Ne pas bien

Had een truitje gekocht rsca x arte en had hier geen bevestigingsmail van gekregen maar zag 100 euro van men rekening gegaan en na 3 net geen 4 weken kwam men truitje binnen had ondertussen ook al 2 mails gestuurd maar zonder antwoord

Content:))

Door een technische fout was mijn bestelling ergens verloren gegaan, maar na contact op te nemen was ze er alsnog binnen de 2 dagen.

Niet tevreden

Hetgeen we besteld hebben was niet compleet en ik moest verscheidene keren mailen om feedback te krijgen voor de codes om lidmaatschap te activeren.

Moins pro

Depuis les changements la qualité du sav et de la communication a diminué. Quand j'ai passé ma commande je n'ai reçu aucun mail de confirmation ni aucun mail de tracking et après plus de 10 jours d'attente j'ai reçu un mail de dhl la veille de la livraison. Le flocage du maillot a été fait à la va vite et n'est pas plat. Quand on paye plus de 200 euros on s'attend du plus grand club de Belgique un service irréprochable même en période estivale. Deuxième déception de suite mais j'ai bon espoir.

Génial rien a dire

Très bon Site web facile à utiliser et on reçoit les commandes au jour indiqué

Maandag besteld woensdag al geleverd Top service

Ontgoochelend

Eerst hebben we buiten in een lange wachtrij moeten staan (+-/30min), alvorens we binnen konden. Waarom maken jullie geen slangenrij waardoor de bezoekers niet tot op straat aanschuiven én het doorgaande verkeer van supporters hinderen? Na het wachten eindelijk binnen, tot onze grote ontgoocheling zien we dat er geen enkele kleine maat meer beschikbaar was (voor de kinderen). Alles was leeg. Dit kan er bij mij niet in. Honderden potentiële kopers en de stock wordt niet eens aangevuld op deze drukke dagen. Was echt ontgoochelend, veel papa's met jonge kinderen terug zien vertrekken, zonder aankoop. Op deze manier verliezen jullie heel wat dagomzet... Voor een club als Anderlecht kan dit niet. Was echt ontgoocheld. (en nog)...

Tout était parfait

Achat rapide Pour un produit déjà soldé out Livraison parfaite

Bijna vijf sterren

Onlangs het nieuwe shirt van Sporting besteld online. Bij betalingsproces ging er iets mis. Ik kreeg niet meteen een bevestiging van betaling en bestelling. Het geld ging wel van m’n rekening. Dus ff gemaild naar de webshop. Dag later al kreeg ik de vriendelijke bevestiging van een en ander. En nog die week het schitterende bloesje met het mooiste Mauve ter wereld. Sporting Mauve.

Jammer dat ik geen bevestiging kreeg

X

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit van het shirt en goede opvolging van waar het product zich bevindt

Webshop met jammergenoeg te weinig service na aankoop

De toegankelijkheid naar de webshop en het overzicht naar welke artikelen in aanbieding is super en zeer positief. Maar naar het afrekenen toe komt er jammergenoeg geen feedback. Het was na onze aankoop moeilijk te overzien als wij betaald hadden. Wanneer leveren was ook niet duidelijk. Het heeft zeer lang geduurd wanneer onze aankoop werd geleverd. ( 2weken) Er was ook en is ook geen mogelijkheid telefonisch contact op te nemen. Vroeger was er een telefoonnummer. Nu enkel mail maar die werd niet beantwoord. Als kaarthouder kun je ook geen korting aanduiden terwijl je ter plekke koopt 10% krijgt.

Complètement nul

Complètement nul!!! Toujours pas reçu ma commande et impossible de toucher quelqu’un. Finalement Cindy m’a répondu que l’article que l’article n’était plus en stock alors qu’il l’était quand je l’ai commandé !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geweldig!

Snel geleverd en top kwaliteit!

Payement de la commande ne fonctionne pas

J'ai fait trois fois la commande ( mail de confirmation direct), à chaque fois que je veux faire le paiement ça bloque et je n'arrive pas à payer. Dommage , car je n'ai pas le courage de faire la file de 45 min à 1h les jours de match . Et j'habite trop loin que pour venir un autre jour que le match .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très bon produit.

Arrivé rapidement. Merci.

Heb al 2 weken besteld en nog steeds niets ontvangen

Heb 19/07 een bestelling geplaatst maar door tekort aan stock moet ik wachten tot het terug binnen is, mazr het geld is wel van mijn rekening, klantendienst kan mij ook niet zeggen wanneer dit geleverd wordt…

ronduit slecht

bestelling geplaatst 17/7/22 tot op heden niets ontvangen zelfs geen bericht dikke schande

Heel snelle en goede service.

Vlotte levering. Voldeed volledig aan de verwachtingen.

Efficace et rapide

X

Stress maar uiteindelijk kwam alles goed

Één gelimiteerd nieuw ontwerp gekocht voor mijn zoon via webshop waarvan het bedrag onmiddellijk van de bankrekening ging. Geen betalingsbevestiging gekregen en na een tijd wachten en meerdere mails en een telefoontje naar topfanz eigen site/nummer uiteindelijk mail gekregen dat er iets fout gelopen was. Ineens kon op 1 dag truitje geleverd worden. Mvg Filip

Issue with 1st delivery but quickly resolved

Easy ordering process, there ws an issue with the first delivery but this was very quickly resolved, easy method to return the good free of charge and the replacement arrived a few days later.

Onacceptabel slecht

Ik kocht MauveTv aan om de Europese matchen van Anderlecht te kunnen volgen. Bij de eerste match liep het systeem vast waardoor er pas na 30 minuten een alternatief werd aangeboden, namelijk een stream op Youtube die voor iedereen gratis te zien was. Ik heb dezelfde avond nog een mail gestuurd naar de klachtendienst, waar ik 4 dagen later nog altijd geen antwoord op heb gekregen. Ik probeer om het abonnement stop te zetten, maar er wordt geen antwoord gegeven waardoor ik achterblijf met een abonnement dat nergens op trekt, en 25 euro weggegooid.

Achat envoyé rapidement et de bonne qualité

Heel snelle en correcte levering

TOP

Avenue Theo Verbeecklaan 2