Afwachtend

Als Mauve + , samen met mijn zoon een T shirt besteld, na drie had mijn zoon zijn t shirt, ik heb hier nog niks ontvangen

Livraison rapide et qualité au top

Je commande régulièrement sur le site, je suis supporter et je vais a chaque match. Je suis de la mauve army. Je suis supporter depuis mon plus jeune âge où j'allais déjà au stade avec mon papa. Je suis très satisfait d'acheter en ligne sur le fanshop on reçoit assez vite notre commande et la qualité est top rien à redire.

Info en product OK, maar slecht tot geen info na aankoop

Beste, Zowel voor de aankoop van het abonnement als voor de aankoop van het nieuwe shirt verloopt de bestelling zeer vlot. Het is vooral de informatie over de levering die volledig afwezig is. Ik heb bijvoorbeeld tot vandaag nog geen nieuws ontvangen over het abonnement, noch over het shirt.

Order still not shipped after 10 days

I ordered the new RSC Anderlecht home jersey the day it came out. Unfortunately, 10 days later, my order has still not been shipped and it considered "Open" on my RSCA Fanshop account. Truly frustrating.

• Would you recommend us? No

Toujours rien reçu

Toujours rien reçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het is dik in orde, ben er erg tevreden over.

Alle jaren prima, dit jaar dramatisch

Beste, Ik koop elk jaar een truitje van Anderlecht en dit verloopt elk jaar prima. Dit jaar wacht ik al bijna een maand op het truitje. Ik heb geen idee waar het misgelopen is, maar tot op heden krijg ik nergens reactie, en dus ook geen tyruitje terwijl het reeds lang betaald en bevestigd is door jullie. Mvg, Geert Maes.

Afwachtend

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Niet ontvangen

Er loopt altijd iets mis bij mij, mijn vrouw en zoon hebben shirt ontvangen, ik niet. Ook bij bestellingen van tickets, abonnementen loopt er bij mij altijd iets fout. Het zou fijn zijn mocht hier eens iets aan gedaan worden.

Nog niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen!

Maillot

Très content sauf que j'ai reçu le maillot sans le flocage mais je vais le renvoyer y vont le floquer et me le renvoyer

Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

J’ai commandé le nouveau maillot, j’ai hâte de le recevoir !

Je n’ai pas directement reçus de mail de confirmation de commande, j’ai donc envoyé un message à votre équipe de service client. J’ai reçus un message dans l’heure d’après avec toutes les informations nécessaire. Service client au top !

Bestelling nog niet aangekomen/verzonden

De mail met de vraag voor een review komt sneller dan de bestelling zelf. Nog steeds geen pakket aangekregen of een mail dat mijn bestelling verzonden is en we zijn ondertussen toch al een 8 dagen verder.

Ik heb het bestelde truitje nog niet ontvangen

Sceptique

Je n ai toujours pas reçu mon colis donc en attente car l'an dernier j avais acheté le 3e maillot 30min après sa mise en vente et jamais reçu donc je reste sceptique

Altijd top idee om bij rsca te shoppen.

Ik kijk er elke keer naar uit om het nieuwe shirt te kunnen hebben. Ik wacht enkel nog op de levering. Maar dat was pas voor begin juli ook.

Nogal trage levering

Vrij trage levering maar voorts ok

Vlotte bestelling maar trage levering.

Ik heb een shirt besteld; opzich ging alles vlot om het te bestellen. Enkel ben ik wel al een week aan het wachten op het shirt. Ik had graag een bericht gehad als het later kwam maar de andere bestellingen waren altijd goed aangekomen en snel.

Vlot

Alles is prima verlopen

Unfortunately not so good…

I ordered a jersey for my son’s birthday. It was supposed to take “five business days” to receive it. Those five days have passed and we still have NOT received it. Not good!

• Would you recommend us? No

Assez bon

Parfois le site est un peux compliqué il faut bien lire pour comprendre peut-être c’est ma faute je suis né en 1954 pour les jeunes peut-être plus facile mais j’arrive à me débrouiller

Leuk om te ontvangen

Nu is mijn zoon een echt ketje! Super.

Perfect!

Super makkelijk aan te duiden wat je wilt. Zonder te veel tijdsverspilling het juiste product vinden. Super handig!

Heb mijn bestelling nog altijd niet aangekregen

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht