perfect

eenvoudig, duidelijk en zeer intuïtief! topshop!

Toujour été content du site webs et du fan shop

Ik heb nog geen shirt ontvangen

Ik krijg mails van hoe mijn ervaring is geweest, ik zou het niet weten aangezien ik mijn shirt nog niet ontvangen heb.

Nog niet ontvangen

Beste Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

niet goed

bedtelling gedaan 2 weken geleden blijkt dat mij´ bestelling niet in hun bestellingen stond nog altijd aan het wachten op mijn bestelling

Housse de couette de qualité +++

superbe housse personnalisée pour mes enfants ! je recommande ;)

Très satisfait de manière générale !

Vareuse bien emballée dans une belle boîte en fer (Mauve+ Gold). Service rapide et professionnel. Par contre, je suis déçu par le flocage à l'arrière du maillot. Le nom du joueur est un peu trop bas et c'est dérangeant, surtout sur un maillot spécial que je paie une centaine d'euros. Ce n'est pas la première fois que ça m'arrive. Déjà eu le cas la saison dernière avec le maillot de Sergio Gomez et c'était encore pire. Tinteler Romain

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Op 24/06 heb ik een mauve+ gold box aangekocht maar ik heb tot op heden nog niets gehoord over mijn bestelling.

Zeer goed geregeld

Het pakketje werd helemaal volgens plan afgeleverd. Je wordt ook meer dan voldoende geïnformeerd. Voor mij was het top

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Slecht

Nog niks gekregen

Nog niks ontvangen

Geen opmerkingen

Alles ging vlot, vanaf het bestellen op de site tot de levering. Helemaal geen problemen gehad.

Just great!

Vlotte levering, goede en correcte info over levertijden. Product volledig naar wens

Verzending kon iets sneller

Verzenden duurde langer dan gemeld.

Commande pas encore reçu apres 2 semaines

J’ai commandé il y a deux semaines encore rien reçu. Pris contact par messenger, aucune réponse.

Altijd super in orde

Ik heb nog nooit problemen gehad met de aankoop van artikelen.

Shirt binnen de vooropgestelde levertermijn ontvangen. Klein probleem bij bestellen, werd meteen geholpen via mail naar fanshop.

Te weinig communicatie en service naar de supporter toe

Heb nieuw abo gold+ al maand geleden besteld nog niets ontvangen. stond nochtans bij word opgestuurd laatste week juni.. gratis shirt besteld 2 weken geleden nog nix ontvangen.... jammer :(

Niet wat ik besteld had.

Ik had een gepersonaliseerd shirt besteld en heb een gewoon shirt gekregen.

Zeer mooi shirt

Spijtig genoeg een bluts rechter bovenhoek van de blikken doos verpakking.

vrij snel geholpen

Expérience très positive!

Rapidité de livraison, très bon contact avec les responsables pour des questions relatives à la commande bref, parfait!

Simple et efficace

Produit de qualité, facilité de la procédure de commande, exactitude de la commande et livraison expresse: tout est parfait.

Een top ervaring kan niets anders zeggen!

Een ervaring die ik niet snel zal vergeten want het was een top ervaring!

Zeer Goed

Spijtig dat de doos wat beschadigd is

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht