Perfect en snelle service

Bestelling zeer snel verzonden. Netjes ingepakt. Metekind blij met zijn nieuwe voetbal t-shirt

Simpele tool en vlotte afhandeling.

De bestelling verliep gemakkelijk en snel, na betaling ontving ik direct een bevestigingsmail. Enig minpuntje was termijn van levering. Besteld op 28/08 en thuis geleverd op 07/09.

Correcte en snelle service

Alles is vlot verlopen Snelle service Ideaal

Het is goed geregeld.

Het is elke keer een goeie ervaring die ik niet meer zou kunnen missen.

Je krijgt echt wat je verwacht

Snelle levering en je krijgt echt wat je verwacht. Het product was zoals beschreven.

En attente

Bonjour, Je n’ai toujours pas reçu ma commande !

Topservice

Duidelijke webshop, snelle service. Bedankt

Très decu

Cela va faire 1 semaine que on a passez commande et toujours rien reçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ordered the European shirt and never arrived

I ordered the european shirt on 6/09 should have been delivered on 10/09 and now after mailing you guys 2 days ago, on 15/09, still no news about my package, no mailing, no answer on the mail I Sent to customer service. Really, really disgusting service, it’s the first time for me and I’ll never ever command something again on the fanshop

• Would you recommend us? No

Prima webshop

Ik kreeg het mooie nieuwe wedstrijdshirt snel thuis geleverd.

Very good

Good

Simple et rapide

Simple et rapide

Alles was gewoon top

Alles is vlug en perfect verlopen

kan veel beter!

ik had t truitje volledig gepersonalizeerd en was toegekomen zonder bedrukking. dan verchillende mails verstuurd naar t adres op de webshop en deze mails kwamen telkens terug zowel van t hotmail account als met telenet account. met als mededeling dat jullie webmail mijn e mails niet ondersteund. bijgevolg maar naar de shop zelf gereden aan t lottopark. ook enorm teleurgesteld dat toch zo kort in t seizoen alle truitjes in 10 jaar uitverkocht waren in elke beschikbare kleur. en ten vroegste december terug zouden leverbaar zijn. uiteindelijk maar een maat groter moeten kopen voor mijne zoon. dit zou toch niet mogen voorvallen bij dergelijke club!

Snelle verzending

Snelle verzending

perfect

eenvoudig te bestellen en snelle levering

Superb

Extremely quick delivery

Top article mais pas reçu la remise promise

Bien reçu l’article commandé en bon état et en temps correct, mais pas reçu la remise des 10% promis pour mon anniversaire. Merci

Meilleur club de Belgique

Marketing propre et jamais déçu. Exceptionnels

Outstanding Customer Service

Order was fulfilled and delivered in a matter of days. This is outstanding compared to the service provided by my primary football team.

beschadigd shirt ontvangen

shirt beschadigd tijdens transport. door bedrukking zat het niet ingepakt. logo is beschadigd en er zitten enkele haken in.

Toujours en attentr

Commande passée le07/09/2022 A ce jour toujours rien, pas de retour de mail, pas de suivi de colis! Mais les 100€ débité tous de suite.

expérience médiocre

Commande effectuée le 3/09 et à ce jour aucune informations. Impossible de les joindre par téléphone et ne répond pas aux messages. Je ne commanderai plus rien chez eux.

Super kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit en snelle levering

Très rapide et bonne qualité !

Très rapide et bonne qualité !

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht