Snelle top service!

Ik bestel ik gauw weer

Super snelle leverling, mooi verpakt

Prachtige producten, snelle levering, uitstekend contact. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij!

Bestellen gaat makkelijk, pakket was snel in huis!

Goed, alleen jammer dat één van de artikelen die ik had gekocht, niet meer leverbaar bleek te zijn. Wel kreeg ik het geld snel terug gestort.

Super snelle levering

Snel binnen

Product zoals omschreven en een dag later binnen Goed bezig.!

Blij met mijn pikeur broek

Zit weer als een tweede huid

Geweldig.

Alles goed geregeld. Goed verpakt, snel in huis

Mooie producten en een snelle levering

Mooie producten die je niet overal tegenkomt. De snelle levering was ook top. Heel blij met mijn bruine hoofdstel met lakleren neusriem. Ook telefonisch nog goede verzorgingstips gekregen.

Snelle levering Wel flink aan de prijs en geen sale op exzeemdeken terwijl het al oktober is. Maar wel erg blij dat ze nog voorraad hadden.

Keurig verzonden. Op tijd binnen.

Pakketje netjes aangekomen. Keurig op tijd binnen gekregen.

Zoals verwacht en netjes op tijd

Rij broek zoals verwacht en netjes op tijd geleverd

Snelle bezorging

Wat fijn dat er snel geleverd kan worden. In mijn geval ging het om een cadeaubon. Prachtig ingepakt en keurig verpakt voor verzending.

Mooi assortiment, top service

Supersnel verzonden, elke keer updates, verzendproces is in orde!

Snelle reactie

Na aanleiding van mijn vragende mail, snelle reactie terug met duidelijk antwoord en oplossing. Nu wachtend op de order maar komt vast goed

super deal via de site besteld. Levering was idioot snel en het was nog leuk verpakt ook.

Ģoed, vriendelijk en kundig

Had haast met zadelreparatie en dit werd snel en vakkundig opgelost. Ook met wat andere aankopen werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen.

Snel netjes en goede prijs

Leuk persoonlijk kaartje erbij. Snelle verzending en netjes verpakt.

Geweldig en snel geholpen

Mijn dekje werd verkocht met korting uren nadat ik hem besteld had, Ruitershop Boxmeer was er snel bij en maakte gelijk het verschil over. Nog nooit mee gemaakt geweldige service en het was er snel!

Top!!!

Fijne pasvorm, snelle service

Fijne, snelle behandeling. Bestelling de volgende dag al binnen!

Hele fijne site, duidelijk met veel keuze. De levering was super snel en ik ben goed op de hoogte gehouden door middel van mailtjes dat mijn pakket ingepakt en verzonden was.

Mooi assortiment tegen scherpe prijzen. Snel verstuurd en goed verpakt!

Geef aan welke maten uitverkocht zijn.

Mooie collectie, veel gezoek bij de rijbroeken, omdat de uitverkochte maten niet weggestreept worden.

Super service

Snelle levering, ze hadden moeite gedaan om binnenvoeren in de kep te doen

Rijkevoortseweg 2

5831 TG Boxmeer