Hele snelle levering

Mooie aanbieding en heel snel geleverd.

Zeer snelle service

Mijn pakket werd zeer snel opgestuurd, alsook overzichtelijke website

Uitstekend!

Snelle levering, Kep netjes verpakt in de kephoes en met de liner er al in. Als verassing nog een zakje snoepjes erbij ook, top!

Broek was te groot, ruiling ging super na 1 telefoontje

Super.

Makkelijk te bestellen, snelle verzending. Zo lief dat ze er een zakje snoepjes bij hebben gedaan. Dekens passen goed! Ik zou weer bestellen ;)!

Deskundig

Deskundig en vriendelijk

Snelle, goede service!!

Fijne website, snelle levering. Product is zoals verwacht.

top levering

Het goede service

Overzichtelijke webshop, snelle verzendig.

Snel gevonden wat ik zocht.

Duidelijke website, snelle levering.

Laarzen besteld, waren snel binnen en alles naar wens gegaan!

Deken toegestuurd gekregen zonder mededeling dat deze beschadigd is.

Ik heb een vliegendeken toegestuurd gekregen welke beschadigd is. Bij navraag werd er aangegeven dat de deken niet voor niets afgeprijsd is. Dit is denk ik een kleine moeite om aan te geven bij aankoop, dan heeft de klant een keuze.

Mooie kwalitieit

Ik heb een leren laarzen/cap tas gekocht van eskadron. De kwaliteit is nog beter dan ik had verwacht. Ziet er super mooi uit en precies hoe ik het me had voorgesteld. Hij was dezelfde dag nog verzonden.

Nette service

Fijne hulp en snelle levering

Correcte service

Correct verloop van aankoop en vlot verzonden. Tevreden met de aankoop.

Top service !

Super snelle en vriendelijke communicatie. Enorm meedenkend en goede service.

Fijne website, snel en netjes vezonden.

Fijne winkel

Ik had het verkeerde knotnetje gekregen. Maar dat kan altijd gebeuren en het is netjes opgelost. En ook super leuk dat er bij de bestelling snoepjes voor de paarden zaten dat was een leuke toevoeging :)

Wordt altijd super vriendelijk en goed geholpen,

Super vriendelijk geholpen helpen goed met alles en hebben der goed verstand van

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Geweldige hulp ontvangen

Ik werd telefonisch heel goed geholpen en in de winkel ook, nu een bestelling geplaatst!

Snel geleverd in uitstekende staat

Heb een kep italia op zondagavond besteld en had deze op dinsdag al in huis. Netjes verpakt en voorzien van de gratis extra's

Mooi product Duidelijke website Goede info Nette prijs Zoals het hoort te zijn

Hartstikke tevreden

Goede uitleg bij bestelling van een cap voor mijn kleindochter advies meegekregen ivm de binnenvoering snelle levering en klantvriendelijkheid

Snel antwoord

Custom Samshield besteld voor dochter, levertijd zou 4-8 weken bedragen volgens websiye, na de bestelling kreeg ik mailtje met hier nogmaals de melding dat het duw even zou duren en een bedanking voor de bestelling. Ik was op de hoogte en had dit ook verwacht. Enkele dagen later merkte ik dat ik iets vergeten was, gevraagd of dit nog kon en dit was geen probleem. Ondertussen is de cap geleverd binnen de levertermijn en werd netjes op de hoogte gehouden.

Rijkevoortseweg 2

5831 TG Boxmeer