Super leuke mensen, heel vakkundig. 10 met een griffel, echt een aanrader

Baas in stekkers

Geen bla bla wel snel en duidelijk contact, overleg en uitvoering. No nonsens kwaliteit en een goede prijs. Zeer nette installatie en begrijpelijke uitleg.

Snel en netjes geleverd

Ze waren mooi op tijd aanwezig. Montage liep voorspoedig en vlot. Ze hebben alles netjes achtergelaten.

Perfect meedenkend bedrijf met snelle reactie tijd.

De begeleiding van offerte aanvraag tot plaatsen zeer prettig en snel geregeld. Zeer oplossingsgericht meedenkend begeleid. Zeer goede prijs kwaliteit.

Vriendelijk, Volledig en Snel

Mijn ervaring met LaadpaalToday is geweldig. Het begon met een snelle en vriendelijke reactie op mijn offerte-verzoek. En ook aanvullende vragen werden snel en volledig beantwoord. De installatie was ook heel snel geregeld. De monteurs waren supervriendelijk. Het was misschien niet de gemakkelijkste installatie (qua kruipruimte), maar geen enkele wanklank, ze gingen vrolijk door. En na afloop alle tijd genomen om vragen te beantwoorden. En ze lieten het keurig achter. Al met al raad ik Laadpaaltoday zeker aan.

Goede service en vriendelijke mensen

Goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste laadpaal en de plaats. Vervolgens is op korte termijn geleverd en geplaatst door zeer vriendelijk personeel.

Zeer positieve ervaring met Laadpaal Today

Prima offerte, vriendelijke monteurs, goede uitleg en netjes werk geleverd!

Zeer bekwaam en vriendelijk

Fijn geholpen

Vakmensen, vriendelijk en snel geholpen.

Vakmensen, vriendelijk en snel geholpen. Snel offerte ontvangen, vervolgens in overleg snel en vakkundig de paal geïnstalleerd.

Deskundig en zonder poespas geregeld!

Persoonlijk contact, core business en een deskundig advies en montageteam. Prima ervaring en raad Laadpaal Today dan ook zeker aan.

De mensen van Laadpaal Today snappen hoe het werkt!

De mensen van LaadpaalToday snappen hoe het werkt! Ze gaven uitstekende uitleg over de mogelijkheden, kwamen met een passend voorstel en konden de laadpaal ook nog snel plaatsen. Ook de installatie verliep vlekkeloos: de monteurs kwamen op tijd, hadden kennis van zaken, waren vriendelijk en werkten super snel en netjes. Hier kunnen veel bedrijven van leren. Chapeau!

Goede vakmensen die snel komen installeren

Goede afspraken kunnen maken qua levering. Een beetje pech met de installatie, de box werkte niet. Gelukkig was er een andere in de bus, deze werkt prima! Wat opstart problemen met de software, maar dit werd goed opgepakt.

Snelle en opgeruimde montage

Prima advies, duidelijke offerte, snelle montage en alles keurig netjes achtergelaten. Deze jongens hebben er duidelijk lol in.

Snelle plaatsing en scherpe prijs

De laadpaal werd binnen twee weken geplaatst door deskundige medewerkers (Arjen en Robertjan) die de klus snel en netjes klaarden. LaadpaalToday is een voorbeeld voor wat betreft kwaliteit, klantcontact (ook Matthijs op kantoor) en snelheid van levering en plaatsing. Ons advies is: wil je een laadpaal? Neem dan contact op met die jonge en energieke bedrijf.

Gewoon super !

Bij het zoeken naar een laadoplossing voor onze hybride en volledig elektrische auto's kregen wij eerlijk advies van Laadpaal Today, waardoor wij uiteindelijk gekozen hebben voor een goedkopere oplossing dan wij in eerste instantie voor ogen hadden (zowel qua laadpaal als ook de elektrische aansluiting thuis). Ze waren telefonisch goed bereikbaar en het de afspraak voor het plaatsen van de paal was snel geregeld (daar waar het bij de grote partijen op dit moment maanden duurt). Het plaatsen van de paal ging ook super. Keurig op tijd en prettige mannen die netjes hebben gewerkt in en om het huis. Kortom, een feestje om mee samen te werken.

Alles conform afspraak

Snelle offerte, Levering en plaatsing conform afspraak.

Prima product

Mooi aanbod en uitstekende service. Snel geleverd. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Goed resultaat

Uiterst vakkundig en snel

Het team heeft aandacht voor persoonlijke wensen. Ze werken zeer effectief. Ook is alles na afloop keurig opgeruimd. Ik kan Laadpaal Today zeker aanbevelen. Super !!!!

Professioneel !!

Binnen 1 week goede laadpaal wandmodel geinstalleerd. Netjes afgewerkt met loadbalancing Mooi design

Fijn team. Mooie oplevering

Netjes op tijd aankomen De boel keurig installeren Hard werken Gezellig De boel netjes achterlaten Goede communicatie Goede prijs kwaliteit verhouding Lijkt gewoon. Maar is het niet. Bijzonder aanbevelenswaardig.

Prima werk geleverd.

Prima werk geleverd.

Absoluut een aanrader voor je laadpaal

Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Na 1 dag al offerte ontvangen en bij vragen kregen we, per telefoon, prima en duidelijk uitleg/advies (zelfs na het plaatsen met vragen, super snel antwoord, ook echt geweldig). 1 week na de offerte al geplaatst, wat ook al super snel is en we zijn dik tevreden met de gekozen laadpaal. Monteurs zijn enthousiast/aardig en doen hun werk keurig. Bij veel regen toch gewoon doorwerken, TOP! Wat kunnen we anders nog zeggen, het lijkt een TE gelikt praatje, maar er is gewoon niets op aan te merken.

Top service!!

Zeer zeker aan te bevelen

Fijn bedrijf, goede service

Laadpunt laten plaatsen op de muur buiten. Goed voorgelicht, snelle afspraak, snelle en probleemvrije plaatsing. Aanrader.

Goede service, keurig geinstalleerd.

Goed werkende installatie en snel geinstalleerd.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.