Weinig mailverkeer

Ik vind dat we lang moeten wachten op een mail waar het pakje al zit. Ik heb vorige week dinsdag een dekbed besteld en tot op heden nog geen mail of het al in productie is of eventueel al verzonden is.

Superbe comme d'habitude

Superbe comme d'habitude...

Toujours Top, comme d habitude...

Aucun problème, service parfait .

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Vlot

De aankoop is vlot verlopen enkel jammer dat veel maten niet meer beschikbaar waren. En toch wat meer artikelen in katoen ofzo maken veel aangenamer om te dragen.

wachtende

Beste, Vorige week besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen... Mvg, Patrick

Remplie d émotions

Aller voir un match me procure toujours autant de plaisir. Peut importe l esuipe sur le terrain . J aime beaucoup la direction que le club a prit avec ses jeunes talents

Geweldige service

gewoonweg supper

ik had een hoesje besteld en weg goed op de hoogte gehouden waar mijn pakje was en wanneer het ging aankomen het hoesje is de perfecte maat en heb vriendelijke mails terug gekregen top bezorging.

Très bon avis

Dommage qu'il n'y ait plus beaucouo de produits de disponibles en raison de fin de saison mais communication claire, on est informés très rapidement et régulièrement de l'arrivée du produit et c'est très rapide

zeer tevreden

super. een correcte en vlotte levering en ook zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen.

prijs kwaliteit top en bovenop snelle levering

Parfait!!

Efficacité!

goed zeer goed

als ik het koop voor geschenk kan het dan ook verpakt worden

Super snelle afhandeling

Zoals steeds verloopt een bestelling via de fanshop heel snel en correct!

Excellent

Rien à redire, livré en 48 hrs ouvrables

Très bonne expérience

Livraison en 2/3 jour ouvrables, les bonnes tailles et avec numéro de suivis grâce à dhl

vrienderlijk onvangs van de bestelling zowel op de mail als door DHL

Bij het bestellen een snelle actie om deze af te werken . Levering zeer snel er na de volgende dag vreindelijk afgeleverd .

Snelle service, alleen geleverd op verkeerd adres alhoewel ik het adres had gewijzigd.

Snelle, correcte levering/service

Goed , maar kan nog beter.

De trainingsbroek en t -shirt waren goed van kwaliteit. Daarvoor hebben we een zwarte badjas besteld en die is minder van kwaliteit, op sommige plaatsen ravelt ze uit en onder de oksel was ze opengescheurd, heb het gelukkig nog kunnen naaien. Met de badjas van vroeger de witte hebben we dit niet gehad. Ofwel was ze te nips genaaid ofwel is de kwaliteit verminderd.

Superbe

Rien a dire produit de qualité

Ok

Steeds ok

Adresse non exacte

J’avais demandé une autre adresse de livraison que celle de facturation car il s’agissait de cadeaux pour un l’anniversaire d’un enfant qui n’habite pas près de chez moi, or le colis a été livré à mon adresse.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht