Bedankt om zo snel te leveren.

Achat vareuse personnalisée

Des que la taille été disponible la commande est rapide et la livraison également

Eenvoudige en overzichtelijke website

Vlotte en overzichtelijke fanshop. Goede kwaliteit en vlotte verzending.

Sympa

Super, attention à bien vérifier le pays au moment de la commande car il se replace vite sur la Belgique (si vous êtes étrangers). Service client top

Tres bonne experience

Tres bonne experience livraison tres Rapides

Heel mooi shirtje

Mijn zoontje was er heel blij mee De kwaliteit is perfect en zeer snel bezorgd

Altijd goed ervaring en uitkijkend naar de levering.

Jammer van de resultaten nu en de laatste jaren, maar Anderlecht blijft steeds de ploeg van ons hart en alle items zijn fijn en mooi om te dragen... laat de successen volgen nu :-)

Rapide

Livraison ultra rapide au canada mon arriere grand pere etai de anderlect tres bonne qualiter et superbe design du maillot a damso

Op een zwarte dag toch een warm paars gevoel

Net op één van de donkere dagen van de clubgeschiedenis en op de dag van het afscheid van Mazzu, werd mijn paars shirt geleverd. …of hoe op een zwarte dag mijn paars hart toch even gloeide van liefde voor rsca!

Genoeg keuzen aan topitems!

De RSCA shop heeft naar mijn mening een mooi en uitgebreid aanbod aan kleding en items voor de fans, voor jong en oud! Het proces online verloopt vlot en heb geen problemen ondervonden. Een order wordt snel bevestigd via mail en werd ook altijd snel opgestuurd met DHL. Ik merk ook dat er vaak vernieuwing aan te pas komt bv het lettertype dat dit seizoen van toepassing is, trekt me wel aan & ook het design van kleding en andere items oogt mooi. Onlangs heb ik nog de vernieuwde supporterssjaal fysiek in de fanshop gekocht bij het stadion en ben er zeer tevreden mee.

Commande vareuse

J'ai commandé une vareuse et je l'ai reçue rapidement donc très satisfait.

A recommandé

Facile et livraison rapide

Uitstekend!

Zeer snelle levering van een zeer mooi shirt!

Livraison rapide

Livraison & service rapides

Supersnel en zeer goede kwaliteit.

Het ging super snel allemaal en het shirtje is heel mooi en van zeer goede kwaliteit. Ben er heel erg blij mee.

Transaction rapide et la marchandise est parfaite , je l'ai porté ce dimanche au stade .

RAS sauf les prix un peu élevés malgré la remise faite aux abonnés .

Het RSCA t-shirt is verbluffend mooiiiiiiii super-toppiiiiiiiiiiiiiii ♡

Een heel mooi t-shirt en van hele goede kwaliteit!zoals alle t-shirts van RSCA na 100 x uitwassen blijft dit als nieuw!!!

Vlot

Goeie webshop, snelle levering!

Top service.

Een bestelling gedaan op maandag, donderdag reeds ontvangen. Mooi verpakt , labels aanwezig, totaal niets op aan te merken.

Livraison rapide et parfaite

Impeccable

Top !

Simple, efficace et délais respecté !

Alles vlot verlopen

Vlot gegaan allemaal

Uitstekende service

Correct, juist en vriendelijk

Sublime

Parfait c’était livrer deux jours après la commande qui est arrivé en parfait état

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht