Snel, goed, opgeruimd en super vriendelijk !!!

Na aankomst werd direct aangepakt. Er wordt extreem netjes en schoon gewerkt en alles was binnen een paar uur gedaan terwijl er ook zo'n 25 mer gegraven moest worden. Uitleg duidelijk en makkelijke app. Absoluut aan te bevelen !!!

Zeer goede ervaring met het complete team van Laadpaal Today

Na een goede uitleg door Bram mbt soort laadpaal is deze op maandag 7 oktober 2023 door Robert Jan en Laurus geplaatst. Zeer bekwame / kundige mannen welke goed meedachten over plaatsing van de laadpaal. Ook de aansluiting in de meterkast is top verzorgd waarbij kabel zo min mogelijk zichtbaar is. Na plaatsing goede uitleg over de app en de laadpaal en alles netjes opgeruimd. Samenvattend een top team van offerte tot plaatsing en zeker aan te raden.

Prettige en vlotte samenwerking

We zijn erg blij met de samenwerking en de mannen ter plaatste waren deskundig en zeer behulpzaam. Nu na de installatie merken we dat het laden wel erg lang duurt. Bijvoorbeeld vandaag: 8.15 uur gestart, in 2 uur 24%, rond 17.00 uur 100%, dat is gewoon de hele dag voor een volle accu, is dit normaal, want dit is niet wat wij voor ogen hadden. Graag jullie reactie?

Op alle fronten een top bedrijf

Bij dit bedrijf klopt alles: vriendelijk en klantgericht, goede en duidelijke offerte, afspraken worden nagekomen. Ik kan helemaal niets negatiefs over Laadpaal Today verzinnen.

Top en snel geregeld. Zou zo weer boeken

Contact heel goed. Afspraak nagekomen en top en snel geregeld

Uitstekende service

Goede ervaring en goed gevoel vanaf her eerste begin. Alles wordt goed nagevraagd en vervolgens een passend advies en aanbieding. De installatie, inclusief graaf- en straatwerk, volledig naar wens verlopen.

Goede voorlichting en professionele installatie

Enkele maanden geleden ben ik even bij hen binnen gelopen in Enter om mijn probleem met de wallbox uit te leggen. Zonder afspraak werd ik al snel te woord gestaan en kreeg al direct goed gevoel van dit bedrijf. Mijn oude wallbox bleek defect te zijn en heb telefonisch een nieuwe bij hun besteld, keurige aanbieding gekregen en binnen 14 dagen geïnstalleerd en hij werkt perfect.

Prima bedrijf; snel en vakkundig geplaatst

Direct nadat we de prijs zijn overeengekomen werd het laadsysteem door 2 prima en nette monteurs geplaatst. Zijn zeer tevreden.

Fijn bedrijf

Vanaf het eerste moment prettig contact. Afspraak is afspraak. Netjes aangelegd door vakmensen.

Perfect!

Perfecte service. Netjes gewerkt en naderhand ook opgeruimd.

Super!!!

Alles super snel geregeld, goede kennis van zaken, nette monteurs die verstand van zaken hebben en prettig contact via de telefoon. Scherpe prijs. Een echte aanrader

Top bedrijf snel geholpen

Vraag over laadkabel snel beantwoord, offerte snel gehad, en communicatie hierover was perfect.

Fijn en duidelijk advies

Bram nam de tijd om alles goed uit te leggen, zodat ik een weloverwogen keus kon maken.

Super netjes werk afgeleverd

alles netjes volgens afspraak

Scherpe prijs en netjes gewerkt. Duidelijk, meedenkend, goed bereik- en benaderbaar en professioneel.

Top vanaf offerte tot plaatsen.!!

Zeer te vrede over het gehele traject. Goede communicatie, prima offerte en perfecte plaatsing van de lader.

Duidelijk en snelle levering en keurig afgewerkt. Fijn personeel.

Allemaal zeer correct

Plezierige en deskundige personen

Perfect verlopen

Alles snel en prima geregeld en netjes aangelegd.

Helemaal top

Snel en makkelijk

meedenken was niet geweldig

Meedenken was niet geweldig in een een richtingeweg met de oplaadklep van de auto aan de andere kant. en waarom hadden de monteurs die wel goed werk verricht hebben geen langere kabel bij zich. Zal vaker voorkomen dat de stugge 5 meter kabel net te kort is. nu duurde het langer en waren er extra kosten. Heb ook geen geld terug gehad voor de 5 meter kabel.

Uitstekende service

De communicatie verliep goed en de afspraken werden nagekomen. Prettige monteurs.

Vakbekwaam, keurig en prima werk geleverd!

Na overleg met ´kantoor´ tot de beste keuze wallbox gekomen. Op afgesproken tijd kwamen de installateurs; gingen voortvarend aan de slag. Goede taakverdeling en zeer prettige manier van werken en omgaan met de klant. Snel klaar en keurig afgewerkt!

Top bedrijf

Vette pech dat ze een waterleiding raakten met een boring om de stroomkabel naar binnen te krijgen. Dezelfde dag direkt hersted en na een melding de volgende dag dat er gruis in de waterleiding zat die ervoor zorgde dat er geen water in de vlotterbak kwam binnen 2 uur ook verherholpen. Nb. Ze hebben er 2 uur heen en 2 uur terug voor moeten rijden! Zeer tevreden met de laadpaal en de afwikkeling.

Voortraject stroef en installatie goed

Toezeggingen tot informatie werden herhaaldelijk niet nagekomen. Verzoek voor extra stopcontact bij de lader bleek mogelijk maar als ik een zwarte wilde i.p.v. grijs dan zou ik fors meer moeten betalen. Dit terwijl het gebruikte model bij de bouwmarkt vrijwel de zelfde (lage) prijs was. Zelf de wandcontact doos aanschaffen was trouwens geen optie voor ze. Twijfelde om het af te zeggen. Installatie ging goed maar was bij mij ook super simpel en dus binnen een uur afgerond.

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.