Geleverd wat we bestelden, alles zoals het hoort.

Goed, nergens problemen mee ondervonden. We waren wel enkele dagen ervoor in de fanshop geweest, maar daar bleek wel nog het truitje, maar niet meer de wedstrijdshort voorradig. Vandaar de bestelling online, wat eigenlijk wel goed ging, maar waarvan ik toch afvraag waarom de fanshop en de webshop in deze niet samenwerken.

Zoals altijd top

Snelle verzending, verzorgde inpak, kwaliteit!

Snel en correct

Onlangs 2 spelerstruitjes besteld en allebei goed aangekomen. Wanneer je een vraag hebt antwoord de klantendienst steeds op de mails en is ook vriendelijk tijdens de mail. Wat mij wel opgevallen is is dat de truitjes van Joma kleiner uitvallen een xxl is meer een xl maar verder topkwaliteit en mooie truitjes

Heel eenvoudig

Ik zou het zeker nog doen op deze manier niet aanschuiven in de shop en snelle levering.

Vlotte levering

Ok

Snelle en goede service

Snelle en correcte afhandling. Ook snel geleverd. Top service!

Snelle levering.

Topkwaliteit van een Topclub!

Ik had onlangs het nieuwe away shirt van RSCA besteld via de webshop, naar aanleiding van de fantastische transfer van Jan Vertonghen. Het shirt is van een zeer goede kwaliteit en uiteraard bijzonder knap en nu zit ik elke speeldag voor mijn televisie in het shirt van Jan Vertonghen naar de wedstrijd van mijn geliefde club te kijken. Est ce que j’ai raison? Oui, tu as raison … Anderlecht, Anderlecht, Anderlecht champion!

Heel goede kwaliteit

Heel snelle levering

Correcte afhandeling van de bestelling

2 truien besteld en correct afgeleverd.

Livraison dans les temps et adéquate.

Vitesse, clarté et satisfaction

Heel veel problemen met het uitvoeren van de betaling

Op 23/08/22 een bestelling proberen te doen. Na afronding van de bestelling kon ik geen betaling uitvoeren. Bij elke betaalmethode (bancontact, kbc, kredietkaart) kreeg ik volgende melding: "We hebben je bestelling ontvangen, maar we konden de betaling niet verwerken. Wijzig de betaalmethode of probeer opnieuw". Hiervoor heb ik een mail gestuurd en ook direct antwoord gehad dat er problemen waren met de betalingsprovider. Echter een week later!!! kon ik nog altijd niet betalen (dus ook mijn bestelling niet afronden). Op 31/08/22 is er dan voorgesteld om te betalen via overschrijving en daarna is de verdere afhandeling goed verlopen. Ik heb nog véél geduld gehad, maar veel mensen zou reeds afgehaakt hebben vrees ik. Waarschijnlijk konden de mensen van de fanshop er zelf niet veel aan doen, maar op 23/08 was reeds geweten dat er iets mis was. Waarom werd dit dan niet gecommuniceerd op de site van de fanshop? Nu was het elke dag proberen en altijd weer opnieuw die fout. En dan zelf maar de hele tijd contact zoeken om dit geregeld te krijgen.

Super vlugge bediening aan correcte prijs.

Steeds aangenaam shoppen.

Professioneel site..

Zeer goede site,. Goed afgehandeld, snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden worden

Negen op tien

In 90% van de gevallen allesvlotjes op tijd. Een keer is de bestelling wel eens vergeten geweest.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte en correcte service

Gemakkelijk gebruik van de site, vlotte betaling en correcte verscheping

Anderlecht is gewoon top

Kleren van Anderlecht zijn mega mooi 1 punt mss beetje op de prijzen letten en jullie gaan nog veel meer verkopen mensen van tegenwoordig hebben het heel moeilijk

Top geregeld

Snelle, correcte levering

Très bonne expérience

La société ne cesse de me rappeler (par mails) de venir chercher mon colis alors que c’est fait depuis 10 jours au moins … Mon achat portant sur un membership mauve ket, j’aurais apprécié que celui-ci soit intégré directement dans mon profil (non pas via une confirmation préalable et au final une visibilité compliquée dans mon profil).

Alles ok

Mooi afgehandeld

Snelle levering!

Bestelling plaatsen ging vlot en na enkele dagen werd de bestelling geleverd.

Goede levering, teleurgesteld over het ketjespakket.

Pakket voor de kids in te schrijven zat niet eens de nieuwe poster en stickers enz waren teleurstellend.

tevreden over levering en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de zeer snelle levering en de goed kwaliteit van het product dat ik kocht, ik kocht dit product om er mee naar het stadion te komen tijdens een match en werd ruim op tijd geleverd waardoor ik 4.5 sterren geef

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling…

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht