Te weinig aanbod
Deze keer was mijn bestelling uiteraard naar wens en snel, mijn uitleg gaat niet over deze keer maar een algemeen.
Op de website bieden jullie regelmatig zaken aan die er ofwel niet meer zijn, ofwel in amper 1 maat. .bovendien is het aanbod heel miniem.
De club zit in financiële problemen dus het zou toch goed zijn een betere leverancier te zoeken.
Sletsen, zomer pyjama, winter pyjama, matjes, en ik noem dit nog maar uit de vuist op die ik anders al lang had aangekocht indien het er op de moment zou geweest zijn...
Ik heb jullie daarover enkele jaren terug al eens gemaild en kreeg toen de melding dat jullie druk naar een leverancier aan zoeken zijn. Dit probleem is nog niet opgelost ?
Mss ook in vervolg eens nadenken als u personeel ontslaat die jaren actief is in de shop. Ervaring is belangrijk in deze branche..
Ik ben heus niet alleen die er zo over denkt, ik ga al 25j uit en thuis elke wedstrijd. Iedereen die ik er over aanspreek zegt het zelfde. Het aanbod is miniem en wat er dan volgens de site zou zijn klik je verder en is uit stock. Dus ook de website mag een betere up to date versie worden. Gebruiksvriendelijk vooral...
Ik zeg dit niet om zomaar mijn gal uit te spuwen en hoop oprecht dat jullie deze 'zorg' van vel fans ter harte neemt. De club wordt zo inkomsten ontnomen die het goed kan gebruiken.