Super service

Had een vraag, werd super snel beantwoord. Daarna de bestelling geplaatst en kreeg al snel een mail met de track en trace code. De volgende dag geleverd met een leuke handgeschreven boodschap. Alles echt top!

Leuke spullen

Snelle levering leuke spullen

Fijne snelle service!

Als men besteld is het heel snel in huis, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

Vlotte levering

Het is scherp geprijsd, vlotte levering. En ik werd goed op de hoogte gehouden vwb de status van mijn bestelling

Super vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk personeel! Meedenkend en behulpzaam! Zou ik zeker aanraden

Goede, persoonlijke service.

Hoofdstel besteld dat niet op voorraad was en drie weken levertijd had. Dat stond al vermeld op de site. Toch werd ik gebeld om na te vragen of ik me bewust was van die lange levertijd en werd een voorstel gedaan voor een zelfde hoofdstel, met andere frontriem, die wel gelijk leverbaar was. Daarom binnen drie dagen mijn nieuwe hoofdstel binnen.

gewoon lekker snel

Makkelijke site, snel bestellen en snel ontvangen. Prijs met de korting was prima.

Geen kloppende informatie

Product, op voorraad, besteld en gekozen voor afhalen in de winkel. Vervolgens bij het afhalen bleek het product helemaal niet op voorraad te zijn.

TOP

Snelle levering , Goed produkt !

Super service

Snelle reactie als je iets wilt weten . Denken met je mee.

Top geregeld

Duidelijke site

Goede en snelle service!

Besteld en volgende dag in huis. Cap was goed beschermd tegen schade tijdens postbezorging. Echt netjes.

Sehr schneller Versand

Sehr schneller Versand und eine tolle Auswahl an Helmen

Geweldig goed advies en service.

Enorm goed geholpen. Snelle afhandeling.

Mooi assortiment, leuke aanbiedingen en snelle levering!

Heel tevreden over Ruitershop Boxmeer.

Mooi product en hele snelle levering!

Goed telefonisch advies/info en super snelle levering!

Goede service en kwaliteit

Erg blij met de bestelling en persoonlijk briefje erbij

Goede service, vriendelijk personeel , en snel antwoord op de mail

Snelle levering, vriendelijk personeel

Snel en goede service

Ik zag iets op de social in een filmpje. De vraag welk merk het was leverde snel een link naar het product op. Snelle bezorging en fijne service!

Ze hadden iets niet op voorraad binnen een half uur kreeg ik een mail wanneer mijn product aankomt en nog sneller dan werd gezegd

Goede spullen snel bezorgd

Goede spullen snel bezorgd :-)

Heel vlot en netjes bezorgd

Heel vlot en netjes bezorgd

Snel ontvangen. Goed en mooi verpakt. Super

Positief, na bestelling snel contact over alternatief product

Zie hierboven

Rijkevoortseweg 2