Service globalement positif

C'est déjà ma 5 ou 6ème expérience avec le webshop RSCA. Et je suis en général très satisfait. Il m'est juste arrivé quelques couacs comme un long retard de plusieurs semaines voire un mois(!) pour une de mes commandes suite à une rupture de stock non-précisée mais je recevais un mail suite à mes questions. Juste un bémol: comme bon client je n'ai jamais reçu le moindre petit geste commercial suite à ces retards malgré mes nombreuses commandes.

gewoon plezant shoppen

gewoon plezant shoppen

Topservice

Ik had een verkeerd item besteld, mijn bestelling werd meteen geannuleerd en een dag later stond mijn geld terug op de rekening. Topservice en vriendelijke medewerker.

Vlotte bestelling

Makkelijk om te bestellen

La taille ne correspond pas par rapport à la taille de l'année dernière.

Respect de la livraison.

Eerst aankoop maar zeker niet de laatste

Perfect zoals gevraagd geleverd .

zeer positief

De maandagmiddag besteld en de woensdag geleverd, perfect geleverd Super tevreden

Livraison tardive!!

Bonjour, Aucun suivi de colis, aucun numéro de tracking, l'envoi a mis 3 semaines à arriver! Scandaleux! Une honte!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het truitje was binnen de twee dagen al geleverd

Bestelling en levering zijn heel vlot verlopen.

Excellente expérience

Chaque fois que j'ai acheter sur le webshop, j'ai toujours reçu ma commande a la date indiquer et en parfait état. Comme j'habite pas tout prés, il est plus facile pour moi de commander de cette façon

Super snelle service bij rsca

Werkpuntjes

Leveringsproces super vlot. Maattabel zou wel handig zijn. Betalen pas gelukt na 3e order waardoor ik in mijn inbox 3 bestellingen kreeg?

De bestelling is vlot verlopen !

Ik ben te vrede ,maar mij vorige herenportefeuille was gemakkelijker .Meer vakjes voor opbergingen en sloot beter .Nu is hij veel kleine en sluit niet zo als het hoort .Maar toch bedankt .Groetjes Raymond Nelissen .

Top team

Mauve+ lid geworden. Enkel de twee wedstrijden europees wasxniet correct.

Geen service!

Hadden shirt besteld met opdruk voor vrijgezellenfeestje. 2 weken op voorhand. Levertermijn was 3-6 dagen. Na 10 dagen zelf contact opgenomen. Bleek leverprobleem te zijn van de maat. Willen annuleren maar was niet mogelijk. 2 dagen voor feest laten ze me weten dat de maat geleverd was. Heb toen contact gehad via mail (telefonisch nooit bereikbaar!) dat ik er persoonlijk wou om komen zodat we het tijdig zouden hebben maar geen reactie meer. Dag zelf in avond hebben ze gemaild dat het verzonden was met de post. Dus 2 dagen na feest ontvangen. Besluit. Geen bereikbare firma. Dagen wachten op feedback en enkel via mail. Hadden perfect nog kunnen geholpen worden! U moet eens de commentaren lenzen op Google over Topfanz ikv service! Iedereen geeft 0 op 10, schandalig dat jullie met dergelijke firma werken.

Het is gewoon spectaculair hoe rap spullen geleverd en hoe goed de service is.

Maillots Arte

J'avais commandé un maillot Arte pour mon petit fils taille 140. Ensuite j'ai commandé 2 autres maillots de taille L. N'ayant pas reçu de confirmation par mail pour le petit maillot de taille 140 j'en ai recommandé un 2ème sauf que entre temps le petit maillot avait été débité de mon compte. J'ai envoyé un mail pour expliquer la situation et j'ai demandé comment procéder pour le retour et le remboursement. J'ai renvoyé le 2ème maillot à l'expéditeur et j'ai été remboursé sans problème. Je pense qu'en renvoyant le mail pour le remboursement on m'a supprimé la 2ème commande. Donc je n'ai plus eu de nouvelles de ma commande des 2 t-shirts L. Et maintenant il n'y a plus moyen d'en commander. Je suis un peu déçu

J attends toujours

Facilité pour passer commande. Malheureusement après plus de 2 semaines j' attends toujours les 2 vareuses commandées.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Na 3 weken nog steeds aan het wachten

2 stuks besteld maar helaas nog steeds aan het wachten op mijn bestelling. 1 van de 2 stuks is niet op voorraad.

Schandalig

Waardeloze prul. Net zoals al de rest.

Good service and communication

Quick delivery and great service!

Perfecte afhandeling, deze service past perfecte bij onze club

very good service. ι would recommend it to my friends. congratulations

very good service!!! .ι would recommend it to my friends. congratulations!!! in contrast to some other football teams from your country, they do not ship to Greece....

Slecht

Ik heb nog steeds niets ontvangen van mijn bestelling

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht