Na goed contact en duidelijke informatie gekozen om hier een laadpaal te bestellen. De installatie verliep snel en professioneel, duidelijke uitleg en nette service. Prima bedrijf!
Erik-Jan, Bedankt voor plaatsen van deze review! Veel plezier met laden in Rijssen. Team Laadpaal Today
Zakelijk maar ook erg persoonlijk.. vertrouwd de klant. Niet voorruit betalen. Gewoon zoals alle bedrijven zouden moeten doen. Als er toevallig ff extra werk is. Gewoon dat wat er is afgesproken. Topbedrijf erg blij mee. Als nuchtere hollander gewoon mensen die doen wat ze zeggen. Netjes, snel en geen praatjes.. aanrader!!!!!
Hoi Marc, Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Erg leuke review, dank je wel hiervoor. Veel plezier met laden in Muiden. Team Laadpaal Today
De salesafdeling was zeer vriendelijk en duidelijk mbt wat je kan verwachten van de aankoop. De installateurs waren vriendelijk, kundig en behulpzaam. Alles bij elkaar is LaadpaalToday een prima bedrijf om zaken mee te doen.
Hoi Harold, Weer een mooie review erbij dank! Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Snelle plaatsing. Duidelijke uitleg. Alles wordt schoon weer achter gelaten!
Hoi Leon, Weer een mooie 10 erbij dank je wel. Fijn dat alles weer netjes is achtergelaten. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Van begin tot eind een prima ervaring met Laadpaal Today. Vriendelijke mensen aan de telefoon en vakkundige en vrolijke monteurs. Al met al prima geregeld en wat mij betreft een aanrader. Vr.gr. Anton.
Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Heel veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Vooraf een duidelijke offerte en snelle communicatie. Geen vooruitbetaling nodig, maar betalen als de klus is geklaard. Vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Alfred, Wat een leuke review, dank je wel voor het plaatsen. Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
De afhandeling aan de telefoon was al prima. Het plaatsen werd snel en vakkundig gedaan. De monteurs waren ruim op tijd en de paal is netjes opgehangen.
Hoi Eric, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij willen jou heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Keurig op tijd en netjes aangesloten en opgeruimd
Hoi, Bedankt voor deze review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier met laden gewenst. Team Laadpaal Today
Alles snel, bestelling levering en iinstallatie. Vrolijke, gezellige beleefde heren. Hebben alles keurig aangesloten terwijl wij geen state of the art meterkast hebben, lees, veel zwarte dozen. Ook de P1-meter was geen probleem door het toevoegen van een P1 poort splitter. Aanrader!
Hoi, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier gewenst met laden, maar dat lukt vast wel. ☺ Team Laadpaal Today
Leuke spontane jongens die de paal kwamen installeren en ze legde alles goed uit
Hoi Alex, Fijn dat alles goed geplaatst is. Wij willen jou veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Zoals het behoord...
Hoi Klaas, Fijn dat alles naar wens is geweest. Veel plezier gewenst met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Prettig contact zowel aan de telefoon als met de installateurs. Snel en eenvoudig geregeld
Hoi Anneke, Bedankt voor deze review. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
In juli offerte aangevraagd voor wand-laadbox met loadbalancing. Snel telefonisch contact, daarna snel gevolgd door een goede offerte. Geen bijkomende abonnementskosten. Kon ook bij accepteren offerte direct een afspraak maken voor installatie binnen enkele weken. Stonden op afgesproken dag en tijdstip voor de deur en installatie was in ca. anderhalf uur gepiept, inclusief installatie mobiele app. Omdat onze elektromobiel pas over enkele weken komt, konden we de laadbox nog niet gebruiken dus daarmee hebben we nog geen ervaring.
Hoi Hans, Wat een leuke review is er geplaatst, hartelijk dank hiervoor. Wij willen jullie heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Super netjes en professioneel! Meedenkend met een oplossing, netjes en vriendelijk!
Hoi Xander, Bedankt voor deze dikke 10 Super!! Team Laadpaal Today
Keurig werk geleverd door een zeer vriendelijke monteur. Laadpaal functioneert prima en is zeer simpel te bedienen.
Hoi Hans, Fijn dat wij weer keurig werk hebben geleverd. super! Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Met Floris Jan een zeer goed contact gehad alles goed doorgenomen voor een offerte. Deze was snel door Laadpaal Today gemaakt en de installatie ook snel en volgens afspraak uitgevoerd. Correcte Installateurs die hun vak verstaan. Wij zijn uitermate tevreden. Wie dus overweegt een laadpaal aan te schaffen doe dit maar gewoon bij LAADPAAL TODAY.
Hoi George, Wat een leuke review, dank je wel. Wij willen jullie heel veel plezier wensen met laden. Team Laadpaal Today
Zie boven
Hoi Ronald, Bedankt voor de mooie 10. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Goed te woord gestaan, duideijke offerte, helder advies en afspraak is afspraak. Super netjes geplaatst. Aanrader 100% !!
Hoi Willem, Bedankt voor deze leuke review. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Komen afspraken na , laadpaal wordt netjes en conform afspraak gemonteerd. Aardige en nette monteur
Hoi Wim, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Veel plezier gewenst met dit mooie laadstation. Team Laadpaal Today
Goede service, snel geregeld, netjes gewerkt
Hoi, Bedankt voor deze review. Veel plezier gewenst met laden. Team Laadpaal Today
Vanaf het eerste telefonisch contact prima geholpen! Duidelijke uitleg wat ik moest doen ter voorbereiding. Ook de mannen die het laadstation kwamen plaatsen en aansluiten waren super vriendelijk en werkten heel netjes! Absoluut een geweldig bedrijf waar de klant zich koning mag voelen.
Wat een leuke review, dank je wel ☺ Wij willen jullie heel veel plezier wensen met laden in Emmen. Team Laadpaal Today
Gewoon allemaal goed
Bert, Bedankt voor deze mooie 10 Heel veel plezier gewenst met laden in Almere! Team Laadpaal Today
Alles snel geregeld. Netjes geïnstalleerd. Vakkundige uitleg van het apparaat. En de bijbehorende app. Kortom. Prima Vakmensen.
Hoi Martin, Weer een mooie 10 erbij, super! Bedankt voor het plaatsen van deze review! Veel plezier met laden gewenst. Team Laadpaal Today
Snelle vlotte communicatie, komen afspraken na, vriendelijke kundige monteurs, werken netjes en snel.
Hoi Frank, Fijn dat alles naar wens is geweest, Weer een tevreden klant, super! Veel plezier met laden! Team Laadpaal Today
Communicatie was gemakkelijk, zowel via mail, whatsapp en telefoon. Er werd snel gereageerd.
Hoi Dirk, Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier met laden in Zutphen. Team Laadpaal Today
Molenstraat 1
7462 TK Rijssen
Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.