Het leek moeilijk maar het is netjes gelukt !

Hadden een bestelling geplaatst voor het luisterboek en en eveneens het aanmelden van de 2 kleinkinderen tot KETJE. Oskar (net 5j) en voetballertje had al recent een truitje van zijn RSCA gekocht in de fanshop toen hij een wedstrijd bijwoonde. Het leek aanvankelijk moeilijk en ingewikkeld maar je kan ook terecht op een tel.nr; met bijstand en aanvullende e-mail. Zo is het netjes gelukt voor beide kinderen die ook het luisterboek heel leuk vonden. De jongste kan nog niet lezen maar heeft er toch al veel aan. Heel leuk initiatief. Nu onze ploeg nog op de rails krijgen en dan zijn gelukkig !

Met geduld komt het goed.

Verliep wat moeilijk met de betaling,maar alles kwam goed.

Eersteklas deluxe

Op en top hoe alles op tijd was, een echte aanrader

Alles is vlot verlopen!

Bestellen ging vlot, Levering ok

Voorlopig onvoldoende

Tot op heden nog steeds geen pakketje ontvangen. Nergens weten ze waar het zich bevind. Bestelling geplaatst op 28 november.

Très bon articles

Bonjour super qualité dommage que la taille XL est trop petite pour moi ça taille pas correcte car il est trop petit et je prend toujours XL pour tous mes vêtements salutation

Site de vente bien fait

Site bien fait, simple, complet

mooi aanbod, uitzonderlijk snelle levering

handige website met mooi aanbod, sales altijd mooi meegenomen. ik bestelde mijn gerief op woensdag, vrijdag werd het al geleverd, sneller dan voorzien. aanrader!

Altijd zeer tevreden !!!!

Onze bestelling is steeds geleverd op de afgesproken datum. Telkens in een zeer mooi originele verpakking. Dank u daarvoor.

Uitstekend!

Alles werd mooi en netjes optijd geleverd en je kon alles makkelijk opvolgen. Als grote fans van RSCA zullen er nog bestellingen volgen!

Topservice van de beste club van België!

Service zoals verwacht van de beste club van België!

rapide, bien emballé et de tres jolis articles. merci.

colis en bon état, arrivé rapidement et bonne matiere, tres content, merci.

Toujours satisfait

C'est la 3ème ou 4ème fois que je commande au Fan shop et je n'ai jamais eu de problème

ging vlot

makkelijke site, vlot betaalbaar en vlotte levering

Vlot en goed!

Fast purchase and fast shipping to Portugal

Fast purchase and fast shipping to Portugal.

Overzichtelijk, vlotte levering.

Goed overzichtelijk en duidelijk aangegeven. Één kritisch puntje, de verzendkosten zijn wat aan de hoge kant misschien. Maar kwaliteit kost geld zeker :-) Groetjes, C

Goeie klantenservice, matige webshop

Bij aankoop van items met korting codes of op verschillende abonnementen, zoals meerdere Mauve Kets, waren er redelijk wat problemen, die op 2-3 dagen wel opgelost werden. Maar dat leek mij op het eerste zicht allemaal een beetje manueel en bespoke opgelost en dus nog niet structureel. Hopelijk snel beter!

Je n’ai reçu aucune réponse à ma question!

J’ai abonné mes deux enfants aux mauve Ket. J’ai reçu le kit de l’un des deux avec sa place de Walibi et pas celle du deuxième. Un mail automatique m’a prévenu d’un retard de deux mois sauf que la place de mon premier jumeau ne sera plus valable! Je ne trouve pas cela correcte et encore moins de ne pas répondre. Mon fils et mon mari vont régulièrement au stade sans compter l’argent dépensé dans la boutique en ligne. Je suis extrêmement déçue!

De aankoop en levering verliep vlot, alleen het wijzigen en opgeven nieuw adres verliep niet duidelijk. Na 3x mijn nieuwe woonplaats in tegeven, werd deze pas bevestigd. Ondanks keuze nieuw adres als leveradres en facturatieadres werd bestelling toch aangekondigd bij leverdienst op oud adres. Voor de rest tevreden dat pakje snel na aankoop er was.

Une commande pour un jeune mauve

J’ai aperçu le livre du RSCA qui va être distribuée dans les différentes écoles en 2 langues, cela m’a interpellé et m’a donner envie de commander le livre pour faire vivre ça à mon fils

Correct en général

Ce n'est pas toujours très fluide quand on sélectionne un article, on ne sait pas toujours où aller pour trouver ce que l'on recherche.

Very good experience

Very quick, perfect product, easy to order

Alles perfect uitgevoerd

Snelle en correcte levering