Vandaag ter plekke twee E-bike fietshelmen gepast. Prima geholpen en snel geslaagd met keuze uit ruim assortiment.
25 August 2025
Review overzicht
25 August 2025
Harm-Jan
Hoorn
Ik kwam hier binnen voor een fietshelm, maar had totaal geen idee welke ik moest kiezen, zoveel keuze! Gelukkig nam de eigenaar de tijd om mij alles uit te leggen. Hij wist ontzettend veel over de verschillende helmen en gaf eerlijk en persoonlijk advies. Geen verkooppraatjes of pushen voor de duurste optie, maar gewoon helpen om de helm te vinden die echt bij mij past. Super service en heel prettig geholpen. Aanrader!
5 July 2025
Rene
Zeist
Prima ervaring: Duidelijke en snelle communicatie. Helm passen op afspraak en goede en eerlijke adviezen.
10 April 2025
Henny Blok
Barendrecht
2 helm koffers gekocht voor het opbergen van onze nieuwe ski helmen. Bij levering bleken deze te klein voor onze atomic helmen met vizier.. Berichtje gestuurd met foto's en de vraag wat hier aan te doen was en direct een antwoord gekregen met de suggestie voor een andere koffer die wel zou passen.. deze zijn inmiddels binnen naar volle tevredenheid!
14 January 2025
Ewoud
Reeuwijk
Alles bij deze webshop liep mis. Betalen lukte niet op de gebruikelijke eenvoudige wijze. Na mail gestuurd te hebben werd ik verdergeholpen en kon er betaald worden. Bestelling ontvangen maar helm paste niet dus wou ik retour via webshop aanmelden. Mijn postcode en tracingcode werden helaas niet herkend. Dan maar mailen en, na wat aandringen, enkele weken (!) later mailtje van Floris Boer met te gebruiken retouradres. Retour meteen, op eigen kosten, geregeld met verzoek geld terug. 12 weken (!) en enkele onbeantwoorde mails later nog steeds geen geld terug, ook geen antwoord… Ik voel me dus OPGELICHT!
Beveelt niet aan
13 November 2024
Didier
Lotenhulle
Beste meneer,
Zoals u zelf al schreef zijn er wat dingen fout gegaan, helaas gebeurt dat wel eens. Dat de betaling niet lukte kwam waarschijnlijk door een bankstoring waar we niks aan kunnen doen. Als iets niet past betalen wij de retour als je wilt ruilen, zo niet dan gaat het op eigen kosten zoals ook vermeld op de site.
En dat de mail niet is beantwoord kan komen doordat we een probleem hadden met outlook met het postvak. Geld is gewoon op je rekening terug betaald. Veel ging dus niet goed, maar niets is wat het lijkt. We lichten niemand op, nu niet en in de toekomst ook niet. Klantenservice is juist belangrijk voor ons. Met TopSnowShop hebben we op dit moment een gemiddelde van 9.3, dat kan alleen met goede service..
Excuus voor ongemak.
team TopOutdoorShop
Op locatie geweest om te passen prima
12 November 2024
Leo
Warnsveld
Helm zou op stock zijn = levertermijn +/- 2 dagen.. na enkele dagen nog niets ontvangen.. was niet op stock en komt enkele dagen later binnen... Na 4 dagen nog niets ontvangen... mailen helpt niet want ze reageren niet , bellen -> pakken niet op.. dan maar proberen geld terug te krijgen... SLECHTE SERVICE GEEN aanrader.
Beveelt niet aan
2 November 2024
WIM
belgie
Beste heer Van den Bossche,
Allereerste onze welgemeende excuses, er zijn wat zaken niet goed gegaan.
Wat betreft de bereikbaarheid:
Afgelopen week waren we op vakantie en hadden voor de mail de antwoorder aan. Hierin stond dat de gewone mail tijdens de vakantie niet wordt gelezen maar dat je indien nodig ons kan bereiken via een alternatief email adres en altijd via whatsapp. Ook kunnen we de telefoon niet opnemen als we niet aanwezig zijn. Waarschijnlijk heeft u dat niet gelezen in de mail.
Wat betreft de bestelling:
Zoals we u hebben doorgegeven moesten we de maat bijbestellen, wat we direct hebben gedaan. Probleem is dat de helm tijdens onze afwezigheid bezorgd is bij de buren, waar onze medewerker niets van wist. Hierdoor is het niet weg gegaan vorige week helaas. Inmiddels is de helm binnen en wordt het verstuurd samen met casco accessoires ter waaarde van € 40,- voor het ongemak. Het pakket staat klaar voor verzending.
Nogmaals excuus voor de vertraging en we hopen het zo wat goed gemaakt te hebben.
Vriendelijke groet
team TopOutdoorShop
Meneer had alle tijd, passen en aanpassen ging super. Super geholpen!
22 July 2024
W
Driebruggen
simpel te bestellen, goed product en snelle levering
23 October 2023
Monica
Rotterdam
Ik wilde een speed pedelec helm met vizier passen die geschikt is voor brildragers. Ik ben perfect geholpen, ze nemen echt de tijd voor je. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de CP Chimayo die heerlijk zit en waarbij het vizier perfect voor de bril langs draait.
23 October 2023
Ron
Bodegraven
We zijn met TopSnowShop al bijna 10 jaar de Nr.1 in Skihelmen. Vanuit ons specialisme zagen we zo een kans met TopOutdoorShop. Een shop voor de fietsers, die net als de wintersporter graag sport en graag heel thuis komt !
Het sleutelwoord blijft 'TOP', dus top-merken, top-kwaliteit en top-service. Zo houden we ons scherp..
Hoge Rijndijk 38
2415 AD Nieuwerbrug a/d Rijn