijn appartementencomplex geplaats. Na een technische inspectie heb ik een aantrekkelijk aanbod gehad en een week later is de laadpaal er binnen 3 uren neergezet.

Ik ben uitstekend geholpen.

Laadpaal Today is goed bereikbaar en geeft deskundig advies. Ze denken met je mee. Het werk wordt keurig en net uitgevoerd.

erg goed

Ik ben zeer tevreden. De mannen die de installatie hebben uitgevoerd, waren correct en erg aardig en gave een duidelijke uitleg. prima prijs kwaliteit verhouding.

Super correct bedrijf!

Afgelopen week is mijn laadpaal thuis geïnstalleerd. Heel erg net en correct bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf eerste contact tot oplevering van de paal.. in 1 woord: subliem! Komen de afspraken die je maakt na. Monteurs ook hele nette werkers. Zou Laadpaal Today zeker aanbevelen.

Erg vriendelijk personeel. Snelle en vakkundige levering.

Gemakkelijk om mee in contact te komen. Men houdt zich aan de afspraken. Prima prijzen.

Goede en vlotte montage

De installatie wordt snel en professioneel gedaan, door mensen die plezier in hun werk hebben. De laadpaal hangt gebruiksklaar aan de muur, nu de levering van de elektrische auto nog :-)

super

Vriendelijke gasten die de laadpaal hebben geïnstalleerd. Ook professioneel gedaan. Groet Stef

Wij hebben pas een wallbox laten plaatsen. Bij de aansluiting ging er iets fout, waardoor bepaalde groepen niet werkten. Ze hebben het snel en netjes opgelost. Een eigen laadpaal op eigen terrein is heerlijk. Deze werkt goed!

Prettig contact en afspraken nagekomen

Prettig contact, afspraken worden nagekomen en professionele Installatie.

Zeer prettig en goed bedrijf. Perfecte montage.

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend.

Netjes snel en alles volgens afspraak

Keurig werk geleverd

snel en adequaat

De monteurs zijn goed op elkaar ingespeeld en leveren snel, goed en netjes werk af.

Bij probleem laadpaal goed geholpen

Bij laadpaal probleem konden ze deze niet gelijk oplossen maar heeft dit snel opgepakt en toch gauw opgelost en werkt nu perfect Zeker een aanrader om dit bedrijf te nemen.

Fijne humorvolle medewerkers

De offerte werd snel en in goed overleg gemaakt. Degene die de werkzaamheden kwamen uitvoeren waren snel, beleefd en goedlachs.

Uitstekend!

Vanaf dag 1 duidelijke afspraken die volledig naar wens zijn nagekomen. Alle lof voor dit bedrijf

Vakkundig aangelegd en klantvriendelijk bedrijf

Plezierige persoonlijke benadering bij offerteaanvraag. Netjes te woord gestaan en goed geïnformeerd. Vlot ingepland en montage vervolgens ook prima verlopen. Meterkast aangepast en alles netjes gemonteerd. Vakkundige en plezierige monteurs, goed op elkaar ingespeeld en straalden uit dat ze hun werk met plezier doen. Complimenten!

Fantastisch bedrijf!!

Uitstekend advies, zonder omhaal van woorden, Maar afspraak is afspraak! Erg vriendelijk te woord gestaan. Montage alles exact volgens afspraak en tijdens het plaatsen, denken de medewerkers zeer goed met de cliënt mee!!! Een voorbeeld bedrijf hoe het moet functioneren. Complimenten!!

Vriendelijk, netjes, vakbekwaam

Geen minpunten

Zeer nette installateurs, snelle beantwoording van vragen.... Aanrader!

Top geregeld

Snel, vakkundig en tegen de beste prijs!!

Zó kan het dus ook!

Heldere communicatie, servicegericht en afspraak is afspraak. En niet te vergeten een prima prijs-/kwaliteitverhouding. Kortom, een aanrader.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.