Vriendelijke monteurs die netjes hebben gewerkt

Verschenen op de afgesproken tijd. Meteen aan de slag. Zelfs toen er extra werk nodig was is dat is dat ook uitgevoerd, tegen een alleszins redelijke prijs. Alles netjes achtergelaten. Duidelijke uitleg over de werking

professionele en kundige vakmensen

Installateurs kwamen met alternatieve ideeen om de kabel te trekken. Ze gingen netjes te werk. Ook hebben ze alles weer netjes achtergelaten. Achteraf ook goede uitleg gehad hoe de app werkt.

Geweldig waarom? Bijzonder aardige en service gerichte monteurs. Aankomsttijd klopte. Vakwerk. Prima prijs / kwaliteit.

Super geholpen, mooie offerte, binnen twee weken gemonteerd door topmonteurs, prima uitgelegd, werkt top

Alles snel en netjes geregeld

Alles is snel en netjes geregeld door Laadpaal Today. Na de eerste contacten (met Bram) akkoord gegaan met de offerte, waarna zo'n 1,5 week later de laadpaal netjes is geplaatst. Voor het plaatsen werden alle vragen netjes beantwoord, geen vraag was te veel en overal werd keurig antwoord op gegeven tot alles helder was. Het plaatsen ging snel en alles werd keurig achtergelaten. De monteurs waren op de afgesproken tijd hier en hadden binnen 1,5 uur alles voor elkaar. We maken nu ondertussen zo'n kleine 2 weken gebruik van de laadpaal bij huis en zijn er heel tevreden mee.

Goede uitleg aan het begin van het traject. Afspraak kon op korte termijn worden ingepland. Werk (plaatsen laadpaal) netjes afgeleverd.

Top ervaring, keurig en snel geregeld!

Allereerst, men komt kijken en geeft op basis daarvan snel een goede offerte. Levertijd is vervolgens kort, en installateurs werken keurig en snel! Alles prima geregeld, laadpaal werkt prima en ze leggen ook uit hoe de software etc. werkt, ook dat gaat heel makkelijk. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een laadpaal!

Heel erg meedenkend. Zowel bij de aanschaf als bij het plaatsen. Netjes gewerkt en alles uitgevoerd conform afspraak. Zeer tevreden.

Fijne monteurs leverden top werk af!

De monteurs stonden bij ons voor een uitdaging ivm een beste laag water in de kruipruimte. Zij dachten alleen maar in opkossingen en mogelijkheden. Ik had er een hard hoofd in maar zij kregen het toch voor elkaar om de kabels door de ruimte te leiden en zodoende heb ik toch maar m’n eigen mooie oplader. Top gewerkt!!

Keurige levering en installatie van het laadpunt.

Na vergelijking van vier offertes heb ik gekozen voor LaadpaalToday. Aanbieding was snel, duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Het contact was correct en plezierig. ( Twentse no nonsens en aanpakkersmentaliteit). Kortom genoeg vertrouwen om hier ons laadpunt te bestellen. Daar heb ik geen spijt van. Monteurs kwamen afspraken na, waren vriendelijk en werkten netjes en snel. Tot dusver na een week tevreden.

klassebedrijf

Laadpaal Today kan ik van harte aanbevelen en wel om de volgende redenen: - Er wordt zeer snel gereageerd op de offerte aanvraag - De offerte is zeer duidelijk en goed gespecificeerd - Wat in de offerte staat zijn ook de kosten die je moet betalen. - Installatie kon op korte termijn worden geregeld. - Punctueel op tijd conform afspraak. - zeer vakkundige installatie, snel en effectief - goede uitleg ter plaatse over de werking - binnen 2 uur geïnstalleerd Kortom zeer tevreden klant en ik kan dit bedrijf zoals al eerder gemeld zeer aanbevelen, temeer omdat ze ook een zeer scherp geprijsde offerte maken, die je niet snel ergens goedkoper tegen zult komen. N.B. ik heb geen aandelen in dit bedrijf, maar ik schrijf dit omdat als iets goed is, dat ook vermeld mag worden.

Flexibel en snel

Prima en snel

Uitstekende service en zeer deskundig

Goede begeleiding in de keuze van de laadpaal, duidelijke afspraken. Zeer professionele montage waarbij er keurig gewerkt is.

Super ervaring!

Snelle installatie. Goede prijs. Snelle service. Kan niet beter.

Vriendelijke mensen en prima service.

De plaatsing van het laadpunt is zeer prettig en soepel verlopen ondanks het slechte weer. Vriendelijke mensen meedenkend en netjes.

Snel en goed geregeld voor een nette prijs

Levering binnen 2 weken. De prijs was prima. Installatie ging vlot en netjes, ook betegeling is goed uitgevoerd. Laadpaal werkt prima en laad nu via mijn zonnepanelen.

Vlot en gedegen geholpen

Monteur was perfect op tijd. Wat mij opviel was zijn kundigheid en netheid van werken Ik heb niks anders dan lof uit te spreken. Omgang en contact vind ik belangrijk en dit vind ik uitstekend bij deze monteur. Nogmaals niks anders dan lof en ik kan jullie voordragen

Fijn contact en snel geplaatst

Paal snel geplaatst werkt mooi met app.

Alles is netjes afgewerkt

Nette en kundige monteur

Uitstekend werk gedaan

Prima, op vriendelijke manier gedaan wat is afgesproken!

Vriendelijke monteur, netjes werk afgeleverd.

No nonsense bedrijf!

Meerdere offertes opgevraagd en uiteindelijk voor laadpaal today gekozen. Dit mede op basis van de reviews, je koopt tenslotte niet elke dag een laadpaal. Mijn wensen waren duidelijk en simpel, 1fase laden met de hoogste snelheid en load balancing. Geen apps etc, als de batterij leeg is, moet ie weer vol. Waar andere aanbieders vervolgens richting hun favoriete laders proberen te adviseren, komen ze bij laadpaal today direct met de juiste optie, de Ratio Solid. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, duidelijke e-mails en twee monteurs hebben in 1,5 uur de lader operationeel en alles netjes achtergelaten!! Kortom, prima bedrijf om zaken mee te doen

Duidelijke offerte en vakkundige installatie

De offerte was duidelijk en redelijk en de installatie werd vakkundig en geheel volgens wens uitgevoerd.

Goede communicatie,overzichtelijke offerte,schone installatie en goede uitleg mbt. app

Molenstraat 1

7462 TK Rijssen

085 - 40 10 293

Over Laadpaal Today

Altijd de juiste laadpaal voor je elektrische auto, zowel thuis als zakelijk. Volledig geïnstalleerd door onze professionals. Wél zo veilig.