Heel goede service als er iets misloopt.

Goede levertijd als er iets mis is met het pakje reageren ze snel op uw mails.

Niet goed

Ik krijg geen bevestiging van mijn bestelling. Kan nergens een bewijs vinden dat ik daadwerkelijk iets aangekocht heb. Dus ik zie eigenlijk mijn geld weggaan van mijn rekening, maar het lijkt of ik niets gekocht heb tot deze mail die bevestigd dat ik een aankoop gedaan heb.

Nice products nice Club

Wonderful

Niet zo.goed.

Het is goed maar de bestselling is nog niet toegekomen

Simple et efficace

Je recommande, webshop très facile d’utilisation, paiement facile et sécurisé.

Aangename ervaring

Ik heb de webshop als zeer aangenaam ervaren. Een goed overzicht van de producten. Misschien iets duidelijker maken wanneer iets sold-out is. De intro-pagina waarbij je dan kan kiezen naar de webshop/mauvetv etc. is zeker geslaagd! Mauvetv heeft af en toe wat haperingen maar niets extreem en normaal bij beginnend streaming platform. De bundel verkoop/marketing geeft de koper echt een goed gevoel. (Mauvegold, abonnement in enige zin)

Super génial !!!!!!

Je commande un clic, Je paie, Je reçois mon colis, Pas de problème, i am happy.........

Zalig

Snelle levering in zeer stijlvolle paarse box. Absoluut de klasse waar RSCA voor staat.

Toujours pas livré, aucun suivi possible.

Malgré mon appel à Anderlecht, aucune information de suivi n’a pu m’être communiquée. La commande a été effectuée le 24 juin et l’article (le nouveau maillot mauve) n’a toujours pas été livré.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Overzichtelijk en snelle werking

Super pratique

Délai de livraison parfait

Voetbal tastic

Nog niet gehad het 't shirt maar dit wordt een seizoen om niet te vergeten.

Snelle levering, duidelijke en goede communicatie

Snelle reactie en goeie service

Als fan is het leuk om zo bediend te worden!

Ni iet gemakkelijk om op ee site te geraken

Heb een 30 tal keren moeten proberen alvorens mijn bestelling heb kunnen afronden

Goed maar met een rare nasmaak.

Blij dat ik het nieuwe truitje kon bestellen. Droevig omdat in al meer dan een week zit te wachten tot ik het heb. Vorig jaar mijn truitje mis gelopen omdat het was uitverkocht. Hoop dat in het dit jaar heb en dat ik niet te lang meer moet wachten.

Het is een duidelijk webshop.

Doordat ik als mauve+gold lid ben was het wel voor mij duidelijk hou ik het moest doen om het t shirt te bestellen het enige minpuntje dat ik vind is dat als ik bestel dat het vaak in bet Engels staat en dat is niet altijd gemakkelijk als je geen Engels kent maar voor de rest een heel goed webshop en duidelijk communicatie tot u pakje aan komt

Goede ervaring.

Goede ervaring met het bestelde product. Al was het wat moeilijker om een tweede te bestellen via de pc omdat we steeds op de zelfde account kwamen en niet met de andere van mijn papa konden inloggen. Vriendelijke groeten

Teleurstellend, slecht.. en dan nog is een goedkope oplossing.

Gold member, die zijn truitje zonder naam+nummer in de bus gekregen heeft. Om Daarna goedkope oplossingen aangerijkt te krijgen.

Te weinig aanbod

Deze keer was mijn bestelling uiteraard naar wens en snel, mijn uitleg gaat niet over deze keer maar een algemeen. Op de website bieden jullie regelmatig zaken aan die er ofwel niet meer zijn, ofwel in amper 1 maat. .bovendien is het aanbod heel miniem. De club zit in financiële problemen dus het zou toch goed zijn een betere leverancier te zoeken. Sletsen, zomer pyjama, winter pyjama, matjes, en ik noem dit nog maar uit de vuist op die ik anders al lang had aangekocht indien het er op de moment zou geweest zijn... Ik heb jullie daarover enkele jaren terug al eens gemaild en kreeg toen de melding dat jullie druk naar een leverancier aan zoeken zijn. Dit probleem is nog niet opgelost ? Mss ook in vervolg eens nadenken als u personeel ontslaat die jaren actief is in de shop. Ervaring is belangrijk in deze branche.. Ik ben heus niet alleen die er zo over denkt, ik ga al 25j uit en thuis elke wedstrijd. Iedereen die ik er over aanspreek zegt het zelfde. Het aanbod is miniem en wat er dan volgens de site zou zijn klik je verder en is uit stock. Dus ook de website mag een betere up to date versie worden. Gebruiksvriendelijk vooral... Ik zeg dit niet om zomaar mijn gal uit te spuwen en hoop oprecht dat jullie deze 'zorg' van vel fans ter harte neemt. De club wordt zo inkomsten ontnomen die het goed kan gebruiken.

Gewoon : prima

Vlot, overzichtelijk en correct

besteld op 24/6 en op 27 nog niet ontvangen. Kan dus beter

zie bovenstaande

Makkelijk alles terug te vinden

Ales Stat in subcategories zodat je ie on nodig hoeft te scrollen en zoeken

Was zeer goed en correct verpakt en was vlug in huis

nog niks ontvangen

bestellen ging vlot