prima geholpen, op tijd begonnen, vakkundig de puzzel opgelost.

Als boven vermeld, de monteurs waren op tijd en waren bijtijds weer vertrokken. Na storing hebben ze goed werk verricht door het probleem grondig aan te pakken.

Ontspannen plaatsing

Probleemloze communicatie en ontspannen plaatsing. Geen onnodig gedoe.

Goed geregeld en helemaal volgens afspraak

Aardige gasten, direct goed contact. Nette mensen over de vloer die de boel nettjes hebben aangesloten gemonteerd en ook weer keurig hebben achter gelaten. Verrassend hoe het ook kan !!

Totaal ontzorgd

Snelle reactie, nette offerte, snel geïnstalleerd, kundige monteurs

Laadpaal binnen 2 weken geplaatst. Perfect werk afgeleverd en alles naderhand opgeruimd. Aanrader!

Snelle en goede afwikkeling

Snel reageren, snelle levering en nette correcte verkopers/momteurs

reageren snel, komen afspraken na en hebben super netjes gewerkt

Het was allemaal Top! Matthijs, bedankt voor het snel regelen en installeren van de laadpaal!

Geweldig en verstand van zaken

Na een opname en duidelijk prettig gesprek. Eigenlijk al vrij snel de juiste offerte gekregen. De montage was snel en vakkundig uitgevoerd. Toppertjes

Goede servicd

Vriendelijk personeel en denken goed mee. Resultaat ziet er keurig uit

Heldere communicatie, zeer vriendelijk

Heldere communicatie, zeer vriendelijk

Topwerk, afspraak is afspraak en keurig werk!

Eigenlijk simpel en zoals de service en ervaring ook was: zoals t hoort, namelijk zoals afgesproken en netjes werk. Top!

Duidelijk, helder, meedenkend en zeer scherp geprijsd en AFSPRAAK = AFSPRAAK

Door een gemeenschappelijke relatie in contact gekomen met laadpaal today. Tijdens het telefonisch advies gesprek werd ik kundig en begrijpelijk geadviseerd. De offerte zat meteen in mijn mailbox. Na vergelijk bleek het advies naast de prijs de juiste keuze! Keurig en snel geleverd en gemonteerd. Kortom een partij die ik meer dan kan aanraden. Mannen bedankt! Groeten Richard

Snelle service, zeer positief.

Na telefonisch contact, had ik binnen enkele twee dagen een huisbezoek. Volgende dag de offerte en twee dagen later is de laadpaal geïnstalleerd

Man een man woord een woord

Zo omschreef Mathijs het aan de telefoon. En dat hebben de heren helemaal waar gemaakt. Keurig gebeld hoe laat ze er zouden zijn. Waarna het werk geheel naar wens is uitgevoerd!! Vakkundige en plezierige jongens! Op donderdag de offerte definitief gemaakt en op vrijdag staat de auto al aan het laadstation. Super tevreden! Laadpaal today nogmaals dank!!! Ik kan/ ga jullie overal aanbevelen!!

Beledigend en grof

Na aanvankelijk een prettig orienterend telefonisch gesprek, ontvang ik per email een , door laadpaaltoday niet ondertekende overeenkomst met het verzoek deze voor definitief akkoord ondertekend te retourneren. Ik heb me in tussentijd verder georienteerd waarbij bleek dat ik voor een vergelijkbaar bedrag een veel beter apparaat kon aanschaffen Natuurlijk heb ik per email bevestigd dat ik afzag van levering door laadpaaltoday Daarop ontving ik maar liefst 3 x een beledigende en bedreigende email waarin mij werd verweten dat ik -niet zakelijk was, -oneerlijk was en werd ik bedreigd dat bij een review , die ik zeker moest schrijven van laadpaaltoday, een teply zou volgen wasrbij ik met naam en toenaam vermeld zou worden… Laadpaaltoday? Laadpaal never in my life

Professioneel en sne

Bijzondere aardige monteurs. Leverde keurig werk af. Vroegen nog om de stofzuiger om schoon te maken. Keurig

Beter kan het niet!

Super hartelijke service gerichte én vakkundige handling. Geen luchtverhalen, maar gewoon doen. Dat maken we niet vaak mee., toppers!

De plaatsing van de laadpaal is netjes en volgen afspraak uitgevoerd.

Er zijn afspraken gemaakt over de tijd van de werkzaamheden en de plek voor de laadpaal en dat is volgens afspraak uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden was er nog enkele keren overleg nodig en dat is ook goed verlopen. In de meterkast ziet het er ook netjes uit. Op een vraag naderhand is ook vlot gereageerd,

Leuke spontane club, zowel verkoop als installateurs.

Leuk contakt via de telefoon, goede uitleg, prima prijs. Snel en netjes geplaatsten niet te beroerd om in de vochtige kruipruimte te gaan. Na nette installatie prima uitleg gekregen. De Powerdale Nexxtender werkt prima .

Werken snel en netjes

Ze werken snel en netjes, erg klantvriendelijk. Dikke 10

Doen wat ze zeggen

Vanaf eerste contact een goed gevoel. Geen valse beloftes, geen onverwachte extra kosten. Installatie verliep snel en netjes.

Prettige ervaring en professioneel.

Op een ontspannen wijze hebben ze de laadpaal geplaatst. Met humor, benaderbaar en professioneel. Goede uitleg.

Zeer goed en duidelijk geholpen toen ik belde. Ook de installatie verliep uitstekend door vriendelijk en terzake kundig personeel.

Nette installatie!

De mannen van laadpaal today hebben goed hun werk gedaan. Uiteraard de paal geïnstalleerd maar ook de stoep netjes achtergelaten en weer aan gezaagd qua tegels rondom de paal en kabel.

Niets is teveel en alle afspraken worden meer dan nagekomen

Op dinsdag 23 november zouden de mensen van Laadpaal Today bij mij komen voor installatie. Het bleek een flinke opgave om van het laadpunt naar de meterkast te komen, maar Robert Jan (2x) en Arjen hebben er echt alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen. Na lang puzzelen en graven is het ze gelukt, zonder te mopperen en met een behoorlijke extra tijd. Ze bleven zoeken naar een oplossing waar ik het allang had opgegeven. Alles werkend en zeer netjes afgewerkt is alles opgeleverd. Ik begrijp het hoge cijfer van de ervaringen hier volledig; Laadpaal Today maakt de afspraken zie gemaakt worden meer dan waar zonder gedoe achteraf. De hele communicatie vooraf met Matthijs verliep overigens al zeer prettig, wat voor mij de doorslag gaf bij het maken van mijn keuze. Een absolute aanraden in een wereld waar de meeste consumenten leek zijn!

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.