Opperde topper

Mega fijne winkel vele leuke aanbiedingen Winkel heeft een hoge kwaliteit uitstraling en mega warme verwelkoming en een superfijne look

Zeer tevreden!

Zeer tevreden, heb wel iets langer moeten wachten dan voorzien op mijn bestelling. Alles was wel heel goed verpakt!

Prima, ook snel geleverd

Tevreden

Super snel geleverd

Brievenbus enveloppe als pakket verzonden

Ik had op z’n minst verwacht dat de laarzen clips verzonden zouden worden in een klein doosje voor de prijs van de verzendkosten. Nu is het ook nog afgeleverd bij een ophaalpunt terwijl deze enveloppe erg makkelijk door de brievenbus past. PostNL heeft dit gedaan terwijl ik aan had gegeven het thuis bezorgd te willen hebben, er was op dit moment gewoon iemand thuis. Er is niet aangebeld.

Snel en goed

Prettig ervaring

super

Online wat dingen besteld. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en kreeg top advies. Ik zal hier zeker vaker bestellen

Super mooi wedstrijd jasje van Samshield besteld in de sale. Zeer goed verpakt geleverd, in een mooie Samshield beschermhoes met kapstok.

Duidelijke communicatie en goede service

Ik werd snel netjes op de hoogte gebracht van de levertijd van mijn cap. Deze werd netjes verzonden. Super blij met de goede service!

Hele fijne service!

Reageren snel op vragen via de mail, behulpzaam en persoonlijk :)

Ok

Ik had een voering voor KEP Italia besteld. Op de website staat niet vermeld dat ze dit niet in stock hebben, en dit moeten bestellen. (Mag wel vermeld worden vind ik.) Na lang wachten de verkeerde ontvangen. Maar na contact met de klantendienst, een retour kunnen regelen.

Slechte communicatie

Hele slechte site, heb wat retour gezet niks gehoord van ze alleen van postnl dat het is aangekomen… het gaat om een samshield cap dus oook geen klein bedrag

Prettige en snelle service

Fijn geholpen, snelle reactie op vragen en een mooie winkel

Zowel online als fysiek een topwinkel!

Al meerdere online bestellingen gedaan bij Ruitershop Boxmeer en pas geleden ook in de winkel geweest. Wat een prachtige winkel en wat een gastvrijheid! Zowel online als in de winkel is de service echt een 10+

Snelle en persoonlijke service

Snel geleverd, attend een handgeschreven kaartje erbij gekregen

Geweldige service!

In de avond een nieuwe deken besteld, en de volgende dag meteen netjes verzonden. Helaas wat later geleverd door de weersomstandigheden, maar dit is buiten de macht van de webshop. Netjes verpakt en een lief persoonlijk kaartje in de doos met een bedankje er op. Gegarandeerd dat ik hier vaker ga bestellen!

Mooie aanbieding, goede service

Was op zoek naar een bepaalde cap. Bij ruitershop Boxmeer mooieaanbieding. Heel tevreden mee

Ze reageren snel als je vragen hebt en helpen je er goed mee.

Prachtige spullen, snelle verzending en super aardig

Echt een hele fijne winkel!!

Vriendelijk, snelle levering

Er was schijnbaar iets mis gegaan met het aanvinken in het bestelproces, waardoor mijn bestelling op “afhalen” stond terwijl ik best een stuk van Boxmeer afwoon. Ik werd keurig gebeld en de bestelling werd alsnog verzonden en was binnen 1 dag bij mij thuis. Keurige service! Vriendelijke man aan de lijn! Fijne feestdagen!

Geweldig!

Klantvriendelijkheid is top! Denken met je mee en ook een dikke pluim voor de snelle en correcte levering.

goed geholpen !

prima service !

Ik ben heel fijn geholpen door de telefoon omdat ik online iets ging bestellen

Geweldige service

Een cap besteld die niet meteen op voorraad was. Ze hebben me netjes op de hoogte gehouden van levertijd en bij aankomst zat er een vriendelijk handgeschreven kaartje bij.

2 dagen na mn bestelling is mn zadeldoek geariveerd . ( verzonden naar België)

Rijkevoortseweg 2

5831 TG Boxmeer