Fijne winkel

Wij hadden onze bestelling de volgende dag in huis. Heel netjes verpakt met een super leuk handgeschreven berichtje op een kladblok als gift om heel veel plezier te wensen met de bestelling. Mijn dochter is erg blij met haar jas. In het verleden hebben we ook haar kep daar aangemeten. Fijn en lief personeel die verstand hebben van de producten en je goed kunnen begeleiden. Wij kopen hier zeker nog een keer in de toekomst.

Persoonlijke en vlotte service

Ik bestelde mijn product online via de webshop, zoals ik nu in Coronatijd met bijna al mijn producten doe. Bij het uitpakken van mijn nieuwe cap viel mijn oog direct op een heel leuk persoonlijk handgeschreven briefje. “Veel plezier met…” Erg attent! Helaas bleek per abuis de verkeerde cap ingepakt te zijn. Na een telefoontje werd er direct actie ondernomen en al binnen 24 uur heb ik de juiste cap alsnog ontvangen. Petje af voor deze snelle actie! Heel blij mee

Prettige service!

Inmiddels heb ik een poetstas bij 4 bedrijven online besteld. De site gaf aan dat de poetstas in voorraad was. Uiteindelijk bleek dat niet het geval. Heel vervelend! Boxmeer ruitershop is de enige geweest die aangeboden heeft om contact op te nemen met de importeur om na te gaan wanneer deze poetstas weer verwacht kan worden.

Snelle betaling, levering en goede service

Fijn en correct geholpen en goede service

Fijne winkel met snel antwoord heb mijn pakketje nog niet binnen maar dat stond ook netjes aan gegeven dat er een langere levertijd op zit ik kijk ernaar uit!

Netjes verpakt en snel verstuurd

Snel binnen

Goede en snelle service

Snel antwoord op mijn vraag, daarna snel verzonden

Goede service!

Er is altijd iemand die je kan helpen en ook wanneer er iets is met je aankoop word je goed geholpen.

Fijn

Zeer snelle levering en een fijne site. Ben blij met mijn singel.

Makkelijk en snel

Ik had snel nieuwe chaps nodig voor mijn dochter. Mooie keuze op de site, duidelijke uitleg over de maat. Makkelijk besteld en snel in huis.

Super snelle service!

Na het bestellen al na 1 werkdag alles in huis! Netjes geleverd en goede communicatie!

Ruim assortiment, overzichtelijk webshop en snelle levering.

Ruitershop Boxmeer beschikt over een ruim assortiment, van basis merken tot luxe merken, dit is erg fijn. Vaak hebben ze leuke acties. De webshop is erg overzichtelijk en de spulletjes worden snel geleverd.

Supervriendelijke goede service

Vriendelijk en behulpzaam

Super klantvriendelijk en mooi product

Echt een heel klantvriendelijk bedrijf. Snelle reactie op sociale media en een goede en lieve oplossing gevonden. Erg blij met het product. Ik ga vaker bestellen en kom zeker eens langs in jullie mooie winkel

Heel vriendelijk en behulpzaam

Ze staan altijd voor je klaar om te helpen, zonder opdringerig te zijn. Zeer professioneel.

Super en snel

Super fijn en onwijs bedankt voor de sokken!

Ontzettend deskundig geholpen

De (ik neem aan) eigenaresse en jonge dame in de winkel hebben mij geweldig geholpen. Ze denken mee in oplossingen en nemen de tijd. Het is (voor ons) even omrijden maar zeker de moeite waard

Een goede service, er qS wat verkeerd gegaan bij post nl waar ik naar vroeg via WhatsApp. Daarna hadden ze contact opgenomen en moest aangeven of die binnen was gekomen of niet anders gingen ze er weer achteraan en dat hoefde gelukkig niet. Erg fijne service!

Fijne service, goed advies, behulpzaam

Personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Nemen zich alle moeite!

Snelle levering en mooie producten

Na bestelling werd het snel verzonden en geleverd. De kwaliteit van de producten is goed. Wat ik vooral super leuk vind is het persoonlijke berichtje elke keer wanneer je iets bestelt! Je voelt je hierdoor gewaardeerd als klant.

Snel en overzichtelijk

Goede site. Product werd snel geleverd.

Vriendelijk en behulpzaam.

We zijn goed geholpen, ze namen alle tijd voor ons.

Fijne webshop en snelle levering

Duidelijke en makkelijke webshop, kep besteld en dezelfde middag nog bericht dat hij verzonden was.

Rijkevoortseweg 2

5831 TG Boxmeer