Een prachtig product tegen een mooie prijs! Maar vooral de snelle levering is erg fijn.

Prima geholpen, mooie winkel, lekkere producten

Snelle verzending met een persoonlijke boodschap

fijne snelle levering en goed verpakt met een persoonlijke boodschap naar de ontvanger toe.

Goede service, behulpzaam!

Ik was op zoek naar een bepaald shirt en belde met de ruitershop of mijn maat er nog was in de juiste kleur. Hier werd ik binnen een kwartier over terug gebeld. Daarna de bestelling geplaatst welke dezelfde dag nog heel netjes verpakt is verzonden. Super!

Mooi product en goed afgeleverd.

Bij het artikel zat een notitieblok met op het voorste blaadje: bedankt voor de aankoop en veel plezier ermee. Vind ik erg leuk; dat ze daar de tijd voor nemen.

Alles goed gegaan

Snelle reactie bij het stellen van een vraag en bij het leveren!

prima telefonisch advies

De webshop was niet helemaal actueel, had al iets in mn mandje wat er niet meer was, helaas. De maten van bepaalde broeken zijn geen europese maten, dat kan verwarrend zijn. Na telefonisch advies is de juiste maat besteld. Dit zou je ook kunnen vermelden , bij de tekst op de website.

Snel geleverd , mooi product en met hand geschreven succes gewenst met mijn voornaam erbij. Persoonlijk idee !! Top !

goede service

2 vliegendekens besteld, vlot ontvangen. Duidelijke uitleg over retourneren, wat ik ook met 1 deken heb gedaan ivm tegenvallend pasresultaat. Retourgeld weer snel ontvangen. Alleen jammer dat het retourneren zelf 6,50 kostte. Heel blij met de deken die wel goed past, was een voordelige aanbieding.

Snelle en duidelijke service en levering

Netjes en snel.

Top! Goede prijs, en snelle levering!

Top! Goede prijs, en snelle levering!

Ik zocht een verstelbare cap ivm wisselende ingevlochten haar. Na wat zoeken kwam ik een mooie tegen voor een super korting!! De verzending was supersnel (vrijdag besteld, zaterdagmiddag in huis!). Zeer goed verpakt en een leuke actie bon erbij met een persoonlijke boodschap! Cap zelf ook echt helemaal blij mee! Super winkel!

Zeer goede service, nemen echt de tijd om je te helpen.

Snelle levering met een smile :)

Ik kreeg mijn product super snel geleverd en nog met een leuke persoonlijke boodschap, ik zou de volgende keer weer hier bestellen.

Goed telefonisch advies en super snelle levering!

Ik ben erg tevreden, telefonisch contact gehad en werd goed geadviseerd. Mijn bestelling was op de valreep, maar de volgende dag al binnen!

Tevreden klant!

Prettig

Prima service, ik heb geen op of aanmerkingen.

Besteld en netjes binnen een paar dagen geleverd, alles goed via de mail kunnen volgen.

Snelle verzending en goede service!

Snelle verzending en goede service ook bij het achteraf nog herstellen van een kortingscode die ik vergeten was, echt top! Moet wel zeggen dat ik tijdens mijn belletje na de winkel als eerste een mevrouw aan de telefoon kreeg die wat geïrriteerd en ongeduldig overkwam, erna doorverbonden en echt top geholpen! Ook de geschreven attentie in het geleverde pakket was erg leuk !!! Ga zeker veel vaker bestellen bij Ruitershop Boxmeer!

Altijd vriendelijk, geven goede adviezen en een prima service!!

Gemakkelijk bestellen, dag erna al in huis.

Ik heb de Kieffer wonderborstel gekocht. Geweldig hoe goed hij werkt, voor mij binnenshuis een gemak om haren van de bank te krijgen. Handzaam, praktisch, ben er erg blij mee!

Hebben contact opgenomen en gaan mijn protector alsnog omruilen is mij toegezegd. Ik wacht nu op email hoe ik moet handelen.

Super snel geleverd en gekregen wat ik besteld heb

Top bedrijf

Bij mijn bestelling zat een leuk briefje, erg attent vond ik dat

Rijkevoortseweg 2

5831 TG Boxmeer