Gewoon allemaal goed

Gewoon allemaal goed

Goed werk afgeleverd .

Alles snel geregeld. Netjes geïnstalleerd. Vakkundige uitleg van het apparaat. En de bijbehorende app. Kortom. Prima Vakmensen.

Uitstekend bedrijf

Snelle vlotte communicatie, komen afspraken na, vriendelijke kundige monteurs, werken netjes en snel.

Monteurs waren ruim op tijd en de installatie was binnen een uur gereed.

Communicatie was gemakkelijk, zowel via mail, whatsapp en telefoon. Er werd snel gereageerd.

Mijn ervaring met Laadpaal today was uitstekend. Van de informatie op de website, tot het maken van de offerte en de installatie van de laadpaal. Een echte aanrader!

Alles van begin tot eind. Keurig netjes verzorgd.

Uitstekende levering

Levering heel snel geregeld. Montage is heel netjes, alles wordt keurig opgeruimd achter gelaten

Persoonlijk, meedenkend, professioneel en aardig

Meteen na de offerte aanvraag werd ik gebeld door een medewerker van Laadpaal Today. Dit omdat ze toch nog veel informatie nodig hadden om een goede offerte te maken. Wist ik veel dat er 1001 dingen kunnen of moeten voor een laadpaal? Maar ik werd netjes geadviseerd en ik kon er nog rustig over nadenken. Na wat tips en advies, een plan opgesteld wat voor ons belangrijk was en dit aangegeven. Ook na de offerte kon ik gewoon bellen met al mijn (geen verstand van zaken) vragen, wat echt heel fijn was. De prijs was ook nog eens erg goed (had meerdere offertes opgevraagd). Nog een belangrijk pluspunt vonden wij dat dit bedrijf eigen installateurs in dienst heeft en dit niet uitbesteden aan een zzp-er. Let wel zzp kan ook gewoon goed zijn hoor, maar nu heeft iedere medewerker dezelfde standaard. Binnen een week na ondertekening kwamen ze al aan huis om de laadpaal te installeren. Hele aardige jongens, die netjes alles hebben geplaatst, alles opgeruimd hebben en daarna nog even alle tijd namen om mij alles uit te leggen van de app en de aansluiting. Alles is bij ons dus van begin tot eind helemaal naar wens geweest. Bedankt.

Prima service en afspraak=afspraak

Goede ervaring, realistische offerte op basis van wat er werkelijk moest gebeuren. Mijn laadpaal moest vervangen worden, bestaande infra kon blijven. Waar concurrenten ook na uitleg een volledige installatie offreerden vroeg Laadpaal Today door. Chapeau, aanrader.

snel, duidelijk, meedenken, deskundig.

Door een autoverkoper naar laadpaaltoday verwezen, Laadpaaltoday reageerde na de eerste aanvraag vlot en dachten mee in de situatie, aanpassing van offerte door eigen werkzaamheden en wens van de toe te passen automaat was geen enkel probleem. Montageafspraak was snel gemaakt. Monteurs werkten deskundig en netjes, laadstation was snel en vakkundig gemonteerd en uitleg over gebruik en instellingen was duidelijk. Zeer tevreden!

Uitermate tevreden. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Uiterst vriendelijk, correct en snel. Op verzoek binnen 1 week de laadpaal geleverd. Vriendelijke, vakbekwame en meedenkende monteurs. Ik kreeg deze firma aanbevolen, en ook ik kan deze firma van harte aanbevelen. Goed werk geleverd tegen een concurrerende prijs. Erg tevreden.

Erg snel en goed geholpen

Fijne mensen en keurig werk afgeleverd

Prijs kwaliteit verhouding is top!

Wij kregen een mooie offerte, na het accepteren van de offerte waren ze al binnen 1,5 week hier om de paal te installeren Nieuwe meterkast en wat straat werk was allemaal geen probleem voor de monteurs. Zeer netjes gemaakt, zelfs nog gestofzuigd om alles netjes achter te laten. Top werk! Zeer tevreden!

Goed, snel en voordelig

Snelle, duidelijke en aantrekkelijke offerte en dito uitgevoerd door vriendelijke medewerkers

Top Service

Kwaliteit. Supersnel gepland (cfr. Today ), en klantvriendelijk. Niets was teveel gevraagd. Overal antwoord op. De dag van de installatie. Wat water in de kruipruimte? Geen probleem we trekken een vies pak aan. Vakkundige jongens die de klantvriendelijkheid van het bedrijf gelijk doorzetten. Echte een aanrader als je een EV gaat rijden en een betrouwbare partij nodig hebt voor de installatie van je laadpaal. Top service van Laadpaal Today

Netjes, snel en vakkundig!

Duidelijke offerte en uitleg door Daan. Installatie netjes uitgevoerd en snel opgeleverd. Werkt top!

Correct

Over het geheel genomen is het contact goed verlopen. Ik wil wel een opmerking plaatsen over de offerte. 3 jaar geleden een laadpaal geïnstalleerd en deze had zoveel problemen dat we deze moesten vervangen, de compensatie voor een nieuwe vervangende laadpaal viel me tegen. Monters hebben de nieuwe laadpaal netjes geplaatst.

Het contact met dit bedrijf (offerte voor laadpaal en vervangen meterkast) was van het eerste moment al goed. Professioneel, snel en betrokken werd er meegedacht. Prima eerlijke en concurrerende prijs De afspraak voor montage volgde al snel De installatie van het laadstation (bij ons binnen in de garage) en vervangen meterkast werd door 2 sympathieke, zeer net werkende en uiterst bekwame vakmensen gedaan Installatie nodig; neem Laadpaal Today. Gewoon doen !!!

Keurig werk afgeleverd, vriendelijk goede uitleg. Een opmerking. Ze kwamen 2 5 uur later dan gepland. Op zich niet erg, maar een telefoontje was prettig geweest.

Goede voorlichting, snelle levering, prima plaatsing. Uitermate correct en fijn personeel.

Perfecte service, goed product, prima prijs i.c.m. humor

Uitstekende ervaring met laadpaal today afgelopen week. Na eerst goed advies van Bram te hebben ontvangen rondom mijn persoonlijke situatie volgde een keurige offerte. Onder grote druk akkoord gegaan... haha! Vorige week hebben Robert en Gert Jan de laadpaal geïnstalleerd onder buitengewoon extreme weersomstandigheden maar ze hadden er zin in! De situatie rondom installatie was niet helemaal zoals vooraf bedacht en besproken echter dit werd vanuit Laadpaal Today zeer flexibel opgelost. Top ervaring!

TOP

Ik heb 18 juni offerte aangevraagd en laadpaal is al geplaatst op 24 juni 2024. Nette offerte en snel leveren, heel top. Monteurs werken vlot maar heel netjes.

Vriendelijk, professioneel en netjes afgehandeld

Prima werk geleverd. Laadpaal werkt, maar ik moet er nog ervaring mee opbouwen

Persoonlijk en deskundig

Na een vraag om een advies voor het plaatsen van een laadpaal werd dit snel opgepakt: Bezoek vertegenwoordiger en daarna snel de offerte. Installatie verliep probleemloos.

Snel, duidelijk en goed

Het contact met het bedrijf was, is erg plezierig. Vriendelijk, “normaal” en snelle acties

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.