Mooi assortiment, leuke aanbiedingen en snelle levering!

Heel tevreden over Ruitershop Boxmeer.

Mooi product en hele snelle levering!

Goed telefonisch advies/info en super snelle levering!

Goede service en kwaliteit

Erg blij met de bestelling en persoonlijk briefje erbij

Goede service, vriendelijk personeel , en snel antwoord op de mail

Snelle levering, vriendelijk personeel

Snel en goede service

Ik zag iets op de social in een filmpje. De vraag welk merk het was leverde snel een link naar het product op. Snelle bezorging en fijne service!

Ze hadden iets niet op voorraad binnen een half uur kreeg ik een mail wanneer mijn product aankomt en nog sneller dan werd gezegd

Goede spullen snel bezorgd

Goede spullen snel bezorgd :-)

Heel vlot en netjes bezorgd

Heel vlot en netjes bezorgd

Snel ontvangen. Goed en mooi verpakt. Super

Positief, na bestelling snel contact over alternatief product

Zie hierboven

Netjes en verzorgd ingepakt

Netjes en verzorgd ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje. De welkomstkorting maakte het product aantrekkelijk. Dank jullie wel!

Bestelling werd snel een netjes opgestuurd. Wat niet voorradig was, is na overleg vervangen voor hetzelfde product met een andere kleur. (Die eigenijk duurder was, maar niet extra hoeven te betalen)

Snelle verzending en attent

De bodyprotector was zorgvuldig verpakt en na bestellen de volgende dag ontvangen. Leuk dat er nog een attentie bij zat. Dank je wel.

Super goed geholpen zodat ik op tijd mijn verjaardagscadeautje heb ontvangen

Net dat stapje extra!

Heel erg tevreden over het meedenken en de adviezen van Ruitershop Boxmeer. En als je er vervolgens alles aan doet (t/m het nabellen naar de leverancier in Italië) om de KEP op tijd te leveren dan is een dikke pluim voor de service niet meer dan verdiend!

het gewenste product was - in tegenstelling tot andere webshops- beschikbaar en werd ondanks de vakantieperiode meteen en conform bestelling geleverd.

Super service

Leuke shop, leuke producten, snelle levering en mooi verpakt met nog een leuk kaartje en snoepje erbij voor de paardjes!

Vlot verlopen

Alles duidelijk op de site + betaling gaat vlot. PostNL was op tijd met mijn pakketje en was zeer vriendelijk. Mijn bestelling was goed en stevig verpakt. Het kaartje dat bij de bestelling zat was ook heel fijn!

Hele snelle levering

Mooie aanbieding en heel snel geleverd.

Zeer snelle service

Mijn pakket werd zeer snel opgestuurd, alsook overzichtelijke website

Uitstekend!

Snelle levering, Kep netjes verpakt in de kephoes en met de liner er al in. Als verassing nog een zakje snoepjes erbij ook, top!

Broek was te groot, ruiling ging super na 1 telefoontje

Super.

Makkelijk te bestellen, snelle verzending. Zo lief dat ze er een zakje snoepjes bij hebben gedaan. Dekens passen goed! Ik zou weer bestellen ;)!

Deskundig

Deskundig en vriendelijk