Voor mij een vrij goede ervaring

Ik had even problemen met het shirt in het winkelmandje te zetten maar voor de rest geen enkel probleem!

Vlotte afhandeling

Vrij snelle levering, enkele dagen niets gehoord maar kan misschien door de feestdag die week geweest zijn.

Technische storingen

Mauve tv aangeschaft om naar de wedstrijd tegen Paide te kijken, maar niets gezien van de wedstrijd wegens technische storingen.

misérable !

12/047/22 een mauve shirt (3 xl) besteld, nu 05/08/22 nog steeds niks ontvangen en dan verwachten jullie dat ik mijn mening geef...... begin al es met mijn shirt te leveren of mij tenminste op de hoogte houden qua levering !! .... amateurisme ten top !

• Would you recommend us? No

Nog veel werk

- bij kijken naar live matchen, zoals de Europese match gisteren, kon ik de match niet volgen” waarom betaal ik dan” dan heb ik gekeken naar YouTube “ gratis” Bij een match die ik achteraf bekijk, je kunt de match zien, maar telkens ik een tijdje later wil verder kijken waar ik ben gestopt mag ik opnieuw begonnen… verder kijken waar ik gestopt ben gaat niet meer. Nog veel werk, en voorlopig geen 160 euro waard!!! NB bij mijn zoon idem, zoals vele anderen. Ik hoop dat deze problemen vlug een oplossing vinden. Lucien Dhaene Voor de rest is het goed en voldoende info “ kan altijd beter”

Super bien

Suis toujours bien reçu via Web shopping

Parfait !

Génial!

Aucun délais respecté

Je passe commande et ont me dit dans les 4 jours ouvrables . De plus je paie les frais d envoi et je reçois le colis 10 jours plus tard . Alors aucun geste en retour pour le retard . J estime que les frais d envoi devrais être remboursé

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geen opvolging.

15 juli bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen!

Vlot geleverd, geen bevestigingsmail

Alles was vlot geleverd maar ik kreeg geen bevestiging tot het moment de levering verzonden was.

SLECHT

Ik ben totaal niet tevreden over de werking die er nu is in het grote RSCA! Ik heb 3 weken 2 truitjes besteld: geen truitje te zien, wel de betaling van de rekening genomen.

Bien

Juste c’est dommage d’avoir payer DHL EXPRESS pour le recevoir une semaine et demi plus tard mais bon sinon nickel

Knap shirt

Knap shirt, niets op aan te merken. Puik werk die samenwerking met ARTE. Veilige levering, maar mocht gewoon wat sneller.

Service parfait

Service parfait

Shop online capricieux et livraison un peu lente

J’ai eu des problèmes pour finaliser la commande. Le paiement ne voulait pas se lancer (certainement un problème serveur). Article en édition limite donc il a mis 2 semaines pour arriver. Sinon article de qualité et bien fini. Le site est très intuitif avec un bon suivi de commande et de livraison

Pas de confirmation de commande et délais de livraison +ou- long

Pas de confirmation de commande et délais de livraison +ou- long

zondermeer positief

binnen een vrijetijdsbezigheid - zoals voetbal - is men vaak - een klein deel binnen een veel grotere kring - allen met eenzelfde humane beleving van sportiviteit - daar voelt, iedereen zich toch thuis !

Maillot magnifique, dommage le flocage était pas complet...

Flocage : "De Almeida" Reçu : "Almeida"

Toujours pas reçu mon abonnement

En général, je suis toujours très content du service mais ici nous sommes le 2 août et je n'ai toujours pas reçu mon abonnement.

Zowel de bestelling als de levering waren heel snel en correct!

Precies zoals een online verkoop zou moeten zijn. Heel makkelijkte bestellen en heel snel geleverd.

helemaal niets op te merken

Niet goed

Trui besteld en verkeerde geleverd!! Nu nog steeds aan het proberen om een rechtzetting te verkrijgen via mail maar nog steeds geen antwoord gehad. Telefonisch is er niemand te bereiken wat ook niet kan !! Om zaken te verkopen zijn ze heel snel maar om een goede na service te bieden lukt het niet. Ik heb er zeker geen probleem mee dat er iets verkeerd gaat maar zet het recht aub . Ik wou dan ook mijn tickets bestellen voor Lyon en ze gaven dan nog een verkeerd nr . Uiteindelijk heeft mijn zoon na 3 mails een andere nr gekregen en is het gelukt!! Mauve gold …. Rechtzetting aub

Alles Ok

Snel en in goede staat geleverd

Zoals het hoort

Bestelde producten goed ontvangen. Retour sturen van een te groot besteld item was eveneens geen enkel probleem, geld staat reeds terug op de rekening.

perfect!

professional follow up/delivery