Excellent

Très bonne livraison rapide entre le moment de l’achat et la réception du colis

Goed en gemakkelijk

Je vind makkelijk en snel wat je nodig hebt en en betallen gaat ook heel soepel

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Bestelling nog niet ontvangen…

Professioneel

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelden zulke professionele fanshop heb gezien. Ik had een probleem met mijn account online, na het versturen van een mail heb ik METEEN een antwoord ontvangen opdat ik verder kon met mijn aankoop. Echt top :)

Topklasse voor een Topteam

Juist zoals ervan een Topteam verwacht wordt.

De website is duidelijk weergegeven.

De website van RSCA is duidelijk weergegeven. Je vind alles heel snel terug en hoeft niet minuten te zoeken achter een bepaald product.

Heel slecht

Heel slecht bestellingen niet gekregen

Commande toujours pas reçu… après 1 semaine

Commande avec retard de livraison ça arrive, il y a pire que ça dans la vie. Sinon le site, le SAV au top !

Goed maar ik mis statusupdates

Ik bestelde een nieuw shirt en zag dat de levering zou gebeuren met DHL, op basis van ervaring had ik gehoopt dat ik vanaf het moment van aankoop dan ook op de hoogte zou gehouden worden van waar m’n artikel zich bevindt. Ik bestelde het artikel vorige week maandag en heb het intussen nog niet ontvangen. Het staat al een hele tijd in status ‘shopper’. Hier ergens een termijn ontvangen inzake levering zou wel handig zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat het shirt uiteindelijk wel toekomt, maar ik mis wat informatie!

Super verwerking

verwerking zoals verwacht, correct & snel

Bij RSCA ben ik altijd tevreden geweest

ik ben blij met deze ervaring van kiyoh het is een leuke ervaring

Nog altijd niks ontvangen

Als meer dan week geleden besteld

Geen bedrukking op tenue

Als Mauve gold lid werd gratis bedrukking beloofd. Dit is helaas niet gebeurd. Fanshop 3-4 dagen geleden mail gestuurd en nog steeds geen antwoord voor een mogelijke oplossing

Délais de livraison pas du tout respecté.

Commande passée le 24/06 . Sur le site il est mis livraison en 2/3 jours . 7 jours après toujours rien reçu .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Commande pas encore reçue après 8 jours.

Commande des deux nouveaux maillots pour 144 euros passée le 24/6/22, nous sommes le 2/7/22 et toujours pas reçue. Sois disant en validant la commande, la livraison devait s'effectuer en 3 ou 4 jours. Contact du service client par mail et pas de réponse. J'attends sans réponse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ce fut parfait a un detail près

La.comande fut parfaite. Juste frustrant que certains joueurs n avaient pas encorenleur numero/nom pournla saison

Presentation optimale et contenant et surtout contenu superbes. Bravo.

Coli .........sécurité et belle découverte..... encore bravo . Vive Anderlecht .

Goede en snelle service

Teleurgesteld

Beste, ik ben Mauve+ gold lid. Ik bestelde reeds op dag 1 mijn truitje die ik gratis krijg als lid. Ik vroeg belettering VAN DORPE 99. Doch kwam het truitje toe zonder belettering. Dit is niet rampzalig doch kan vermeden worden en is jammer dergelijke zaken.

Conquis par le fan shop online

Super efficace et simple d utilisation Très bon site

Alles perfect

Leuke webshop, pakketje was goed verpakt tijdens de verzending en we hebben het op tijd ontvangen.

Ben Fan en mijn man ook vind het uitstekend de service.goed ingepakt.

besteld en in uitstekende conditie geleverd , meer kan ik niet wensen

eerste keer gebruik gemaakt van de webshop en zal zeker niet de laatste keer zijn , een echte aanrader voor iedereen

Parfait

Je n'ai pas eu de problème lors de ma commande

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht